Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op
dani

dani

21-01-2009 om 17:28

Cadeau 6 jaar

Zoon wordt 6, heeft iemand tips wat een leuk cadeau is?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
angel3

angel3

21-01-2009 om 19:12

Waar houdt ie van?

onze zoon wordt ook 6, die krijgt een skelter van ons (samen met opas en omas). Verder is ie gek op kapla en playmobil ..zoiets? iets groots van playmobil? of juist iets voor buiten?

Rieke

Rieke

21-01-2009 om 21:08

Onze 6 jarige kreeg

Hij kreeg o.a. meccano motorized, met een echt motortje dus. 10 modellen zijn er te maken. Veel lego, vliegtuig en politiewagen. Een racebaantje van carrera. Boek; lang geleden van Arend van Dam (over geschiedenis; een groot succes !) Boeken over sterrebeelden en vlaggen van de wereld. Wel veel dus; er zitten ook sint kadoos tussen.
Een neefje die 6 werd kreeg een vissekom met visjes; ook leuk.

laura

laura

22-01-2009 om 19:30

Konijn

Hoi, mijn middelste wilde heel graag een konijn. Hij was als de dood voor dieren (met name honden) en omdat hij het echt heel graag wilde hebben we een konijn gekocht. een absoluut succes. Natuurlijk kan hij niet alleen het hok schoonmaken, maar hij is erg zorgzaam en snuf hoort inmiddels echt bij het gezin.

Wat hier ook een succes was, een eigen radio-CD-speler. er wordt ontzettend veel naar luisterboeken geluisterd. We wonen niet in Nederland en al het onderwijs is engelstalig met veel spaans erbij, dus al het nederlands dat ze horen is meegenomen.

Marieke

Marieke

22-01-2009 om 19:33

Voor rieke

Rieke, hier is het boek 'lang geleden' ook echt een succes. Inmiddels heb ik ook het vervolg van dezelfde schrijver/tekenaar 'in een land hier ver vandaan' ook heel erg goed. Niet zo goed als lang geleden, maar ook weer prachtige tekeningen en mooie verhalen.

Marieke

Rieke

Rieke

22-01-2009 om 21:23

Marieke

Oh leuk, dank je ! We hebben deze bijna uit. Dus ik ga eens kijken...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.