Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

joey

joey

11-05-2015 om 13:17

Voorlichting

Beste bezoekers,

Zouden jullie een vragenlijst willen beantwoorden. Deze vragenlijst is gemaakt door toegepaste psychologie studenten. Er wordt onderzoek gedaan naar integrale vroeghulp. Dit is de hulp die kinderen op een vroege leeftijd krijgen, als het kind achter loopt op de normale ontwikkeling.

Deze vragenlijst gaat over de behoeftes van ouers, zodat er een voorlichtingsproduct gemaakt kan worden dat goed aansluit op de doelgroep. In deze enquete wordt gevraagd naar de voorkeur van een voorlichting.

http://www.thesistools.com/web/?id=468329

Alvast bedankt voor uw medewerking
Groetjes Joey

Anoniem

Voorlichting over de normale ontwikkeling van kinderen en mogelijke afwijkingen zouden concreet beschikbaar kunnen zijn op een anonieme manier. Zodat ouders zaken zonodig eerst met de huisarts kunnen bespreken.

Ouders kunnen elkaar informeren over de toegevoegde waarde en de risico's (screening van 'kindermishandeling') van 'Vroegsignalering'.
Dan heb je toch echt liever dat de huisarts van alles met je kind en je gezin op de hoogte is. En eerst somatische beperkingen helpt uit te sluiten of te behandelen, audiologisch centrum/logopedie, kinderarts, neuroloog, voor je het pad opgaat van de subjectieve beoordeling van gedrag en ontwikkeling van een kind.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.