Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoek Rutgers WPF

Onderzoek Rutgers WPF

28-07-2015 om 13:03

Vragenlijst voor ouders met kinderen tussen 4 en 13 jaar oud

Beste ouder(s),

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam en Rutgers WPF. We zijn hiervoor op zoek naar ouders met kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud die bereid zijn hun opvoedingservaringen te delen middels een online vragenlijst.

In de vragenlijst komen thema’s aan bod die betrekking hebben op de seksuele opvoeding van uw kind en de mate waarin u behoefte heeft aan extra informatie en/of steun. De resultaten zullen gebruikt worden in een wetenschappelijke studie en om de informatievoorziening en de hulp aan ouders te verbeteren in de praktijk.

Deelname aan het gehele onderzoek zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen. U kunt altijd stoppen, ook als u al begonnen bent met de vragenlijst. Daarnaast is het mogelijk om tot 24 uur na het invullen van de vragenlijst uw gegevens te laten verwijderen. Deelname aan het onderzoek is geheel anoniem.

Deelnemen:
Indien u wilt deelnemen aan het onderzoek of verdere vragen hebt dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. Of ga direct naar de onderstaande link om deel te nemen:

https://uvapowl.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_eXRU9cpjN3izFGd

We zijn op zoek naar zoveel mogelijk ouders die de vragenlijst willen invullen, het is zeer welkom als u de link deelt met uw kennissenkring. Hartelijk dank voor uw interesse!

Met vriendelijke groet,

Het onderzoeksteam

Marieke Majoor, BSc
Veerle Zegers, BSc
Dr. Henny Bos

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.