Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op
Van de (Forum)redactie

Van de (Forum)redactie

25-08-2011 om 14:13

Tip! sesamstraat 35 jaar ontwerp kleding!

Maak nieuwe kleding voor de poppen van Sesamstraat

Ieniemienie in een galajurk, Tommie met een onderbroek op zijn hoofd, Pino met een gekke bril en Purk natuurlijk in een luier. De poppen van Sesamstraat dragen veel verschillende pakjes. Vooral Ieniemienie is dol op kleding. Zij vindt dan ook dat het tijd is voor wat nieuws.

Omdat Sesamstraat 35 jaar bestaat, krijgt iedereen nu de kans zélf nieuwe kleding te maken voor Ieniemienie, Tommie, Pino of Purk. Wie een goed idee heeft kan van 13 september t/m 10 oktober meedoen met de wedstrijd via www.sesamstraat.nl. Ieniemienie is de voorzitster van de jury. Zij kiest uit de inzendingen het leukste kledingstuk. De winnaar wordt uitgenodigd voor een VIP behandeling op de speciale backstage dag in december.

Dit hele jaar wordt de 35e verjaardag van Sesamstraat uitgebreid gevierd. Jonge kijkers, fans, ouders en grootouders kunnen meedoen aan diverse wedstrijden rondom het programma Sesamstraat. Zo is er al een nieuwe plek in Sesamstraat bedacht, en kan men later dit jaar in de pen klimmen om een nieuw lied voor Pino te schrijven.
Ook geven de makers van het populaire kinderprogramma een kijkje achter de schermen via de zogenaamde ‘backstage site’. Op www.sesamstraat.nl is informatie te vinden over hoe het programma precies wordt gemaakt.

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.