Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

moederkloek

moederkloek

22-09-2008 om 13:23

Antipasta?

We kregen een potje Mediteranische Antipasta van iemand.
Het was een vakantiegeschenkje uit Macedonie.
Maar wat doe je met zo'n pot?De persoon van wie we het gekregen hebben is even niet te bereiken.
Er staat in het Duits op "es wird gedacht als beilage und vorspeise."
(De suas ziet eruit asl een saus waar ik normaal gesproken macaroni of spagetti mee maak)
Maar smeer ik het nou op een stokbroodje of mischien als sausje bij de macaroni...ik weet het even niet.
Toevallig staan de potjes(soort gelijke) nu ook in de folder van de ALDI van deze week.
Wie helpt me op weg??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Officieel

Is een antipasto een voorgerecht(je). Daarna volgt de primo, dat is vaak pasta: spaghetti of wat dan ook. Dus als je het officieel wil aanpakken, geef je het vooraf: als het smeerbaar is op wat (stok)brood, of toast of wat dan ook. Als het iets is als artisjokharten, eet je ze zo, met wat brood erbij. Maar als het er niet om gaat hoe "het hoort", en het lijkt je lekker, dan smeer je het gewoon door de macaroni

reina

reina

22-09-2008 om 13:54

Inderdaad

Je kunt het inderdaad als vorgerechtje op stokbrood gebruiken, maar doe er mee wat je lekker vindt! Ws is het ook erg lekker bij een spiesje gegrild vlees.

*Sophie*

*Sophie*

22-09-2008 om 14:09

Kan ook op een wrapje

doe ik ook wel eens, verwarm je zo'n ding even in een koekenpan en vervolgens snijd je hem in punten, beetje antipasto erop, half dichtvouwen en smullen maar. Voor de kinderen kun je zelfs soepstengels doen, eventueel die met oregano erdoor, of rozemarijn, en dan dippen maar

groetjes, Sophie.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.