Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op

Wie heeft wanneer haar nod?[wordt gearchiveerd]


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Zeker spannend...

nog steeds niet ongesteld... maar ook nog niet getest. Mijn man vindt dat ik te hard van stapel loop... (die heeft ook weinig besef van termen als NOD...en heeft het over 'ergens volgende week eens testen'... hahaha - zie hier ook meteen het verschil met hoe verschillend we er mee bezig zijn...haha)
Het enige wat ik voel is nu af en toe wat steken in mn borsten... en alle andere dingen die ik voel en merk verzin ik volgens mij zelf het blijft dus nog even afwachten... (gek genoeg voel ik niet eens een hele sterkte drang om te testen.. raar he?)
Uiteraard hou ik jullie op de hoogte...

nathalie_80

nathalie_80

18-03-2009 om 21:11

Hee allemaal

Hier weer ff een update, ik dacht bijna dat het nog gelukt was voor we aan de IVF gaan beginnen. Maar goed, vandaag dan toch echt WEER ongesteld geworden. Bummer maar goed, meteen maar gebeld voor een afspraak voor de HSG en dat gaat as maandag plaatsvinden.

Marije welkom hier in dit draadje! Wat verschrikkelijk om te lezen, maar ik hoop dat het voor jullie snel weer mag lukken. Dikke knuf...

Yrma, wat spannend! Nog even een paar dagen wachten en dan een dikke streep op die test

En dan over andere vrouwen die wel zwanger zijn. Bij mij begint het nu iets minder te worden, er zijn een maand geleden 3 baby's geboren, dus de dikke buiken wordt wat minder. Alleen mn schoonzusje is zwanger, alweer 28 wk, en dat is natuurlijk wel heel dichtbij. Dat wil ik ook graag van dichtbij volgen maar doet me wel verdriet. Maar ach ja, tot nu toe kan ik dat wel goed aan de kant zetten. Af en toe een ff een flinke huilbui, en dan ik er wel weer tegen. Dus ik snap wat jullie bedoelen.

Dikke knuf Nathalie

Merel78

Merel78

19-03-2009 om 09:45

Ff zeuren

ik word er hier gek van. zit nu een week voor mijn NOD, maar voel mijn onderbuik nu al weer, lichte vlagen van misselijk/ niet lekker. Ben ook wel verkouden, maar goed, weet niet of dat er iets mee te maken heeft. Ik word er gek van, dat mijn lichaam al tekenen van ongesteldheid af begint te geven zo vroeg van tevoren. Heb er zowat 2 weken last van alles bij elkaar (dag met de eisprong, soms 2, dan een week van te voren en dan nog weer de ongesteldheid). BLEGH, vind dit niet leuk.

liefs, Merel

nathalie_80

nathalie_80

19-03-2009 om 14:19

*** lijstje 19 maart 2009 ***

Yrma (29) 2e kindje, zoon van ruim 2, NOD rond 18 maart (gestopt met pil sinds december 2008)

Merel (30), 2e kindje, NOD 27 maart, bezig sinds december 2008. Dochter van 21 maanden.

Vonda (43), 2e kindje, NOD 5 april, bezig sinds januari 2008. Heeft een dochter van bijna 3.

Nathalie (28), 2e kindje, NOD 15 april, bezig sinds februari 2008. Zoontje van 2. Zaad is van slechte kwaliteit, 23e een HSG en dan waarschijnlijk na mijn volgende NOD, starten met IVF

Nathalie en merel

Voor jullie allebei een heeeeeeeeeeeele dikke knuffel..
Balen balen en nog eens balen
Tjee.. Nathalie.. dan toch beginnen met de IVF.. spannend lijkt me... maar ook wel gerichte actie, wat misschien ook 'prettig' is.. goh.. je zult wel gemengde gevoelens hebben... konden we soms maar gewoon toveren he...!!!
En Merel ook shit joh.. wat is dat toch vervelend dat je zo lang last heb van die kl*teongesteldheid!!! niks aan... heb je dat elke maand? pfff.. ene keer kun je het beter hebben dan de andere keer, maar als je gewoon hoopt op niet ongesteld worden en je wordt het toch is het ook extra vervelend...
Sterke meiden... koppie op.. nieuwe kansen zijn er gelukkig altijd...!!

Hier..

nog niet ongsteld, ook nog niet getest.. voel van alles, vooral in mn onderbuik.. morgenochtend ga ik testen.. (als het dan nog nodig is.....)

Negatief

was echt maar 1 streepje.....
Snap er niets van.. niet dat ik me zo anders dan anders voel maar omdat ik anders tot op de dag ongesteld wordt...
wacht het wel weer af.. wie weet hou ik het allemaal onbewust wel tegen...(voelt niet alsof ik stress heb ofzo..)
nja... maar afwachten tot de volgende ronde zich aandient dan...(

Nee he

Je kunt dat 2e streepje er gewoon wel bij kijken he. Kon dat maar..
Maar het kan nog! Je bent nog niet ongeteld, dus wie weet, sommigen testen pas na dagen positief

Twijfels

Ik durf eigenlijk niet zo goed te denken van 'het kan nog', bang voor teleursteling.... maar natuurlijk denk ik ook: Misschien heb ik te vroeg getest (2 dagen over tijd).. was een test van eigen merk...
Mn borsten zijn niet anders dan anders..niks is anders dan anders verdorie! ben alleen een beetje 'misselijk' (is een groot woord) na het eten.. maar verder echt helemaal niets... ik word hier echt heel erg niet goed van... wil mezelf nu even niet kwellen door nog weet ik hoeveel testen te doen die dan allemaal misschien ook negatief zijn.. moet maar gewoon afwachten.. maar als ik dan die draadjes lees over 16 dagen over tijd en nog negatief testen wordt niet blij (wordt dan ook wel beetje bang voor onregelmatige cylus want ik was zo blij dat ie regelmatig was) Voel me tegelijkertijd ook een enorme zeur hoor...wil me eigenlijk helemaal niet druk maken... maar maar maar...(stel dat het wel zo is dan ga ik vanaf de eerste dag laatste menstruatie - wel nu week 5 in.. en dat is zo apart, want misschien is het dus helemaal niet zo...)
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!

liora

liora

21-03-2009 om 09:37

Yrma

Hoi Yrma,

Snap dat je baalt, maar als je nu 3 dagen over tijd bent en nog negatief test, denk ik niet dat je zwanger bent. Ik heb al positief getest 11 dagen na de ovulatie, dus rond dag 25 van de cyclus.

Je kunt erachter komen wanneer je ovuleert door ovulatietests te gebruiken of eens te temperaturen. Hoe lang had je al een regelmatige cyclus?

Liora

Vonda

Vonda

21-03-2009 om 09:44 Topicstarter

Yrma

Kop op hoor! Ik lees ook genoeg verhalen over meiden die wel degelijk dagen over tijd waren en pas laat positief testten. Gewoon nog even vertrouwen hebben: waarom zou je ineens een onregelmatige cyclus krijgen? Misschien is het even een uitschieter. Of misschien... niet!

Groetjes,
Vonda

Yrma

Kun je niet eventueel naar de dokter een bloedtest ofzo laten doen? Heb geen idee of dat kan, maar zo wel, dan geeft het tenminste duidelijkheid.
Ik denk aan je!

nathalie_80

nathalie_80

21-03-2009 om 14:47

Yrma

Hee hee,

Geen stress, zolang je niet ongesteld bent, kan het altijd nog zo zijn dat het WEL raak is. Ik lees hier wel vaker dat men pas laat een positieve test heeft.

Sterkte en ik zal voor je duimen!

Knuf Nathalie

Bedankt

voor jullie reacties! Lief!
Blijft afwachten... kan er niets anders van zeggen...
En geen idee waarom ik nu een onregematige cyclus zou kunnen krijgen maar waarom niet? Al regelmatig vanaf het stoppen met pil (december)
Hoop heb ik wel, maar wil niet teveel hebben omdat de teleurstelling dan zooooooooo groot is... ik wil - als het dan nog nodig is - niet eerder dan vrijdag weer testen... we zien wel..
Bedankt in elk geval voor het meeleven en jullie lezen het wel...

Merel78

Merel78

22-03-2009 om 19:15

Yrma

yrma, hoe is het???? heb je alweer getest? Volgens mij zal je de eerste niet zijn die later nog een positieve test in handen heeft, terwijl de eerste negatief was. Ik hoop het in elk geval erg voor je.

Hoe is het met de rest?

Hier in afwachting van. En ik heb dit keer echt geen idee. Ik probeer me in te stellen op ongesteldheid, maar ik vind dat ook wel moeilijk. wat ik voel is erg wisselend, en ik weet ook dat het een erg slechte graadmeter is. We wachten het maar gewoon af.

Nou groetjes en goede week weer.

Merel

Merel

Hoi Merel..Spannend.. die wacht... jij deze week je NOD toch? Hoop voor je dat het raak is joh!!
Heb nog niet weer getest, wil niet eerder dan woensdag of donderdag testen, ben dan een week over tijd... (kan hier maar slecht tegen, maar dat heb ik geloof ik al 100 x getypt hier...)
Hoe is het met jullie meiden?
Liefs!

Update

Nou merel en yrma, ik duim voor jullie!

Hier zit ik nog even rustig. Moet morgen weer naar de gyn, zit dan op dag 11. Hopen dat er een eitje aan het rijpen is en dan op naar de pregnyl.

Groetjes

Merel78

Merel78

23-03-2009 om 08:39

Hoi meiden

Hoi allemaal

Yrma, tjee, jij houdt het spannend hoor. Balen, ik zou daar ook slecht tegen kunnen. dus schrijf lekker van je af hoor. Enne...ik weet niet of ik het zou redden, vrijdag pas weer testen.
Marije, spannend, succes bij de gyn vandaag
Nou hier ook vanalles wat ik voel, erg hoor, ga er maar gewoon vanuit dat ik ongesteld word, maar er kan nog van alles gebeuren. Ik had nod op donderdag gezet volgens mij, als ik vrijdagochtend nog niet ongesteld ben geworden is de kans groot dat ik zwanger ben en ga ik testen. werd vorige maand nl. donderdag op vrijdagnacht ongesteld, en cyclus van 27 dagen, dus uiterlijk op donderdag zou ik het wel moeten worden. we wachten maar af, meer kan ik niet doen

fijne dag vandaag allemaal, en sterkte voor diegenen die het nodig hebben!

Merel

Merel78

Merel78

23-03-2009 om 12:13

Nou

ik krijg weer meer last van mijn rug, dus het zal wel al weer een bekeken verhaal zijn deze ronde. balen, dus.

merel

Elke

Elke

23-03-2009 om 12:36

Inbraakje merel

Heej Merel,

Ik wil je even bedanken voor je berichtje op het andere draadje. Ik hou julli ook allemaal heel goed in de gaten!! en duim nog steeds echt super hard voor jullie allemaal!

Het gaat idd erg goed met me Hoe kan het ook anders? Ik voel me super, ben nooit een seconde ziek geweest.
En mijn buik... Ja dat komt nog wel.

Ik hoop hier snel mooie en goede berichten te kunnen lezen.

Liefs Elke

Merel

Getver, wat jammer!! Die ongesteldheidssymptomen zijn zoooo confronterend.. je wilt ze liever wegdenken en niet voelen en toch zijn ze er.. bah!! Sterkte.. niet leuk hoor...((( Dikke knuffel!!

Weer getest

want ik kon inderdaad niet langer wachten... had ik het maar niet gedaan.. weer maar één streepje...(
(ben net - heel erg - snel in de auto gestapt vanaf mn werk, naar de apotheek gecrosst, naar huis, test... zo erg was het met niet kunnen wachten...) Nu zit ik dus weer op mn werk met een baalhumeur...
Ben nu al 5 dagen over tijd...en het zal dus nu toch wel niet zo zijn.. ik zou dan al lang positief getest moeten hebben en aangezien ik geen last heb van kwaaltjes...
Maar ik baal echt zo!!! Wat is er dán in mn lichaam aan de hand waardoor ik niet ongesteld wordt?
ff zeuren hoor...((

Merel78

Merel78

23-03-2009 om 15:09

Yrma

he, bah yrma....had het zo gehoopt voor je. echt rot zeg, dikke knuffel voor jou hoor. maar snappen doe ik het niet. hoop dat je of gauw een positieve test in handen houdt of dat het gauw doorzet, en liever het eerste natuurlijk.

ik zit hier aan de dropjes...meestal ook een teken dat het niet lang meer gaat duren...zucht...maar goed, er is nog geen bloed, dus zolang dat er niet is doe ik nog maar net of ik nog hoop heb. En dat terwijl ik eigenlijk moet werken bleghhhhhh

liefs, merel

Merel

Oeiii wat herkenbaar.... hier ook aan het werk maar komt geen bal uit mn handen.. kan me echt niet concentreren...daarnaast ben ik ook zoooo moe.. (weinig geslapen het weekend - voorjaarsmoeheid, whatever... ik zou willen dat het van iets anders kwam maar dat is blijkbaar niet zo...)
En tja.. zolang er geen bloed te zien is blijf je hopen, ook dát is zo herkenbaar... je wordt er niet goed van..
Jij een dikke knuffel terug!!

Vonda

Vonda

23-03-2009 om 16:14 Topicstarter

Merel en yrma

Ja Merel, dat vind ik ook zo ontzettend balen: ben je nog lekker in de illusie dat het deze maand ECHT nog gelukt kan zijn, merk je al een paar dagen voor je NOD ergens aan dat het waarschijnlijk weer mis is. Ik krijg vaak een pukkel in mijn gezicht of zo. Balen.

Yrma, nou, ik ben ook erg regelmatig. Het varieert ongeveer tussen 23 en 27 dagen. In jouw geval zou ik supersuperhoopvol zijn hoor!

Hier zitten we in de klusperiode.

Groetjes,
Vonda

Vonda

Maar... is het dan terecht om hoopvol te zijn?? het is toch echt raar?? was echt superdesuperregelmatig... maar 5 dagen over tijd en NOG niet positief?? dan klopt er toch iets niet? Of zou ik dan een hele late eisprong hebben gehad? Wat is dan een reeele dag om wel eventueel positief te testen? grrrrrrr (door dit gestress kan het ook wel eens niet doorzetten natuurlijk... bah bah bah)
enne... klus-ze.. (vind het zo'n stomme term...haha)ik hoop voor jou ook zoooooooo dat het raak mag zijn deze ronde!!!

Merel78

Merel78

24-03-2009 om 08:53

Helaas

de hoop is hier al weer vervlogen. Vanmorgen het eerste bloed gezien. Zat er wel in, en gisteren had ik echt zoiets van: ik weet niet wat ik beroerder vind: het nog niet doorzetten of het niet zwanger zijn. Maar vandaag baal ik, maar goed, er is weinig aan te doen.

nieuwe nod is 19 april. Echt bagger, want die dag vertrekken we voor een weekje vakantie naar Zwitserland. dus ik zal een lekkere reis hebben. Heb nod nu toch maar op 26 dagen gezet, want vandaag is dag 25/26 (net vanaf wanneer ik tel).

yrma, hoe is het bij jou? Vonda, klusze (ik vind dit ook een vreselijk woord haha)

liefs voor allemaal, Merel

Aaah merel (

Getsie, wat Balen!! Dat gevoel van niet weten wat erger is, het niet zwanger zijn of het niet doorzetten is herkenbaar maar dan inderdaad toch zo mega balen van de ongesteldheid kan ik me heel erg voorstellen!! Shit joh!! écht shit!!!! Jij hebt dus ook een korte cyclus...Nou sterkte meid! Dikke knuffel voor je!!
(hier nog geen bloed.. gister dacht ik ietwat last van mn borsten te krijgen maar dat gevoel is alweer nergens te bekennen...en ik denk mezelf misselijk ... als het dan niet zo is, laat het dan ook maar doorzetten he...)

Marije

Hoe was het bij de gyn gisteren?

Yrma

Ik had vanmorgen een ei van bijna 19mm en heb m'n pregnylprik gehad. Dat wordt dus morgen aan de bak! Wordt altijd al een beetje gestresst bij het idee van dat het dan weer 'moet'. Het spontane is er sowieso al vanaf en ik weet ook nooit precies wat nou het perfecte moment is om het te doen. Ben iedere keer weer bang dat we te vroeg of te laat zijn.
Hoe gaat het met jou? Elke keer als ik op internet zit kom ik hier even kijken of al een berichtje van jou is met een hele blije titel. Is er nog hoop??
Lief dat je aan m'n ziekenhuisbezoek dacht.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.