Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Merla

Merla

24-09-2008 om 22:22

Nog een wasvraag: björn borg

Er komt hier in huis steeds meer bijzonder ondergoed dat dan op hooguit 40 graden gewassen mag worden. Na vandaag bijv. zijn we wéér een aantal peperdure Björn Borg boxers rijker. Zulk duur spul zou normaal door mij op een programma voor fijne was gewassen worden. Maar het is óndergoed, dat was je toch op 60 graden?
Hoe doen jullie dat? Of ben ik nou gek?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tinus_p

Tinus_p

26-09-2008 om 10:46

Zeep?

Merla citeert:
"Nu, de was zal wel schoon worden, maar de bacteriën die huizen in de onderbroekjes worden op deze relatief lage temperatuur niet vernietigd."
En de zeep dan?
(veel bacterien kunnen opvallend slecht tegen zeep, iets waarvan in een lab soms dankbaar gebruik wordt gemaakt).

Wiesje

Wiesje

26-09-2008 om 11:25

Mijn bb's

Mijn BB's gaan gewoon mee in de 30 of 40 graden was. Ik heb ze nu 2 jaar en ze zijn nog steeds als nieuw, dus wat het kostenplaatje betreft zijn ze niet zoveel duurder als het goedkopere wat sneller gaat lubberen ondergoed. Ik was trouwens sowieso niet hoger dan dit, slecht voor het milieu. (Of er moet een poepwas tussen zitten, maar die tijd heb ik allang achter me liggen)
En google is je vriend, ik was ook benieuw waar Merla dat stuk vandaan heeft gehaald; http://www.bachrem.com/zonnestraal_mrt_2003.html , daar trek ik mijn eigen conclusies uit dus.

Oooh merla....

Wist jij waar dat stuk tekst over onderbroeken en kookwas vandaan kwam?

Echt?

Op een of andere manier vind ik het helemaal niks voor jou om aanhanger te zijn van alternatievige medici die pendels raadplegen voor oplossingen van problemen.

Ingrid

amk

amk

26-09-2008 om 11:52

moet ik dit nog serieus gaan nemen.
Het mist werkelijk alle wetenschappelijke onderbouwing.

groet,
angela

Merla

Merla

26-09-2008 om 12:42

Ha ik lig in een deuk

Idd daar komt het stukje vandaan. En ik heb idd in mijn naïviteit dit domweg gekopieerd omdat ik geen zin en puf had om zelf een verhaal op te schrijven over het waarom van wel of niet heet wassen (koppijn en moe, zo'n vaag gevoel je snapt me wel hoop ik). Het 'klonk' in mijn ogen wel een beetje zoals ik dacht dat ik er over dacht.
Tot ik vanochtend de vraag van Kari1 zag staan en ik alsnog weer ging googlen. Van schrik dus maar niet meer gereageerd in de hoop dat het dood zou bloeden. Niet dus.... ooooowwwww heb ik weer!
Maar goed, ik zal eerlijk zijn: 't was een domme zet van me. Sorry....
MAar toch blijf ik erbij dat 60 graden beter is. Ik kan het verder niet wetenschappelijk onderbouwen, want voor beide kanten is wel wat te zeggen. Maar voorlopig gaan die BB's hier dus met de gewone was mee. We zien dan wel. 't Gaat wat tegen mijn gevoel in, maar goed, je moet wat toch?

Merla

Merla

26-09-2008 om 12:44

Gewone was

en met gewone was bedoel ik uiteraard op 40 graden.

Merla

Merla

26-09-2008 om 13:04

Nee pelle

en ik hád dat natuurlijk kunnen weten. Vooral als Pelle zich ermee gaat bemoeien whahaha

Tinus_p

Tinus_p

26-09-2008 om 13:44

Rofl

Pelle
"http://www.bachrem.com/zonnestraal_mrt_2003.html"

T mooiste is deze zin:
'Ik heb deze veronderstelling aan diverse gynaecologen doorgemaild, maar tot nu toe nog geen (positieve) reactie mogen vernemen. Verwacht ik ook niet, maar je weet nooit natuurlijk.'
Goh, hoe zou dat nou komen??

Zoo hee

Dank Tinus, voor dit citaat. Dat is wel hévig vertrouwenwekkend )))

*Sophie*

*Sophie*

26-09-2008 om 14:22

Citaat dan maar

op 95 graden? Zou dat heet genoeg zijn?
hehehe

Kari1

Kari1

26-09-2008 om 15:26

Al opgelost dus

mooi zo. Weer wat geleerd trouwens: googelen op een complete tekst, dat had ik nog nooit bedacht. Toch weer nuttig dus, dank Merla!
Kari

Hillary

Hillary

26-09-2008 om 16:25

Boobs en bloomers? ot

Haha, ging de nieuwe berichten in dit draadje lezen en intussen was ik vergeten dat het oorspronkelijk over Bjorn Borg ging, dus toen iemand BB schreef moest ik heel diep nadenken en toen wist ik het: boobs en bloomers natuurlijk. Duurde nog een paar reacties voor het kwartje viel. Hahaha, voor mij is Bjorn Borg een tennisser en BB moet wel Boobs en Bloomers zijn, zal wel komen doordat ik volgende week 40 wordt.

Suzanne

Suzanne

26-09-2008 om 18:39

Merla

In de Cars-boxers staat ook dat ze op 60 graden mogen, scheelt ook natuurlijk.. in de BB's staat idd 40 graden. Hebben ze pech, worden op 60 graden mee gewassen.
Geerke, wat betreft de prijzen, hier hebben ze voornamelijk markt-bb's en één echte, op de markt 2 voor 15 euro, de Cars zijn 2 voor 12 euro.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.