Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Mamba

Mamba

25-09-2008 om 08:28

Dagcreme aldi

Is die beroemde dagcreme van de Aldi hetzelfde als die van de Lidl?

Mamba

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Beroemd?

In welk opzicht is die dagcreme beroemd? Omdat hij zo goedkoop is of omdat hij goed zou moeten zijn? Als het het laatste is dan baal ik dubbel, ik heb er een allergische reactie op gekregen. (

Ik weet het niet maar het stinkt wel

Sorry, geen antwoord op je vraag. Nieuwsgierig geworden door verhalen hier en elders heb ik óók zo'n potje gekocht. Wat een lucht, bah! verder geen last gehad, smeert goed uit en blijft niet lang vet. Maar ik hoef het nooit meer.

Mamba

Mamba

25-09-2008 om 14:24

Hmm, dan is het kennelijk niet zo'n succes.

Maar wat dan wel? Ik ben op zoek naar een niet al te dure, lekkere creme. En 25 euro voor een potje vind ik al veel .

Ho, ho, mamba

Omdat ik er een allergische reactie op heb gekregen wil nog niet zeggen dat jij dat ook krijgt. Ik heb eenzelfde reactie ook op bepaalde medicijnen. Dit zegt eerder iets over mijn lijf dan over de producten.

Bastet

Bastet

25-09-2008 om 14:57

Mamba

De spullen van het Etosmerk zijn betaalbaar en goed!
Bastet

Mamba

Mamba

25-09-2008 om 15:21

Pisa

Ik reageer op heel veel dingen superallergisch . Ik hoef bijvoorbeeld maar naar een rauwe aardappel, braam of een appel te kijken en de bulten komen spontaan op. Ik moet absoluut geen spul op 'natuurlijke' basis, hoe chemischer hoe beter, anders doet mijn huid een vuurtoren na

Hema

Ik heb sinds kort de dag- en nachtcreme van de HEMA. Erg goedkoop (1,50) smeert goed en voelt prettig aan. Ben ook erg te spreken (iets duurder) over de creme van Nivea in een tube. Mijn man gebruikt de mannenversie en die pik ik af en toe (ruikt niet naar after shave of zo gelukkig

Ik koop overigens alleen tubes of flesjes, geen potjes. Zit je iedere keer met je vingers in, vandaar geen potjes.

Emmawee

Emmawee

25-09-2008 om 23:13

Ook beroemd

... zijn de Rilanja producten van de Schlecker drogist. Met name de anti-rimpelcrèmes kwamen als beste uit de test van de Consumentengids en kosten erg weinig (geen idee hoeveel). Maar dat is alweer een jaar of 10 geleden, geloof ik. Ik woonde als enige van mijn werk in de buurt van de Schleckerdrogisterij en werd geregeld uit winkelen gestuurd.
Zelf gebruik ik niks. Als ik iets koop of krijg dan vergeet ik na 2 dagen alweer dat ik zoiets op mijn gezicht moet smeren.
Groeten, Maw.

Mamba

Bij jou ook al zo vervelend dus. Helaas hebben bij mij de allergietesten tot nu toe negatief gereageerd. Dus ik moet het hetlaas proef ondervinderlijk ontdekken. Wat bij mij resulteerd in een hoofd dat opzet en daardoor 2x zo groot wordt. Ik krijg Vanessa lippen, zoals Pais dat zo liefdevol kan zeggen en ik kan geen bril meer dragen. Door dit alles zijn mijn kinderen dan ook nog bang voor me.
Inmiddels ben ik met Oriflame begonnen en tot nu toe gaat het goed.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.