Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op
rosina aarts

rosina aarts

15-02-2009 om 13:58

Te vroeg gebroken vliezen


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Lean1

Lean1

27-02-2009 om 14:04

Ook ik

kijk elke dag even hier in de hoop op goed nieuws.
Rosina, laat wat van je horen!!!!!

Ik blijf duimen voor jullie!!!

Lean

Petr@

Petr@

27-02-2009 om 22:15

Ik ook

Ik hoop en bid dat alles goed met jullie gaat!

liefs,
Petr@

Ik kijk ook elke dag een paar keer

even of er een berichtje van Rosina staat ik bid en brand kaarsjes voor een goede afloop!

-Wendy-

-Wendy-

28-02-2009 om 08:28

En ik

Ook ik kijk dagelijks naar een berichtje. Ik hoop dat het goed gaat me jou en je baby.

Wendy

Lieve rosina hoe gaat het

Zit hier ziek thuis. Maar ben zo benieuwd hoe het met jullie gaat Rosina dat ik toch even wou kijken hier. Je moet nu bijna 22 weken zijn. Hoop dat je tijd en energie vindt om te laten horen hoe het met jullie gaat, we leven erg met jullie mee, sterkte met alles!!
liefs Geerke

Maak me zorgen

Omdat je hier al een poosje niet meer komt. Ben zooo bang dat het niet goed gaat....

mirreke

mirreke

04-03-2009 om 11:33

Geerke, ik hoop juist

dat dit betekent dat Rosina in het ziekenhuis ligt en dat de baby nog lekker bij haar is. Ik denkt dat ze anders al wel even was langsgekomen...

mirreke

mirreke

04-03-2009 om 11:35

Rosina

hoe dan ook, heel veel sterkte in deze situatie. Ik hoop dat je deze ondraaglijke spanning een beetje kunt uithouden, en ik duim heel erg voor een goede uitkomst. Ik hoop ook dat het goed gaat met je zoontje, want hij zal hier vast wel iets van meekrijgen.

Mayte*

Mayte*

04-03-2009 om 21:25

Rosina

Ook hier wordt elke dag aan jullie gedacht. Wat een lange weg is het als je zo in spanning en onder strikte bedrust je zwangerschap moet doorbrengen.

Ik hoop ook met heel mijn hart dat het goed gaat met jullie.

Mayte

Hoop 't ook

Ja hoop ik ook, Mirreke..... tijd gaat dan ineens zo langzaam he, dan kruipen de weken ineens voorbij terwijl de tijd anders meestal vliegt....

mirreke

mirreke

09-03-2009 om 14:23

Hmmm, rosina?

We hopen hier heel erg dat je babietje nog lekker bij je is...

23 weken

Ik denk dat je nu zo'n 23 weken bent.... ik denk veel aan je, Rosina, en aan je lieve kindje....

Ik ook

rosina hoe gaat het met je en belangrijker hoe is het met je kindje?

Petr@

Petr@

11-03-2009 om 13:17

Ook ik

kom elke dag even spieken om te zien of er nieuws is.
Ik hoop en bid dat geen nieuws goed nieuws betekent!

Petr@

elsje78

elsje78

11-03-2009 om 18:18

En ik

kwam ook weer even kijken...ook hier wordt aan je gedacht!

liefs Elske

Elke dag

kijk ik even hier, ik hoop en bid zo dat alles nog goed gaat met jou en je kleintje Rosina!

Hallo nieuws

ik heb op hyves gezocht en ik heb Rosina gevonden. Het is niet goed gegaan met haar kindje 24 februari is ze dood geboren.ik vroeg haar of zij degene was die op ool schreef maar dat kende ze niet echt zei ze.Ze had wel te vroeg gebroken vliezen enzo dus het is waarschijnlijk wel deze Rosina.

Lean1

Lean1

12-03-2009 om 14:23

Wat erg

Rosina, als jij het inderdaad bent...

Heel veel sterkte met dit verlies, ik weet verder niets te zeggen.

(((Rosina))

Lean

Ook stil van...

He bah.... ik had nog zo gehoopt.....

lieve rosina, ik denk aan je...

heel veel sterkte

liefs lisa

Och

Als dat klopt.... Rosina wat erg voor je....
He ik had zo gehoopt elke dag
Rosina als je dit leest... is het een jongen of een meisje, en wat is de naam.... wil je dat vertellen?
Sterkte.... en veel liefs
Geerke xx

Branca

Branca; je bedoelt het ongetwijfeld goed maar waarom post je dit nu hier? Terwijl de Rosina die je gevonden hebt via hyves zegt Ouders Online niet echt te kennen. Of ze is niet dezelfde Rosina of ze wil niet dat de link met Ouders Online gelegd word. Waarom laat je haar zelf niet komen op Ouders Online met wat ze zelf kwijt wil op haar eigen tijd? Dit heeft te maken met privacy en tact. Mijns inziens gaat dit echt veel te ver!

Corijn

Lieve rosina

Lieve Rosina, ik vind het zo heel erg verdrietig
Meiden, ze is het wel, was gewoon even helemaal niet meer bezig met internet, maar ze vindt al het medeleven van mensen die je niet kent wel hartverwarmend.

En ze zegt blij te zijn dat we de moeite hebben genomen haar op te zoeken.

mirreke

mirreke

13-03-2009 om 11:01

Ach rosina

wat vind ik dat nou vreselijk droevig... Ik had zo voor je gehoopt dat het toch goed zou komen met je kindje...

Gerdina

Gerdina

13-03-2009 om 11:16

Rosina

Ik heb hier nog niet eerder gereageerd, maar wel meegeleefd en gebeden. Wat erg dat je meisje het niet gehaald heeft. Heel veel sterkte voor jou, je man en je zoon.

Petra-

Petra-

13-03-2009 om 12:23

Rosina

stil ben ik van dit nieuws, ik brand een kaarsje voor jullie!

rosina aarts

rosina aarts

13-03-2009 om 12:52

Gebroken vliezen en geen gelukkige afloop helaas...

Allereerst wil ik vertellen hoe hartverwarmend het is om jullie berichtjes te lezen. Ik had geen idee dat er nog zoveel mensen meelazen en dat doet me goed. Het is inderdaad niet goed afgelopen. Onze allerliefste dochter senna* is dood geboren op 24 februari 2009. Ik was precies 21 weken en eerlijk gezegd had ik ook wel zo'n gevoel dat ze al was overleden. Ik had zaterdag en zondag nacht weeën gekregen maar op zondag was ze ook al ingedaald. En dat had ik gevoeld maar ik durfde niet te meer naar de toilet te gaan. Ik wilde het niet geloven dus heb ik niets gezegd tegen mijn man en kinderen. Dinsdag moest ik een uitgebreide echo laten maken en toen vertelde hij ons het verschrikkelijke nieuws. Ze leefde niet meer. Ik moest naar Veldhoven en ben opgenomen. Ze zat al ingedaald en in feite kon ik ze zo eruit persen maar ik durfde niet. Omdat ik niet wou dat ze geboren zou worden want dan zou ik haar zeker kwijt zijn en ook omdat ik bang was hoe ze eruit zou zien. Om een uur of twee kwam de gynaecoloog met wee opwekkers maar dat wilde ik niet en ging het zelf proberen. Om vijf over twee is ons knappe meisje geboren en ik moet zeggen dat ze er prachtig uitzag. Ze had zwarte wenkbrauwen en zwarte haren. Hele mooie handen en voeten en vrij gespierd. Ik zei nog tegen mijn man als haar het leven gegund was dan had ze iemand anders het leven zuur gemaakt. Ze zag er sterk uit. Ik wilde ook niet dat ze met lotgenootjes verbrand zou worden dus heb ik alles op alles gezet om haar een mooi en waardig afscheid te geven. Hierbij bedank ik de Dela die hebben er alles aan gedaan en tenslotte hebben we haar kunnnen begraven. Dat was op zaterdag en op zondag is mijn jongste zoon opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Op zich zou dat geen probleem moeten zijn maar hij heeft een verschrikkelijke spierziekte genaamd sma, dus het was erop of eronder. Hij heeft gevochten en gelukkig overwonnen dus ik ga me vanaf nu richten op hem omdat wij niet weten hoe de toekomst voor hem eruit zal zien. Ik zal altijd mijn Senna* in mijn hart dragen en de kleren die ik voor haar heb gekocht blijven gewoon in mijn kast hangen. Ik wil ook mensen waarschuwen die een vlokkentest moeten ondergaan dat ze goed op moeten letten op het vruchtwater. Als ik nu terugkijk op mijn echo's dan was het vruchtwater al verminderd de dag erna. En dat ben ik blijven verliezen totdat er een infectie optrad en de vliezen totaal braken. En het ergste was dat mijn meisje helemaal gezond was, hoe kan het bestaan. In de toekomst zal ik ooit nog wel een kindje willen maar nooit meer een vlokkentest. Wij komen in aanmerking voor pgd(prenetaal genetische diagnotistiek), embryoselectie zoals meer mensen het kennen. Dat zal ook een moeilijke weg worden maar dat is ook iets voor later. Ik ga het nu allemaal verwerken en genieten van mijn kinderen. Allemaal bedankt en als er veranderingen aankomen dan laat ik het zeker weten.

Liefs Rosina

Corijn

Ik had van rosina al een berichtje gehad dat ze het fijn vond dat we zo mee leefde hoor! Het leek me wel zo netjes om het hier even bekend te maken omdat ze zelf al aangaf niet meer bij Ouders Online te lezen en ze het wel fijn vond dat we nog aan haar dachten .Pas na dat berichtje heb ik hier gepost.

Rosina en branca

Rosina wat hebben jullie een hoop voor je kiezen gehad de afgelopen weken. Jullie dochtertje verloren ; wat een immens verdriet en dan direkt zulke zorgen om je andere kind. Heel veel sterkte gewenst.

Branca, ik begreep uit je berichtje dat Rosina enigszins ontkende via hyves dat ze Ouders Online kende daarom mijn kritische breichtje naar jou toe. Nu snap ik hoe het gegaan is,

groeten Corijn

Lieve rosina

Ik had nog niet eerder gereageerd, maar wel steeds meegelezen. Wat erg voor jullie dat het zo afgelopen is. Gecondoleerd met het verlies van jullie mooie meisje.
Heel veel sterkte gewenst voor jullie en jullie zoontje natuurlijk ook.
Liefs, Esmee

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.