Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Ya

Ya

22-09-2008 om 20:27

Nieuwe senseo

Hallo,

Ik zag in een folder de nieuwe senseo. Er zit een speciaal bakje bij voor verse melk, zodat je in een druk dus ook cappuchino en latte machiato kan krijgen.
Heeft iemand dit weleens gedronken en zo ja is het wat?

Thanks.
Ya

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Merla

Merla

23-09-2008 om 08:39

Ja, ik zag hem ook in de folder staan.
Het leek mij wel wat. Precies wat voor mij. Gewone koffie vind ik niet lekker. Maar ik drink tegenwoordig wel heel graag cappuchino.
Helaas... ik heb net vorige maand een nieuwe senseo gekocht omdat de oude echt aan vervanging toe was. Net een maandje te vroeg gekocht dus Jammer.

Puck2

Puck2

23-09-2008 om 12:15

Schoonmaken

Ik ben zelf helemaal geen koffiedrinker en ben erg van het gemakkelijke. Zou je dat reservoir voor die melk en het tuitje waar het uitkomt etc. Niet vaak schoon moeten maken. Die melkresten lijken mij hartstikke bederflijk. Alleen daarom zou ik al niet voor die Senseo kiezen. Dan liever een losse (magnetron-vaatwasmachine bestendige) melkopschuimer.

Merla

Merla

23-09-2008 om 12:28

Al die losse dingen puck

Alles wat los kan van de Senseo gaat bij mij ook gewoon in de vaatwasser hoor. Ik neem aan dat dat melkreservoir ook gewoon in de vaatwasser kan.

Puck2

Puck2

23-09-2008 om 12:54

Ja maar merla

De losse dingen van de Senseo gaan hier ook in de vaatwasser, maar melkslangetjes en uitlooptuitjes worden daar denk ik niet in schoon.

Merla

Merla

23-09-2008 om 20:58

Puck

Zouden die uitlooptuitjes niet net als bij het gewone senseoapparaat uit elkaar kunnen zodat ze wel goed schoon te krijgen zijn?
Wat echte slangetjes betreft, tja, daar heb je wel een punt. Ik denk dat daarvoor alleen elke keer na gebruik meerdere keren goed doorspoelen de enige oplossing is.

Puck2

Puck2

24-09-2008 om 09:16

Ik weet het geloof ik

Gisteren een wervende advertentie van die nieuwe Senseo gezie en volgens Philips is het heel makkelijk: met één druk op de knop spoel je volgens hun de melktoevoer schoon.

Ya

Ya

24-09-2008 om 09:37

Merla en puck

Bedankt voor de reacties.
Over het schoonmaken had ik nog geeneens nagedacht. Ben erg nieuwsgierig naar hoe het smaakt enzo. De Latte machiato uit een zakje is ook goed te doen. Hij is 149 euro geloof ik, dus best wel aardig aan de prijs. Bij de makro was volgens mij afgelopen weekend een demonstratie, of het is dit weekend. Maar om daar nou naar toe te gaan.
Ik hoop eigenlijk dat iemand hem gekocht heeft en kan vertellen hoe het smaakt en ook belangrijk hoe je hem schoonmaakt, want half aangekoekte melk in zo'n slangetje is ook niks natuurlijk.

Gr. Ya

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.