Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op
Ilva

Ilva

11-05-2012 om 20:55

Bioscoopfilm voor (net) 12-jarige

Mijn zoon wil voor z'n verjaardagsfeestje met twee vriendjes naar de bioscoop. Nu lijkt het me leuk om ze gewoon met z'n drieën te laten gaan. Zonder volwassene dus. Maar nu is de vraag, welke film? The Adventures is die geschikt? Hij is voor 12 jaar maar ze zijn dus nog maar net 12. Zitten dus nog in groep 8. Of welke andere film is leuk voor 12 jarige jongens?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Form

Form

12-05-2012 om 07:13

Avengers

Avengers(als je die bedoeld?) is leuk voor die leeftijd! 11 jarige zoon is daar vorige week ook naar toe geweest. Ik denk wel dat je even mee naar binnen moet lopen zodat jij garant kunt staan voor hun leeftijd, bij Pathe komen ze niet meer zomaar binnen.

Ilva

Ilva

12-05-2012 om 21:15

Ja, die bedoel ik

Inderdaad, Avengers, zoonlief wees me er ook al op. Nu spraken we net de vader van een van z'n vriendje en nu heeft hij de film al gezien. Ik baal hier wel een beetje van. Het vorige idee (klimmen) viel al af omdat vriendje dat niet durft en nu ook de film die hij zo leuk vind heeft dat vriendje dus al gezien. Wat nu?

Form

Form

15-05-2012 om 20:13

Men in black

Ilva, weet niet wanneer je dat feestje hebt maar volgende week komt ook deel drie uit van Men in Black. Zoon vindt die ook altijd geweldig, misschien de jarige ook?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.