Exclusief op Ouders.nl: Win nu een heerlijke vakantie in het zonovergoten Italië

Helaas, de winactie is gesloten. Wil jij een vakantie boeken op deze heerlijke plek waar je van alle gemakken bent voorzien? Bekijk deze vakantie dan gauw hier!

Baby’s en jonge kinderen vermaken zich al snel overal. Maar een fijne locatie en accommodatie zoeken is niet altijd even makkelijk. Gelukkig hoeft dat nu ook niet meer, want wij hebben de ALLERleukste vakantie met je baby gevonden. En die kun je nu ook nog eens winnen!

Win een vakantie in deze droomaccommodatie 

[winactie gesloten]

Zie je jezelf al? Genietend van een drankje op het strand in Italië, wandelen naar een van de 3 restaurants op het resort of lekker plonsen in een van de heerlijke zwembaden. 

Wat een feest, wij mogen een vakantie weggeven van GustoCamp - een reisorganisatie met verschillende luxe campings in Italië, op de mooiste locaties aan de kust. Gustocamp heeft als missie om gezinnen zo goed mogelijk te ontzorgen tijdens hun vakantie. Zo vind je in hun speciale babyaccommodaties werkelijk alles wat je nodig hebt om ontspannen op vakantie te gaan: een ledikant, commode, babyfoon, flessenwarmer, kinderstoel en zelfs een buggy! Ook is er gedacht aan traphekjes en beveiligde stopcontacten.

Wij mogen een vakantie weggeven op deze camping, vlakbij Venetië, aan de Italiaanse kust. Op loopafstand van het strand, restaurants en zwembaden binnen handbereik en temidden van prachtige, authentieke vissersdorpjes. Hebben jullie ook nog een ouder kind? Dan barst deze vakantie van de animatie en activiteiten. Dat is pas ontspannen op vakantie gaan. Bekijk vooral de video hieronder voor een fijne sfeerimpressie. Wie weet ben jij binnenkort op deze heerlijke plek!

Voorwaarden om mee te doen

Helaas is de winactie gesloten

Lees ook: