13 november 2019 door Debbie Spelt

Sinterklaascadeaus kopen? Doe dit op tijd!

Sinterklaastips van Speelgoedvrouw Debbie!

Het is heel verleidelijk om dit voor je uit te schuiven. Oh sinterklaas…dat duurt nog zo lang. Misschien hangen er wel al wat geknipte verlanglijstjes uit de boeken van bol.com of Intertoys. Maar nu de goedheiligman Nederland bijna binnen vaart, barst de sinterklaaskoorts los. Voor je het weet mogen ze hun schoen al zetten. En dan ben je ineens vergeten de schoencadeautjes in huis te halen. Dan maar snel een mandarijntje erin. 

Heel herkenbaar hoor. Toch bespaar je jezelf een hoop ellende als je schoencadeautjes, surprises en grotere cadeaus op tijd in huis haalt.

Veel mensen wachten bijvoorbeeld tot Black Friday met inkopen doen omdat veel winkels dan interessante kortingen geven. Dit jaar loop je daarmee alleen wel een heel groot risico: Black Friday valt maar 6 dagen voor Sint z’n verjaardag. De kans is dus heel groot dat je de bestelling niet meer op tijd in huis hebt, de bezorgdiensten kunnen deze grote piek namelijk al jaren niet meer aan. Dus zorg dat je de belangrijkste cadeaus zo snel mogelijk in huis haalt. Bestel je graag online? Doe dit dan zeker vóór Black Friday en neem geen risico. Met lege handen staan op 5 december kan voor grote teleurstellingen zorgen.

Heb je nog geen idee wat je voor de kinderen wilt kopen? Het is leuk om ze een digitaal verlanglijstje te laten samenstellen. Dit kan eigenlijk op alle grotere webwinkels. Even een account aanmaken, favorieten op het verlanglijstje zetten, dat weer gemakkelijk door te mailen is. Bij veel producten staan foto’s en zelfs (review)video's, zo krijg je een goed beeld wat het spel of speelgoed is.

Wil je toch nog wat inspiratie? Ik geef je graag wat tips:

Fantasy Forts: Dit speelgoed is al jaren een bestsellers. Eenvoudige maar slimme kartonnen platen met steigerhout opdruk maak je eenvoudig vast aan elkaar met klittenband. Spaar je interieur en laat kinderen vanaf 4 jaar eenvoudig bouwen met Fantasy Forts. De verpakking is ook groot (60 x 60 x 8 cm) dus dat maakt zeker indruk als deze doos ingepakt klaar ligt.

Riksja Race: De bekende spelletjes allemaal wel een beetje gezien? Riksja Race is een must have voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op bordspellen. Mooi design, stevig uitgevoerd en erg leuk spel waarbij je toeristen met hun riksja zo snel mogelijk naar de Indiase bezienswaardigheid moet brengen. Maar pas op dat je passagiers niet gestolen worden. 

Teebee Toy-Box: Vaak met de auto op pad? Op zoek naar een oplossing om favoriet speelgoed mee te nemen op vakantie of visite? De TeeBee Toy Box heeft een zeer praktisch ontwerp en indeling en is al gevuld met leuke bouwblokjes en kleurplaten, maar ook te vullen met je eigen spulletjes. Vanaf 3 jaar.

Quutopia bad speeltjes: Is je huidige bad speelgoed wel aan vervanging toe? De leuke foam speelsets van Quutopia zijn superleuk, veilig en stevig. Maak zelf leuke speeldieren van foam en laat kinderen er heerlijk mee spelen.