Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op
Ya

Ya

13-08-2008 om 15:08

Ivf, icsi en mm deel 4


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Merry

naast de medicatie heb je heel veel stress en spanning, dat kan zo'n invloed hebben op je lichaam.

Goed dat je niet bent gaan huilen maar als je wel was gaan huilen was dat toch ook prima geweest hoor, joh niet zo streng zijn tegen jezelf. Het is gewoon heel erg zwaar.

Ik duim voor het gouden cryo'tje. Zou je maar kunnen toveren hè, ach Merry ik hoop het zo voor jullie, ik heb al een kind ik weet hoe fantastisch het is. Ja het moet gewoon lukken deze keer, geen ge-eikel meer, al lang genoeg gewacht, genoeg gedaan en gehoopt, klaar, deze keer lukt het gewoon.

Sterkte voor allemaal!

Hallo allemaal, heb heel lang hier niet gelezen of gepost, voelde me hier niet zo op mijn plek, nu heb ik alles net effe zitten lezen en schrok heel erg van al het verdriet dat jullie meemaken, ik wil jullie Manda en Merry, echt ontzettend veel sterkte toewensen, en ik hoop echt dat het voor jullie deze poging mag lukken!

Sommige dingen in het leven zijn gewoon niet eerlijk, zoals zwanger worden, waarom moet de ene er zo ontzettend veel voor doen en dat het dan misschien nog niet lukt! niemand weet hier het antwoord op ik ook niet!
Maar ik heb diep respect en bewondering hoe jullie met alles omgaan, ik kan jullie alleen maar weer heel veel succes wensen.
Voor mij ligt het gewoon anders, wij willen nog heel graag, maar het is toch anders, ik heb al 2 gezonde zonen en mijn man ook nog een dus samen 3 kinderen, dus voelen wij ons gezegend, en hebben wij alleen maar hoop op ons wondertje van ons samen, ik ben niet meer de jongste dik in de 40 en krijg nog steeds behandelingen dus dat is al mooi mee genomen, voor ons komt het einde nu ook inzicht, we gaan er nog voor tot het einde van dit jaar, en dan willen wij het afsluiten!
Ik kan er om die reden ook wat rustiger onder blijven.
Onze levens zijn nu eenmaal heel anders en ook onze wensen, mijn wens is bijna een luxewens en dan schaam ik me om hier over te lopen klagen, terwijl ik jullie intense verdriet lees.
Ik schrijf wel in een ander draadje speciaal voor IUI behandelingen, en ik voel me daar meer op mijn plek!

Lean, jij hebt nu je operatie gehad, gelukkig zit het erop meid, ik hoop echt dat je snel mag herstellen, doe het wel rustig aan in het begin, ik weet wat je doormaakt, dus heel veel sterkte van mij!

Ya, lieve attente meid, wat straal jij veel positiviteit uit! Geweldig hoe je met alles omgaat, het zal zeker niet meevallen, toch wens ik je alle geluk die je verdient toe,

Veel liefs Beele.

Lean1

Lean1

04-11-2008 om 20:58

Manda

Wat duurt wachten toch lang.... Ik dnk aan je.

Lean

Lean1

Lean1

04-11-2008 om 21:01

Merry

Ook aan jou denk ik en ik leef met je mee!!

Lean

Lean1

Lean1

04-11-2008 om 21:22

Up-date van mij

Het ging zoals gewoonlijk weer niet geheel zoals gepland. De operatie duurde 2 maal zo lang dan was gepland was en er werd een 2e chirurg bij gehaald. Totaal 6 dagen ziekenhuis terwijl in de folder 2 dagen staat.
De eerste 2 dage nad e operatie waren vreselijk. Ik was er van overtuigd dat er iets stuk was, had vreselijk veel pijn en mijn benen konden mij bijna niet dragen.
Er is een extra MRI gemaakt om te kijken of er toch niet iets was blijven zitten of iets anders raars.
Dat was gelukkig niet aan de hand. Er was wel veel vocht te zien, dus ws een bloeding. Nu gaat het veel beter, al ben ik nog wel wankel en kan ik absoluut niet zonder pijnstillers.
Verder veel gevoeloze plekken op de huid van billen en benen en ik hoop echt dat het gevoel in mijn schaamstreek terug komt. Wil wel graag seks voor de lol hebben en dat kan alleen met gevoel lijkt mij.
Goed, nu eerst verder herstellen en dan kunen we kijken of we nog een ivf poging wagen. Voor nu kan ik er echt niet aan denken....

Lean

Elke

Elke

04-11-2008 om 21:26

Inbraakje: vraagje

Heej dames,

Ik kon af en toe hier binnen vallen met een vraagje, hoop niet dat jullie het erg vinden.

Na hoeveel gespreken en onderzoeken mochten jullie echt aan de slag met IVF, ICSI?

Wij hebben a.s. donderdag ons 2de gesprek (na een hoop testen bij mijn vriend) en ik ben zo bang dat we nog niet mogen beginnen...

Groetjes Elke

Elke

het heeft niet zoveel zin om te vergelijken, het hangt maar net af wat en waarom een stel ivf nodig heeft.

Gewoon maar afwachten tot donderdag. Eerst onderzoek daarna het behandelplan, succes met wachten.

Lean

jemig zeg, wat een ellende en dan nog onzekerheid. Ik neem toch aan dat dat gevoel zeker terugkomt ? Kan mij voorstellen dat je je daar zorgen over maakt.

Veel beterschap !

Hoe gaatie manda?

Hou je het nog een beetje uit?

Volgens mij zit je al dagen stiekem te berekenen wanneer je voor het eerst over een test heen mag plassen....probeer je nog maar even koest te houden. Blik op oneindig, verstand op nul!

Ondertussen duim ik natuurlijk heel hard voor je....

Ingrid

Allemaal

bedankt allemaal voor jullie steun, het doet zo goed om met mensen te praten die toch wel het zelfde meemaken ook al zijn alle behandelingen en alle personen anders. toch zie ik dat heel veel gevoelens die jullie hebben, ik ook heb. ik voel me nu niet zo alleen meer, het doet me goed!!!
lean ook goed om wat van jou te horen, goh wat valt het tegen hè. de dove plekken kan wel een jaar duren voordat echt over kan zijn.ik ben nu bijna een jaar geleden geopereerd aan een hernia maar heb zo nu en dan nog die rare slapende benen enz. dus dat duurt nog wel even voor dat over is. lekker aan de pijnstillers blijven die helpen goed, heel veel sterkte meid.
meiden bedankt, en jullie ook allemaal sterkte ... we gaan er weer voor.
liefs merry

Elke

hoi elke,
toen wij begonnen met de ivf is dat eigenlijk doorgevloeid uit de iui, de iui was afgelopen voor ons, dus zijn toen doorgegaan met ivf. we hebben wat gesprekjes en testjes gehad, en daar gingen we weer de molen in, voordat je het weet zit je ook in de molen, dus wacht het gesprek af, dan weet je vast meer.
sterkte
liefs merry

Hier

mag ik van mijzelf morgenochtend voor het eerst testen, officieel mag het pas zondag. Ik voel overigens niets dus ik heb er een hard hoofd in. Het liefst wordt ik morgenochtend kotsend misselijk wakker, maar dat zit er denk ik niet in.

en toch, er was een mooie 7 cellige en een mooie 6 cellige, toch beter dan vorige keer.

Manda

hou je het niet meer vol meid?? probeer alsjeblieft nog even te wachten, het heeft eigenlijk geen zin om nu te testen. ik begrijp je helemaal. probeer nog even te wachten. elke dag dat je niet ongesteld bent is er weer één. sterkte meis
liefs merry

Ja dat is waar

maar ik kan het niet meer volhouden, ik moet iets doen, heel irrationeel natuurlijk. Ik heb 4 van die goedkope testjes van het Kruitvat, geen idee hoe betrouwbaar die zijn. Als ik nou zondag nog niet ongesteld ben kan ik altijd maandag nog een dure clearblue kopen.

even denken zondag is het 13 dagen na terugplaatsing, dag 23 van de cyclus. Nee inderdaad dan heeft morgen testen geen zin, arghhhh ik maak mezelf gek.

Ik voel niets, ik ben niet moe, ik ben niet misselijk, het wordt niets natuurlijk want de kans is maar zo klein. En dan lukt het niet en krijg ik nooit meer een kindje.

Ok ik ga wel even proberen wat nuttigs doen.

Oh stom

ik vergis mij met een week natuurlijk.

het is vandaag dag 26, zondag de 30e cyclus dag. Maandag moet ik dan ongesteld worden, althans zo ging het vorige keer.

Hmm, toch morgenochtend stiekem een testje, ik heb er toch zat.

Oh ja ik ging iets nuttigs doen...

Mamasan

Mamasan

05-11-2008 om 14:38

Dag 26

Dan zou ik testen. Maar ja, best kans dat het nog te vroeg is, dus dat schiet eigenlijk niet op. Sterkte nog even met wachten (het wordt vanzelf zondag

Manda

ff over de testjes van het Kruidvat die rood/roze verpakking is het meest betrouwbaar en kun je vroeg mee tetsten.(eigen ervaring) Die zijn echt beter als die witte doosjes waar er 2 inzitten!. Maar ik duim voor je!

Mass die ventjes verdient bij KV

Gerdina

Gerdina

05-11-2008 om 15:42

Mass (ot)

Hoe komt het toch dat je IUI nodig had, als je ook ventjes bij de kruidvat kunt krijgen?
Liefs,
Gerdina

Gerdina

Gerdina

05-11-2008 om 15:43

Lean

Hoi Lean,
Wat vervelend dat het allemaal weer zo moeilijk ging. Ik hoop dat je snel weer opknapt en het gevoel weer terug komt. Sterkte ermee!
Liefs,
Gerdina

Gerdina

Gerdina

05-11-2008 om 15:44

Manda

Al iets nuttigs gedaan?
Ook hier draaien de duimen voor je. Sterkte met het wachten!
Groet,
Gerdina

Goedkope kruidvat testen, iemand ervaring hiermee ? liora?

heb ik E 5 per doosje, er zitten er 2 in. Heeft iemand ervaring met die dingen ? Liora, had jij niet met deze testjes getest, en op welke dag van de cyclus ?

liora

liora

05-11-2008 om 18:42

Ja klopt

Hoi Manda,

Ik had daarmee inderdaad getest op dag 26 en toen was de test al positief. Wel een heel licht en vaag streepje, maar het was er! Dus ik kan ze aanbevelen!

Spannend Manda, ik duim voor jullie!

Liora

Liora en heb

je dat met ochtendurine gedaan ?

liora

liora

05-11-2008 om 18:50

Nee

Hoi,

Ik heb het 's middags rond 14 uur gedaan. Had wel gezorgd dat ik toen al een uur of drie niet meer had gedronken...

Dus...

Ik denk dat ik zwanger ben

ik heb vanmiddag nadat ik besloten had dat het NERGENS op sloeg een testje gepakt en binnen 3 minuten verscheen er een heel vaag maar toch echt zichtbaar vlekkerig streepje.
Daarna ben ik als een gek nuttige dingen gaan doen, dochter opgehaald, zwemles, boodschappen etc. En toen ik net thuis was stond dat streepje er nog steeds, een beetje duidelijker dan vanmiddag. Ik heb dus een ander testje gepakt en met kraanwater getest, hier verscheen geen 2e streepje op.

Ik ga morgenochtend alle 2 de overgebleven testjes proberen en alle mogelijke merken testen grootschalig inslaan. Dit moet eerst 100% duidelijk zijn. Vriend en ik geloven het niet, er moet iets mis zijn met die test.

Nee ik geloof er NIETS van... (misschien is het een tweeling).

liora

liora

05-11-2008 om 19:10

Yesssssss!

Oh Manda, yes yes yes yes yes!!!! Wat geweldig!!!!!

Nee er is niks met met de test, er is een hcg-fabriek opgestart in je lichaam.
Ik ben echt zo vreselijk blij voor je!! En lang leve de goedkope Kruidvat-tests..

Oh wow wow wow!!!!!!!

Liora

Ja maar

ik voel echt helemaal niets ! Kan het niet net zoals die matcare testen zijn dat ze niet allemaal betrouwbaar zijn ?

liora

liora

05-11-2008 om 19:28

Nee joh

Nee hoor, ik heb dezelfde tests ook weleens terecht negatief gehad.
Ik heb zelf trouwens nog allemaal matcare testen die heel betrouwbaar zijn.

Bedoel je niet die Romed die onbetrouwbaar zijn???

HEe ik weet al 2 leuke namen voor als het een tweeling is: Barack en Michelle, maar dat terzijde.

Oh ja sorry

ik bedoel romed, die testen postief op kraanwater.

grutjes ik moet wat mensen bellen denk ik, of niet, nee ik moet niemand bellen, niemand mag het weten, pas als het echt zo is (alle merken positief) dan geloof ik het.

Krijg nou wat.

Sini

ik weet het niet, ik weet het niet, ik word gek !
Maar toch, daar staat iets, het is er echt. Het kan natuurlijk niet, na 41 teleurstellingen kan het toch niet zijn dat 1 of 2 embryo'stjes zijn gaan nestelen in mijn rare baarmoeder.

SINI arghhhh !

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.