Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Pelle

Pelle

23-09-2008 om 14:29

Horrorhanddoek

Zoon heeft een wel heel "vetgave" zwarte piratenhanddoek gekregen voor zwemles en strand. Na zo'n 10 keer spoelen met water/azijn maakte de handdoek het water niet binnen 1 seconde zwart dus we gingen vooruit

Ik zal hem wel altijd met de hand moeten wassen en daar heb ik me wel bij neer gelegd maar het andere probleem is dat er steeds maar pluisjes vanaf blijven komen. Toen ik kind afdroog zat hij dus onder de zwarte pluisjes. Heeft iemand daar nog een tip voor? Als tie droog is komen er geen pluisjes af, alleen bij nat dus.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Margriet*

Margriet*

23-09-2008 om 14:36

Gooi hem

een keer na een was (dus nog nat) bij iemand in de droger (ik kan me herinneren dat je er zelf niet een hebt). In de droger zal die vast wel wat pluis verliezen. Of je het er mee oplost weet ik niet maar give it a try.

Maxime

Maxime

23-09-2008 om 14:46

Ook zo'n handdoek

Hoi,

Wij hebben ook zo'n handdoek, is zeker een beetje velours-achtig aan een kant? Inderdaad gaat het weg in de droger. Ik weet niet of het met een keertje gelukt is, maar wij hebben zelf een droger en daar gaat ie telkens in, en hij pluist allang niet meer (en ziet er nog wel mooi uit hoor!)

maxime

Anneja

Anneja

23-09-2008 om 15:06

Geen azijn

azijn is voor wol/zijde e.d. die afgeeft, bij katoen helpt (veel) zout en (veel) soda.

Soms.

anne

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.