Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op

Wie heeft wanneer haar nod?[wordt gearchiveerd]


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Merel78

Merel78

07-03-2009 om 12:40

Liesje

liesje nee toch....wat verschrikkelijk voor jullie, het houdt ook niet op he! Ik hoop echt dat het allemaal meevalt wat er zit, dat ze het helemaal weg kunnen halen! Houd je ons een beetje op de hoogte als dat emotioneel lukt zodat we je van hier ook een beetje kunnen steunen?

Een hele dikke knuffel,

merel

nathalie_80

nathalie_80

08-03-2009 om 11:06

Liesje...

Wat verschrikkelijk vervelend om te lezen, ik schrik er zelfs van. Ik wil je heel veel sterkte wensen en probeer je zelf niet gek te maken, is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Dikke knuf

Nathalie

nathalie_80

nathalie_80

08-03-2009 om 11:13

Update

Hallo meiden,

Ik zie dat het erg rustig is, dus ik zal weer eens even een bericht achterlaten. We zijn vorige week zaterdag verhuisd en alles begint nu een beetje op zn plaats te vallen en heb dan ook vandaag pas tijd gevonden om het internet weer aan te sluiten.

Er is wel veel gebeurd de afgelopen weken, verschillende keren bij de fertiliteitsarts geweest. Het zaad van mn mannetje blijkt nog veel slechter te zijn dan ze ons in eerste instantie hebben verteld hier in het ziekenhuis. Ik heb er nu een ronde follikel-tracing opzitten, ik heb 4 x een echo gehad en we hebben een samenlevingstest gedaan. De uitslag daarvan was ook niet goed, maar goed dat was verwacht. Het blijkt dat bij mij alles volgens het boekje gaat, alles is goed tot nu toe, mn eisprong tussen dag 16 en 18. Als ik nu weer ongesteld wordt, moet ik gaan bellen voor een HSG. Na het verhaal van Liesje heb ik daar natuurlijk al helemaal geen zin meer in, maar goed we moeten er iets voor over hebben.
Dan zal de volgende stap IVF zijn, en misschien kunnen we in april de eerste poging al doen. ZOu wel heel fijn zijn!

Nou dat was het wel zo'n beetje. MOet eerlijk zeggen dat het wel rust geeft, dat je weet waar het aan ligt en dat het WEL nog kan met behulp van IVF. Er zijn nog wel een aantal zaadcellen die na bewerking bruikbaar zouden moeten zijn.

Nou you go girlz, 2009 wordt echt ons jaar. Ook voor jou Liesje!!!!!!!!

Dikke knuf

Nathalie

Bedankt

Bedankt lieve meiden voor jullie reactie. Ik begin het me nu pas echt allemaal te beseffen en draai de film van afgelopen vrijdag keer op keer door mijn hoofd alsof ik er dan wat wijzer van zou worden, alsof de gezichtsuitdrukking van de arts iets zou kunnen zeggen. Ik zie tegen de operatie op want als het geen klein poliepje is moet ik daarna nog een keer echt onder het mes en kan het niet vanginaal en dan natuurlijk de angst dat het mis is brrrrrrrr. Maar tja wie is er niet bang om zijn kind niet te zien opgroeien toch ? die angst is onderdeel van het leven, maar genoeg daarover.

Nathalie , meid jammer dat de uitslagen tegen vielen maar zolang IVF mogelijk is maakt het niet zo veel uit denk ik dan toch ? De HSG is mij meegevallen !!!! Ik voelde een hele scherpe prik in mijn baarmoedermond en het er opzetten van het apparaatje was ook definitief niet lekker maar zolang de gyn dat ding stil hield (heb ik hem gewoon vriendelijk gevraagt om het ding nog geen milimeter te bewegen) is het zo wie zo minder erg dan een bevalling toch ? hahahaha Het inspuiten heb ik helemaal niet gevoeld en ik moet wel zeggen dat ik nu wel al sinds vrijdag bloedverlies heb zeker iedere keer als ik bv Ron opgetild heb) en ik voel me gewoon niet lekker. Maar bij iedereen is de beleving anders. Ik vond het goed te doen verder. Het duurt ook allemaal niet lang. Ik reageerde zoals verwacht alleen weer heftig op de onstekingsremmer en tja op doktersadvies high zijn, ach . En ik snap dat je nu ook bang bent dat ze misschien bij jou iets vinden. 20% van de vrouwen maken dit mee en dat is best veel maar meestal is het onschuldig en is het fijn als het ontdekt wordt voordat het klachten geeft want dan is het makkelijk te verhelpen en zeker als je nog een keer zwanger wilt worden is het aan te raden zoiets vooraf te vinden. Mijn moeder heeft ook een poliep laten verwijderen en mijn tante was er laat bij (zij is 50) en die kreeg al een dikke buik door een vleesboom dus die is nu haar baarmoeder kwijt dus.....liever maar vroeg vinden. Zie het maar als een APK keuring Jammer dat zebij mijn APK keuring wat gevonden hebben maar dat betekend nog niet dat ik naar sloop hoef hahahahahahaahahahahahahah

Jeetje liesje

Tjee Liesje, wat een enorm heftig verhaal en wat moet je toch wat meemaken zeg... wat naar om zo in onzekerheid en angst te zitten. Je komt daar voor heel iets anders en dan dit... het zal je leven op dit moment behoorlijk beheersen denk ik...
Ik hoop heel erg voor je dat het onschuldig is en je niet onder het mes hoeft... dit is al vervelend genoeg allemaal!!! Wat een schrik.. zo kan je leven van het één op andere moment weer een hele wending krijgen blijkt maar weer...
Doe rustig aan en pas maar heel goed op jezelf. Even niet teveel moeten en jezelf in acht nemen...
Heel veel sterkte,
Liefs Yrma

Nathalie

Poeh.. bij jou dus ook best een hoop onrust... lijkt me wel schrikken zo'n bericht dat het allemaal minder is dan je wist..
Wel fijn dat je waarschijnlijk al zo snel voor IFV kunt...
En kan me voorstellen dat het een soort van opluchting is dat je weet waar het aan ligt.. en dat je ook weet dat er wel mogelijkheden zijn. Je kunt je dan nu ook daar op gaan richten en je hoop daarop vestigen.
Ik hoop heel erg voor je dat dit allemaal niet te lang hoeft te duren en dat je - hetzij met hulpmiddelen - toch gauw zwanger raakt!!!
Jij ook sterkte... en succes met de laatste loodjes van de verhuzing (want ook dat vergt nogal wat denk ik)
Liefs Yrma

En hier..

Niet zoveel nieuws onder de zon... zit in 'de wacht'..Aankomende woensdag mn NOD en voel nog niets. Ook geen gespannen borsten (wat ik anders wel heb).. het kan dus alle kanten op, maar ik reken nergens op.. mn gevoel zegt heel sterk dat het niets is... Het ligt niet aan het klussen want dat doen we zeer regelmatig (ook zonder de wens voor een zwangerschap)...
Maar als ik dan jullie verhalen lees dan is mijn wachten er niets bij, want nog geen eens een half jaar bezig..dus we zien het allemaal wel...
Groetjes Yrma..

Elke

Elke

08-03-2009 om 22:17

Heej lady's

Heej meiden,

Ik lees hier nog steeds mee, maar reageer eigenlijk niet. Nu wilde ik wel even op een paar dingen reageren.

Liesje: Ik wilde je alleen heel veel sterkte wensen...

Nathalie: Ik lees jouw verhaal en zie bijna ons verhaal staan! Het zaad van mijn vriend was de 2de test ook slechter. Ik weet allees dat hij er "maar" 6 miljoen had rond zwemmen. Wij hebben geen samenlevingstest gehad.
Hou in de gaten of "gewoon" IVF wel nut heeft, of je niet meteen voor IVF ICSI moet gaan. Als gewoon IVF niets uithaald, dan heb je al een poging weggegooid en dat zou sonde zijn, toch?
Heb je al enig idee wanneer je mag beginnen?
Ik ga heel hard voor je duimen dat de eerste poging meteen raak is net als bij mij. Ik ben via ICSI de eerste keer zwanger geworden en ben nu 14 weken

Dames, ik duim (nog steeds) voor jullie allemaal!!

Liefs Elke

Vonda

Vonda

11-03-2009 om 14:11 Topicstarter

*** lijstje 11 maart 2009 ***

Nathalie (28), 2e kindje, NOD 12 maart, bezig sinds februari 2008. Zoontje van 2. Zaad is niet helemaal zoals het moet zijn, ze willen een spatader afklemmen, maar we gaan eerst de 24e naar de fertiliteitsarts voor uitslagen van bloedonderzoek, wederom zaad en ik krijg een inwendige echo.
Yrma (29) 2e kindje, zoon van ruim 2, NOD rond 18 maart (gestopt met pil sinds december 2008)
Merel (30), 2e kindje, NOD 27 maart, bezig sinds december 2008. Dochter van 21 maanden.
Vonda (43), 2e kindje, NOD 5 april, bezig sinds januari 2008. Heeft een dochter van bijna 3.

Vonda

Vonda

11-03-2009 om 14:13 Topicstarter

Stevig balen

Na een korte cyclus van slechts 23 dagen ben ik vandaag plotseling ongesteld geworden, meestal 25 of 26 dagen dus ik was erg verrast. En natuurlijk ook teleurgesteld, weer een kans minder...
Affijn, des te eerder weer starten met de volgende poging. Blijft balen...

Groetjes,
Vonda

elsje78

elsje78

11-03-2009 om 18:15

Vonda

Hoi, ik kwam weer eens hier kijken en las je berichtje. Wat kl#te voor je zeg!! Ik wilde alleen even zeggen dat ik aan je denk!

Liefs Elske

Merel78

Merel78

11-03-2009 om 19:49

Vonda

vonda, meid toch, balen weer joh. Een hele dikke knuffel voor jou! Hoop dat het gauw over is. En wat een korte cyclus trouwens. Ik heb ook een cyclus van 26-27 dagen, en dat is al aardig kort, maar 23 is wel heel kort.
Sterkte ermee hoor!

En hoe is het met de rest? hier klustijd ws. vrijdag ong. eisprong (dag 14)

nou groetjes, merel

nathalie_80

nathalie_80

13-03-2009 om 20:21

Elke

Sorry voor mn late reactie maar fijn dat je weer even een berichtje achterlaat.

Ik weet het niet precies maar na bewerken van het zaad, zwom er nog 1,2 miljoen bruikbare cellen rond. Maar er is geen enkele zaadcel die in de A-categorie valt. Dus dat is absoluut niet goed. Maar ze verwachten dat het met IVF wel gaat lukken. Dus daar gokken we dan maar op de eerste keer.

Ik heb vandaag mn NOD, heb wel al de hele dag buikpijn en er begint zich alweer een aardige puist te ontwikkelen, deze keer op mn kin. Is iedere keer weer de vraag waar ze te voorschijn komen, maar standaard 1 goede

Maandag bellen voor een afspraak voor een HSG, en zouden we de ronde daarna waarschijnlijk mogen beginnen met de eerste poging. Met mij lijkt alles gewoon goed te zijn, tot nu toe nog niks raars gevonden.

Hoe reageerde jij op de hormonen??

Fijn weekend!

Liefs Nathalie

nathalie_80

nathalie_80

13-03-2009 om 20:25

Liesje

Wat knap van je, dat je je zo sterk houdt, maar goed alles gaat ook vast wel goed komen. Dat moet gewoon en als het er dan uit is, is de weg open voor nog een zwangerschap. Ik hoop zo voor je dat alles goed is!!

Heel fijn om te horen dat de HSG is meegevallen, ik heb zoveel vervelende verhalen gelezen dat ik er al echt geen zin meer in had. Maar goed, het is voor een goed doel en daar heb ik echt alles voor over.

Nou heel veel sterkte en een dikke knuf, daar kun je waarschijnlijk weinig mee maar ik weet niet hoe ik je anders kan helpen.

Liefs Nathalie

nathalie_80

nathalie_80

13-03-2009 om 20:42

Yrma

Hee hee,

Op zich is het wel heel fijn om te weten waar het aan ligt, en het is goed om te weten dat er met mij in principe niks mis is. Dan maar niet via de natuurlijke weg als we uiteindelijk maar samen een kleine mogen krijgen.

Het verhuizen is bijna klaar, staan nog een doosje of 5, dus dat valt wel mee he. Er komt stiekem wat meer rust en daar genieten we maar even van, want er zal wel een onrustige en vermoeiende periode aan komen.

Nou jullie ook heel veel succes, en laat je niet ontmoedigen door mn verhaal.

Fijn weekend!

Liefs Nathalie

Vonda

Hoi Vonda,
Wat een baal zeg!! Echt weer een teleurstelling!! Niks aan... Eerst is het al genoeg balen dat het zo is dat je niet zwanger bent en dan ook nog eens een week ongesteld met alles erop en eraan...
Sterkte meid!! Wens je toch een goed weekend en een dikke knuffel voor jou!!

Hier

Weet ik t gewoon écht niet.. mn gevoel zegt weer erg van 'niet'... Wat me een beetje aan het twijfelen maakt is dat ik steeds een wat misselijk gevoel heb... nadat ik gegeten heb... de hele week al.. maar toch zegt mn gevoel dat ook wij weer voor de volgende ronde zullen gaan... aankomende week zullen we het weten.. woensdag mn NOD..
Meiden, een goed weekend en een knuffel voor jullie allemaal!!!!!

Therese

Therese

14-03-2009 om 08:48

Hallo meiden

Zoals een aantal van jullie gelezen hebben (bedankt voor de lieve reacties) heb ik begin februari weer een miskraam gehad. Ik kom binnenkort weer terug op het lijstje, maar ivm nieuwe onderzoeken hebben we nu nog en paar weken verplichte rust. Ik wil toch graag even reageren op een aantal van jullie.

Liesje ik schrok vreselijk van het lezen van je berichtje en ik kan me voorstellen dat het voor jou en je man echt een hele grote schrok moet zijn. Ik wens je heel veel sterkte en knuffels met de operatie en de onzekere dagen. Ik hoop dat het snel verholpen kan worden en dat je deze rottige tijd achter je mag laten. Sterkte!

Natalie jij ook heel veel succes en mag jullie eerste IVF-behandeling net zo groot succes worden als dat van Elke!

Vonda shit nog steeds op het lijstje. Mag ik je de volgende ronde heel hard na een zwanger zijn draadje schoppen?

Voor de rest toi toi en tot over een paar weken. Hopelijk wordt het mijn laatste keer op dit lijstje, want onderhand word ik wel erg moe van mezelf weer van het lijstje af te halen om er een paar weken later net zo hard weer op te komen.

Therese

Nieuw

Hallo allemaal,
Van de week had ik m'n verhaal al bij een ander draadje neergezet, maar hier pas ik waarschijnlijk meer.
Ik ben Marije, 28 jaar en heb een dochter van 2jr9mnd, onze 2e dochter is afgelopen juni totaal onverwachts overleden toen ze bijna 3 weken was. 4 maanden later kregen we te horen dat ze een aangeboren hartafwijking had.
Vlak na haar overlijden zijn wij weer begonnen met zwanger worden. Helaas kwam m'n eisprong na de bevalling niet meer op gang en slik ik sinds 3 maanden clomid en krijg ik pregnyl op de eisprong op te wekken.
Ben deze week ongesteld geworden en baal er flink van.
Graag schrijf ik mee bij dit draadje (lijkt net een sollicitatie!!haha).
Groetjes Marije

Merel78

Merel78

14-03-2009 om 13:13

Allemaal

Hoi allemaal

Therese, een beetje een wrang 'welkom terug' voor jou. laatste keer, dat hoop ik echt voor je. Hopelijk ben je gauw blijvend zwanger, verdikkie als ik dit op schrijf vind ik het weer zo beroerd voor je...blegh. hopelijk leveren de onderzoeken iets op, iets wat makkelijk te verhelpen is.

Marije, welkom! Verschrikkelijk van je dochtertje, ik had je verhaal al wel gelezen. dat lijkt me het ergste wat er is je kind verliezen. Ik hoop dat je gauw zwanger mag zijn van je 3e wonder!

vonda, hoe is het?
nathalie, succes met de verhuizing!
yrma, ik hoop het toch voor je, ondanks dat je denkt van niet. hopelijk houd je lichaam je positief voor de gek.

hier is de klustijd zo'n beetje weer voorbij. dit keer hadden we niet zoveel puf, zin, alleen donderdag. Nu wil wel het geval dat ik donderdagochtend vreselijke steken in mijn buik had, wat normaal wijst op mijn eisprong. hopelijk waren we dus 'op tijd', en anders dan dus maar niet. Ik verwacht er deze ronde dan ook niet zoveel van.

nou fijn weekend nog allemaal,

liefs, Merel

Pfff

Marije... wat een verhaal joh.. vreselijk! Iemand in mn omgeving heeft een bijna soort gelijk verhaal meegemaakt...echt verschrikkelijk! En vervelend dat de eisprong nu niet op gang komt... is dit dan ook de eerste keer dat je weer ongesteld ben geworden na de bevalling? Sterkte in elk geval en hopelijk hoef je niet lang mee te schrijven en kun je naar een volgend draadje...
Therese.. ik ken je niet, maar welkom (terug) natuurlijk.. ook voor jou hoop ik dat je niet te lang mee hoeft te schrijven... jij hebt ook al wat mee moeten maken... Sterkte!!
En hier...
Ik weet het niet... hele weekend wat brakkig... (misselijk).. vooral NA het eten... niet s'ochtends of bepaalde momenten maar echt na het eten en ook enorm na koffie.. (wel eetlust en ook nog wel zin in koffie..)
Maar dat misselijke gevoel maakt me wel een beetje twijfelachtig... (omdat mn gevoel zo sterk een nee zegt...)
ZO... even mn twijfels geplant... niet dat iemand er iets mee kan, maar goed...

Yrma

He yrma, vervelend he, die wachtweken. Je voelt van alles, dan is het echt zo'n domper als het dan niet zo is. Maar wie weet, is het nu juist wel een dikke ja, juist omdat je gevoel zo sterk nee zegt. zo mooi zijn!

Dit is niet de eerste keer dat ik ongesteld ben na de bevalling, dat was ongeveer 7 weken erna. Wist niet dat je ongesteld kon worden zonder dat je een eisprong had, maar wel dus blijkbaar. heb nu 3 cyclussen hulp gehad van clomid en pregnyl, maar nog niet gelukt helaas.

Hoe lang moet jij nog wachten tot je wat weet??

groetjes

Nod?

Nog even een vraagje, wat betekent NOD?? Ongesteld zijn ofzo?

Marije

Dat wist ik ook niet dat je ongsteld kon worden zonder eisprong... goh...
Heb je ook last van bijwerkingen enzo? Van de clomid?
NOD betekent volgens mij 'niet ongesteld dag'..??? maar ik weet het ook niet zeker... hahaha.. zou lekker stom zijn als het heel iets anders betekent...
Ik kan volgens de berekeningen woensdag testen, dus dat is al snel....en tja.. het is zeker zo dat je van alles voelt en je jezelf ook van alles wijs kunt maken. Ik verwacht dan ook dat ik dat nu doe... we zullen zien he...

Yrma

DAcht al wel dat nod zoiets was, maar het was me niet heelmaal duidelijk. Nou, nu kan ik ook meepraten met de juiste termen.

Spannend, bijna testen!! Ik zet in op 2 streepjes!

heb gelukkig geen last van die clomid, moet alleen heel vaak naar de wc voor niets. Gelukkig geen misselijkheid of rare buien. Tenminste, niet meer dan normaal..

Heb net een telefoontje gehad van een goede vriendin. Ze had goed nieuws. Ze is zwanger. Van een tweeling! Best moeilijk vind ik dat. Zij 1x zwanger en 2 kinderen, ik 2x zwanger en 1 kind.
herkennen jullie dat, dat dubbele gevoel als iemand anders zwanger is? ik gun het haar echt van harte, maar wil het zelf ook zo graag. Pff, moeilijk hoor.

Merel78

Merel78

17-03-2009 om 13:23

Hoi

hoi iedereen

yrma, spannend hoor. ik vind het ook elke maand weer vreselijk spannend, maak mezelf helemaal gek, en weet inmiddels zo goed dat mijn lijf me zo voor de gek kan houden. Maarja Ik hoop het echt hoor, heb je al getest of ben je al ongesteld geworden?

Marije, ik herken dat ook wel, dat dubbele gevoel. M.n. toen mijn zusje weer zwanger was van de 2e (ook weer min of meer ongepland, maar wel welkom) en nu een jongen en meisje heeft. en dan doodleuk verkondigt dat 2 zoveel leuker dan 1 is. tja...ik wil d'r ook wel twee... Maar je hebt dat gewoon niet helemaal zelf in de hand. Lijkt me trouwens lastig als je nog geen eisprong hebt.

Hier verder de wachtweken, nog 1 week tot mijn NOD. Verwacht er niks van, maar zou ook maar zomaar niet gek opkijken als het dan wel is. Was nl. vorige keer ook op het minst handige moment haha (nl. zo dat ik met 7 weken zwanger op reis ging, volop in de kwaaltjes).

nou ik ga weer verder, ben aan't werk.

groetjes, Merel

Brrr

hopelijk vinden jullie me niet al te irritant, maar dit is het enige plekje waar ik er iets over kan schrijven.. ik vind het namelijk zenuwslopend allemaal en het maakt me onzeker... morgen moet ik ongesteld worden... vanmorgen had ik wel wat lichte buikkrampen en een beetje in de rug... vervolgens weer niets.. nu weer steken in mn borsten (heel licht) en heb erg veel afscheiding (sorry v details..), verder enorme (vr)eetbui gehad en verder... voel ik gewoon NIKS... wat moet je daar nou mee he? Vorige week was ik steeds misselijk na koffie en eten, dat is ook sinds gisteren weer over... was het maar gewoon weekend, dan wist ik het.. want ik ga morgen - als ik niet ongesteld ben - niet meteen testen... straks is het te vroeg...ben sinds het stoppen van de pil steeds regelmatig ongsteld geweest met een cyclus van 28 en 27 dagen... dus verwacht wel dat mn NOD klopt... (ratel ratel ratel)
Ik probeer erg van een 'nee' uit te gaan maar het wordt wel moeilijk... brrr..

Vonda

Vonda

18-03-2009 om 00:55 Topicstarter

Even wat reacties

Sjonge, ik zag dat ik al even niet gereageerd had, en ondanks dat is dit altijd het eerste draadje wat ik bekijk als ik op Ouders Online ben... dus nu ook maar zelf even weer posten. Ik zit nu in de voor mij minst interessante periode van mijn cyclus: direct na de ongesteldheid maar nog voor de klustijd... helemaal niets te melden dus eigenlijk! Dus maar even reageren op jullie berichtjes.
Elske, bedankt voor het aan mij denken... dat doet me erg goed! Met jou gaat het goed he?
Merel, de klustijd voorbij en je verwacht er eigenlijk weinig van... helaas duurt het nog even voor jou, maar het beste van hopen he?!
Nathalie, ja die ellendige puisten, het zijn eigenlijk net de tegenhangers van de eitjes bij de eisprong! Balen he. Ik wil je trouwens geen valse hoop geven, maar het wil wel eens gebeuren dat na een HSG 'de weg
vrij' is en dat het dan alsnog lukt. Heb ik wel eens gehoord. In elk geval is er ook weer fijn hoop voor jullie nu jullie door kunnen met IVF. Fijn dat de verhuizing zo goed is verlopen. 5 dozen nog maar? Dat is niks!!!
Yrma, dank voor je knuffel, spannende dag voor jou morgen... ik hoop het echt voor je, ook al denk je zelf van niet. En je mag hier schrijven, veel schrijven hoor.... dat is juist fijn!
Therese, ik word graag door jou naar een gezellug zwanger draadje geschopt hoor! Maar dan sleur ik je wel graag even met me mee! Zonde dat het weer mis ging bij jullie, ik had het zo gehoopt... zie je over een tijdje.
Marije, NOD betekent inderdaad 'niet ongesteld dag': de dag waarop je niet ongesteld hoopt te worden. Wat ontzettend erg wat jullie is overkomen, ik heb er eigenlijk geen woorden voor, zo moeilijk vind ik het om het me voor te stellen wat dat moet betekenen.... {{{Marije}}} even een digiknuffel. Van harte welkom hier en dat je maar snel door mag naar een volgend draadje en dan een fijne zwangerschap krijgt en daarna heeeeeel lang mag genieten...
Ook ik heb die dubbele gevoelens ten opzichte van anderen: toevallig zijn net 2 collega's van mij zwanger: bij eentje heeft het niet heel lang geduurd maar bij de ander wel. Ik gun het ze beiden wel heel erg, het is voor beiden de eerste. Maar.... ik zou het ook zo super vinden om er zo stralend bij te lopen. Daar kan ik me zo op verheugen vlak na de klustijd, als ik nog zo hoopvol ben...
Nou meiden, ik ben blijkbaar in een wat sentimentele stemming, maar jullie snappen het vast wel.

Knuffels voor iedereen,
Vonda

Nog...

niet ongesteld.. maar ik durf ook niet te testen. Voel gewoon niks nada noppes. Vandaag dag 27, waarop ik vorige maand ongesteld werd.... ik probeer te wachten met testen tot vrijdag.. (en dat lukt vast, want ik vind het wel zonde van de (laatste) test, die gebruik ik liever als ik iets zekerder van mn zaak ben..zo ben ik dan ook wel weer
pffffffffffffffffffffff.... kon je maar in de toekomst kijken he....
Dikke knuffel voor jullie allemaal....

Spannend

Bedankt voor je knuffel Vonda! Ik voel 'm hier.

Yrma, spannend!!! Wel een goed teken dat je niets voelt. Denk je echt dat je tot vrijdag kunt wachten? Dat red ik echt niet. Ik test vaak al een dag te vroeg omdat ik me niet meer in kan houden.
Ik hoop het zo voor je! Hou ons op de hoogte!!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.