Home » Forum » Welke kattenbakvulling

Welke kattenbakvulling

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
elides
Welke kattenbakvulling

laat de minste geurtjes achter? Ik ben daarna naarstig op zoek.
wie o wie heeft een goede tip?

cattery
Tips

Ik zweer bij de groene zakken klontvormend fijn grit van discus. Met babypoedergeur ;-) Wij hebben een kleine cattery met 8 katten en je ruikt echt niks. Bak goed vol kiepen, elke dag scheppen en na verloop van tijd bijvullen. De bak wordt niet vies want niks dringt door tot op de bodem, alles wordt direkt een klont. Na ongeveer een maand schep ik alleen nog maar en als er nog weinig grit inzit kiep ik de bak leeg en schrob hem uit met dettol. Ik heb echt van alles geprobeerd de afgelopen jaren maar hier zweer ik bij! Kost 9 euro voor 15 liter maar je doet er echt superlang mee. Succes!

Kaaskopje
Tijd geleden alweer

gebruikten wij van die Amerikaanse witte bolletjes. Het zijn glazige bolletjes en het zit in een betrekkelijk kleine zak. Met het vertrek van de dierenwinkel in onze wijk ben ik daar noodgedwongen mee gestopt, daarna hadden we heel lang geen kattenbak in huis en nu we er wel weer een hebben (al weer twee jaar) weet ik niet meer hoe het merk heet en waar ik het krijgen kan. Want dát vind ik nog steeds het meest perfecte wat we gebruikt hebben.
Nu gebruiken we een goedkoop merk wat qua kattenbakvulling prima voldoet, maar de geur niet voldoende camoufleert. Wie bovenstaande korrels herkent en weet hoe de naam is... ik hoor het graag en verder lees ik geïnteresseerd mee.

cattery
Kaaskopje

Jij bedoeld litter pearls. http://www.litterpearls.nl/index_content.html
Vreselijk spul vond ik het! Na 2 dagen zijn de doorzichtige korrels glibberig en geel, bwegh. Ze zijn te koop bij o.a faunaland. Ik raad het iig niemand aan ;-)Biokat classic is de allerbeste en het eigen merk van discus is daaraan gelijk alleen een stuk goedkoper.

cattery
P.s

O.a hier kun je litterpearls bestellen maar ik denk als je even googelt op litterpearls bestellen je er wel meer tegenkomt, misschien ook bij gropet, even zoeken dus.

cattery
Pff link vergeten
Kaaskopje
Inderdaad gelig na gebruik

maar er zit toch een deksel op de bak en het deed naar mijn mening wat het beloofde. Dank je voor de link (en de moeite die je daarvoor hebt gedaan:-))

Linda
Wat het beste werkt tegen geurtjes

Wat het beste werkt tegen geurtjes is niet de kattenbakvulling (bij ons Biokat), maar wat je in de kat stopt.
Sinds wij echt goed voer kopen (zonder rare extra's als yoghurt, groenten, granen etc) hebben we geen stinkende bak meer. (en de katten zijn veel beter op gewicht).

·´¯`·­» Evy-Lei...
Catsan

was wat wij gebruikten

Linda
Goed voer

Wij gebruiken dit:
http://www.lifetimepetfood.nl/index22.htm
(ik heb geen aandelen, zou ze best willen ;-), ben zeer enthousiast)

Madressilva
Vraagje..als dat even mag

Onze kat is 14. Ze eet goed (alleen harde brokjes), is verder gezond maar ze poept echt enorme hoeveelheden. Het vervelende is dat ze haar poep niet begraaft in de bak. Vroeger deed ze dat wel, ik snap niet wat er verandert is. Het stinkt dus erg, als we niet meteen scheppen. Ze is wel veel buiten, kunnen we de kattebak ook helemaal de deur uitdoen?

Tirza G.
Popi kat

Dat lijkt me een enorm goed idee, Madressilva. Je buren zullen enorm blij zijn met enorme hopen stinkende stront die niet ondergegraven worden.

Ongelooflijk dit. Jouw kat, jouw probleem lijkt me zo. En niet dat van je buren.

Tirza

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.