Home » Forum » Narnia gezien

Narnia gezien?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Leandra
Narnia gezien?

Hallo,

Zijn er hier mensen die met een kind van 5 Narnia hebben gezien? Hij is vanaf 6 jaar zag ik. Ik zou alleen met mijn oudste op kerstavond en dan zou mijn jongste bij zijn vader zijn. Vader ligt nu in het ziekenhuis en heeft een hartinfarct gehad (heel drama). Hij kan de kinderen nog niet zien, dat kan hij niet aan. Nu wilde ik eerste kerstdag dan maar met beiden naar Narnia.Maar ik twijfel door de leeftijd van 6. Jongste is niet gauw bang en vindt veel leuk. Maar ik hoop dat iemand mij hier wat wijzer kan maken. Deel 1 en 2 hebben we thuis, maar die heeft hij niet gezien.

Groetjes Leandra

Yta Chalne
Nee

Van schoonzus begreep ik dat niet heel bang neefje van negen het behoorlijk spannend had gevonden. Geen kleuterfilm, dus.

Talia
Oudste van 12

Mijn dochter van 12 is maandag geweest en zij vond hem (toen ik het net vroeg) niet geschikt voor haar kleuterzusje. Ze zei dat het verhaal behoorlijk ingewikkeld is, waardoor je bijvoorbeeld ook niet snel door hebt dat de eng uitziende draak een goede draak is. En verder zitten er een aantal behoorlijk enge stukken in. Ik zou dus zeggen: kies een andere film uit, er is vast wel iets passenders in deze vakantietijd!
En sterkte verder!

Leandra
Bedankt

Ik twijfelde, maar dit is duidelijk voor mij. Het wordt of een andere film of we huren een aantal dvd's. Maar eens zien of ik alleen met de oudste (9) kan.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.