Babytijd Babytijd

Babytijd

Lees ook op
Vaasje

Vaasje

07-03-2011 om 12:36

Bijten

Hallo,

Mijn zoontje van 10 maanden heeft doorkomende tandjes. Maar heeft er ook al een paar. Nu wil hij graag overal op bijten, aangezien hij al wat tandjes heeft doet het goed zeer als hij bijt. Maar hoe maak ik hem duidelijk dat speelgoed geen probleem is (voor deze leeftijd) maar dat hij absoluut niet bij mensen mag bijten?

Alvast bedankt

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
dc

dc

07-03-2011 om 13:30

Herhalen

Elke keer bij de handjes pakken, aankijken en "nee" zeggen. Dit zo'n honderd keer herhalen, en je zult resultaat gaan zien

Sunja

Sunja

07-03-2011 om 22:11

Geldt dit ook voor bijten bij bv? Mijn zoontje bijt sinds zijn meest recente tandje (nummer 4) is doorgekomen namelijk in mijn tepels, aiaiaiaiai. Hij is pas 8 maanden en ik kijk hem aan en zeg 'nee' maar vaak begint hij te lachen (hm, hoop niet dat dat wat zegt over de opvoeding )

dc

dc

08-03-2011 om 16:05

Is mij ook overkomen met 2 kinderen. Ik heb een paar keer flink geschreeuwd (niet express), en dat heeft geholpen, schrokken ze eindelijk een keer. Maar het is wel gevaarlijk om als afleertechniek te gebruiken, want het kan gebeuren dat ze dan de borst niet meer willen.

Blijven herhalen dus maar. En lachen wil niet altijd zeggen dat je geen indruk maakt hoor. Vaak lachen kinderen ook omdat ze zich geen houding weten te geven.

Vaasje

Vaasje

09-03-2011 om 20:43

Bedankt

Haha herhalen. Dat dacht ik ook al. Wel fijn om anderen hun mening hierin te horen. Bedankt.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.