Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

steffie G

steffie G

19-09-2008 om 13:42

Stofzuigerzakken

ik keek net op de verpakking van de stofzuigerzakken (alweer leeg!!) daar stond op dat deze "stoffige zakken" 2 keer langer mee gaan dan papier. Moet ik hem dan een keer leeggooien ofzo?? wie weet dit?
Heb jaren lang de Dyson gehad, ken dus deze nieuwe ontwikkeling niet. Gr. Steffie

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
amk

amk

19-09-2008 om 14:09

Hihi nee,

het duurt gewoon 2x zo lang voor hij vol zit. Dat komt omdat de lucht er makkelijker doorheen kan als bij een ouderwetse papieren zak.
Vol is gewoon vol en dan weggooien.

groet,
angela

Ooh

Ik dacht dat iedereen dat deed? Ik doe dat ook wel eens hoor, de zak een beetje legen en dan verder zuigen.
Ik heb overigens nog nioet gemerkt dat die nieuwe stofzuigerzakken minder snel vol raken. Ze zijn wel duurder, dat merk ik dan weer wel!

Vera*

Vera*

19-09-2008 om 20:28

Hier

blijven de volle stofzuigerzakken buiten in het rek liggen totdat hij ze helemaal ontleed heeft. Er gaat hier zo veel in de stofzuiger dat er niet hoort, zelfs een briefje van tien euro dat het hard nodig is dat dat gebeurd. Ik hoor wel dat er wat in de stofzuiger verdwijnt maar ik zie het niet en kinderen en zooi....

Merla

Merla

19-09-2008 om 22:14

Zak een keer leeggooien

doe ik ook hoor.
Deed ik eerder ook nooit, tot ik een keer zonder zat. Toen heb ik hem ook leeggegooid en dat bracht me toen ophet idee dat voortaan vaker te doen. Ik doe nu twee keer met een zak, daarna gaat hij wel weg omdat de ventilatiegaatjes in de zak anders verstopt raken en het antiallergische effect totaal weg is. Maar dat kan een zelfverzonnen fabel zijn hoor Ik heb in elk geval dat gevoel erbij dus daarom gebruik ik de zakken hooguit 2x.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.