Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op
Valkyre

Valkyre

24-03-2011 om 00:29

Verdrietig


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Valkyre

Valkyre

30-05-2011 om 14:24

Zo raar...

Dag 37 en nog steeds niet ongesteld. Maar al twee negatieve zwangerschapstest... De meest recente was gisteren.

Ik word ineens bang dat ik vervroegd in de overgang ben of zoiets...

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Vic

Vic

30-05-2011 om 14:51

Vast niet

Je bent vast niet in de overgang, maar het gebeurt vrij vaak dat je cyclus gaat rommelen als je rond de 38 bent. Ik heb laatst ook een keer 35 dagen gehad, dat was even schrikken. Vervolgens was hij weer drie keer rond de 23 dagen (en daar zit ik ook niet op te wachten).
Maar je hebt nog geen pukkels, buikpijn, of andere ongesteldheidsverschijnselen?

peggy

peggy

30-05-2011 om 18:27

Weet het

Hoi Valkyre,

meis ik ken het. heb vaker een tussentijdse bloeding gehad en dan denk je idd nou ben ik misschien wel zwanger. Heb wel eens een hele maand gebloed. gek word je er van.
kan me voorstellen dat je het af en toe niet meer ziet zitten.

Afgelopen vrijdag moest ik naar het zh voor een eimeting. 12 mm waren de eitjes, waren er 2. vandaag weer terug komen. half 10 moest ik er zijn en tussen 10.15 uur en 10.30 uur werd ik eindelijk eens geholpen. daar zat ik dan tussen 10 zwangeren babyverhalen aan te horen. ik draaide mijn hoofd weg als er weer een zwangere voor bij kwam lopen of naast me kwam zitten. bijna een uur lang voelde ik me verdrietig en de drang om te huilen. bij de fertiliteitsarts ben ik dus in huilen uitgebarsten. want de eitjes bleken verder niet gegroeid te zijn. kwam wel vaker voor bij vrouwen met zo een onregelmatige cyclus.
Ik voel me echt ronduit rot en ellendig. Verraden door je lijf? we moeten toch maar vertrouwen in ons lijf blijven houden ook al valt het niet mee.
sterkte meis, ik denk aan je xxxx

Valkyre

Valkyre

30-05-2011 om 20:10

Hè peggy

Wat een rotbericht zeg! En moeilijk, inderdaad, al die zwangeren om je heen. Ik ging vorige week na m'n eerste negatieve test naar de bakker, en er kwamen achter elkaar drie zwangere vrouwen binnen! Bizar gewoon, waarom nou juist op die dag?

Veel sterkte, meis.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre

Valkyre

30-05-2011 om 20:17

Vic

Ik heb eigenlijk altijd een vrij onregelmatige cyclus gehad - tussen de 26 en 35 dagen. Na de bevalling was 't een tijdje heel regelmatig (30 dagen), maar dit is echt nieuw, 37 dagen. Heb al een paar weken af en aan buikpijn. Ik heb het idee dat er misschien wel een bevruchting is geweest, maar geen innesteling ofzo. Of dat het niet-levensvatbare vruchtje nog afgestoten moet worden, zoiets.

Deze weken heb ik het erg druk, daar zou het ook door kunnen komen. Niet ongesteld door stress, zoiets... Ik maak me wel een beetje zorgen, want ik moet deze week vliegen (alleen). Wat nou als ik moederziel alleen ergens een heftige bloeding krijg? Nou ja, misschien maak ik me ook zorgen om niks... Bah, dat gepieker, ik word er niet goed van!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Asa Torell

Asa Torell

30-05-2011 om 20:33

Bah peggy

wat akelig om daar zo tussen al die zwangeren te moeten zitten. Jammer dat ze dat niet anders regelen!

peggy

peggy

30-05-2011 om 20:36

Niet anders te regelen

Hoi Asa,

dat kan niet anders geregeld worden. doordat ik dus iui krijg moet ik regelmatig naar het zh voor de eimeting en toevallig kwam dit nou zo uit. ligt echt aan mijn eitjes! maar vervelend is het wel.

Valkyre

Valkyre

31-05-2011 om 20:18

Dag 38 = dag 1

Nou, de sluizen zijn open. Op naar ronde nummer zoveel...

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Grrr

Wat een vervelende lange cyclus was dat zeg. Maar je hebt nu in ieder geval duidelijkheid en weer een nieuwe kans. Ik zal weer duimen.

Asa Torell

Asa Torell

31-05-2011 om 20:21

He jakkes

Sterkte weer! Wat ontzettend jammer dat het toch valse hoop was met die lange cyclus.

Asa Torell

Asa Torell

31-05-2011 om 20:22

Peggy (ot)

Ik bedoel in elk geval niet dat jij het anders zou moeten regelen (zo klonk het misschien), ik vind het gewoon niet handig van het ziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.