Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

koffertje

koffertje

03-08-2015 om 15:32

waar is het lekker weer (en niet te duur) in november?

rare tijd voor vakantie, November, maar het loopt zo dit jaar. Waar is het nog een beetje lekker weer begin November?
Liefst niet te duur?

Goeie tips?

Beertje37

Beertje37

03-08-2015 om 15:38

Azië

De tickets zijn in november betaalbaar en eenmaal daar kun je het zelf zo duur maken als je wilt!

Gran Canaria

Nooit onder de 20 graden en de hele dag zon.

Violetta

Violetta

03-08-2015 om 17:28

Wat is lekker weer?

Ligt er aan wat jij lekker vindt? Is ongeveer 20 zonnig tot halfbewolkt goed? Of moet het meer tegen de 30 graden zitten. Op de Canarische eilanden en op Madeira is het in november nog meestal 20+. Iets verder naar beneden zijn de Kaapverdische Eilanden en daar is het warmer maar weinig tot niets te zien.

Ook kun je overwegen om te gaan cruisen in de Middellandse Zee of rondom de Canarische eilanden, zeker in november goedkoop. Vanaf 400 euro heb je een binnenhut en vanaf ongeveer 700 euro een hut met balkon. Dit is volpension. Wel moet je nog naar de vertrekhaven vliegen maar ik kan je het van harte aanbevelen.

+ Brunette +

+ Brunette +

17-08-2015 om 00:17

Canarische Eilanden

Als je Azië of Zuid-Amerika te ver vind en de landen rond de Middellandse zee niet meer vertrouwt qua temperatuur, dan kom je toch al snel uit op de Canarische Eilanden. Welk eiland het geschiktst is, hangt af van wat je allemaal wilt gaan doen. Wil je veel variatie, dan kun je het beste naar Tenerife of Gran Canaria. Houd je van rust, dan Lanzarote of Fuerteventura (wel winderig). Voor wandelen moet je op La Palma, La Gomera of El Hierro zijn. Ook op Tfe. en GC kun je overigens prima wandeltochten maken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.