Home » Forum » Meegroeibed

Meegroeibed

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
jootje
Meegroeibed

Hallo
Ik heb een mee groeibed tweedehands gekocht nou moet ik er een matras bij hebben volgens mij alleen maar bij ikea te koop maar wat voor dekbed koop ik dan kan ik een gewone maat kopen want als hij helemaal oplengte is heb je toch een gewone maat nodig bij ikea is zijn de maten voor een dekbed 150 x 200
Ik kom er niet uit hoe of waar wat te kopen
wie heeft ook zo,n bed ?

dc
Normale

Ik heb ook zo'n meegroeibed en heb een gewoon dekbed gekocht. Het te lange stuk doe ik gewoon onder het voeteneinde van het bed.

Lionne
Hier ook

Net als bij DC, een gewoon dekbed en een stuk omgeslagen onder het matras.

Lionne

NaShA
Ook gedaan

gewoon een normaal dekbed en dan onder de matras slaan. Als ze groter worden hoef je dan ook niet weer een nieuw dekbed aan te schaffen.

Marie
Peuterdekbed 120 x 10 hema

Hoi
Bij de Hema en bij babyspeciaalzaken verkopen ze ook dekbedden van 120 x 150 cm. Deze zijn speciaal voor peuterdekbedden (70x150 cm).
Zelf vond ik dat prettiger dan een "gewoon" dekbed van 140x200 cm, omdat anders het hele voeteneind omhoog komt, vanwege het grote stuk dekbed wat anders onder het matras zit. Vooral met dikkere winterdekbedden.
http://www.hema.nl/winkel/wonen/dekbedden-kussens/dekbed-peuter-(5514200)
Groetjes

Sascha2
Truc

Ik vond het peuterdekbed veel te krap, kind lag steeds bloot. Bovendien kroop ze steeds omhoog. Dus heb ik een eenpersoonsdekbed gekocht. Ipv onder het matras vouw ik het dekbed aan het voeteneinde naar buiten toe op, zodat het op het bed ligt. Zo komt het matras niet omhoog.

Massi Nissa
Nog anders

Hier ook een meegroeibed van Ikea met een normaal eenpersoonsdekbed. Ik doe het weer anders, ik vouw het dekbed bovenaan dubbel (heb een heel dun dekbed genomen van de Hema, mijn dochter heeft het heel snel warm en onze flat is ook altijd warm door de blokverwarming). Beetje zoals bij een ouderwets opgemaakt laken-deken-bed.
Groetjes
Massi

Nuria
Hetzelfde als sascha2

Wij hebben ook een meegroeibed van Ikea, we doen hetzelfde als Sascha2 en onze kleine meid is dan ook minder gaan bewegen hierdoor.

Marie
Niet te kort

Hallo
Hier geen last van een te kort peuterdekbed. Sacha weet je zeker dat het een peuterdekbed van 120 x 150 cm was en geen ledikantdekbed van 100 x 120 cm?
Want als op een bed van 200 cm een dekbed van 200 cm prima is, zou dat ook moeten gelden voor een bed van 150 cm met een dekbed van 150 cm.
Trouwens een dekbed van 140 cm zou ook veel te breed geweest zijn, omdat het peuterbed maar 70 cm breed was en hoge zijkanten had - lijkt hier wel wat op: http://link.marktplaats.nl/469424649
Groetjes

AnneJ
Slaapzak

Zoon had een slaapzak in zijn peuterbed, eerst een kleinere, later een grotere.

jootje
Voor elkaar

Ze slaapt er vanavond voor het eerst in
Toch maar een gewoon dekbed en onder de matras gevouwen het is niet zo,n heel dik dekbed dus dat gaat wel
Bedankt voor de reacties groetjes jootje

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.