Check onze 10 slimme tips om geld te besparen op je volgende gezinsvakantie
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Bianca76

Bianca76

16-09-2008 om 12:39

Haar laten groeien bij een jongen, maar hóe?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Klopt

Hier zitten ze er ook tussenin hoor, ze hebben alleen tondeusekoppies gehad toen we een keer met hoofdluis te kampen hadden .
Jongste zoon heeft een prachtige bos krullen, dat moet gewoon niet al te kort. De andere heeft steil haar, bij hem knipt de kapper gewoon een leuke jongenskop. Ze zijn niet echt heel erg van de gel ofzo, dus het moet ook zonder kunstgrepen goed zitten.

Bianca76

Bianca76

22-09-2008 om 13:44

Oeps

Wat een verschillende meningen, da's natuurlijk ook het leuke. Zoals iemand van jullie al zei; er zit gelukkig heel veel tussen lang en stekeltjes. Jammer van al die veroordelingen
Nog even over mijn nozem; hij is de enige in de klas met wat langer haar en wordt ook wel eens voor meid aangekeken. Het schijnt 'm niet te deren, goeie levenshouding denk ik!
groetjes,
Bianca

dorien

dorien

22-09-2008 om 16:25

Nou

wat een reacties. Leuk. Ik ben alleen tegen die Laat-maar-groeien-kapsels. Kijk, niet alle typen haar zijn daar geschikt voor.

Die pieken en plukken tot over hun oren die ook nog eens opzij gaan staan zoals van dat jongetje in die Oreo-reclame; dat vind ik gewoon armoedig.

Kinderen met super sluik haar die een pony tot ver over hun ogen hebben hangen en niet meer normaal kunnen kijken zonder eerst steeds die lap haar opzij moeten schuiven of met hun hoofd moeten schudden om nog goed te kunnen kijken. Triest gewoon. Op een terrasje zag ik twee van die knulletjes die continu met hun hoofdjes zaten te schudden om normaal te kunnen kijken.

Bij kleine jongetjes met een prachtig koppie met krullen vind ik dat iets anders. dat vind ik wel weer leuk staan als het ietsje langer is zodat je die krullen ziet. Maar ook dan moet je het een beetje bijhouden vind ik.

Maar jongens van 8 a 9 jaar met een paardenstaart tot op hun rug. Nee, absoluut niet mijn smaak. Moeten ze ook maar niet boos worden als ze voor een meisje worden uitgemaakt hoor. dan vraag je er gewoon om.

Enne, meisjes met opgeschoren koppies vind ik ook niet echt charmant hoor ha,ha,ha.

Maar ja, smaken verschillen. Ik ben nu eenmaal iemand die van net verzorgd haar houd.

*Sophie*

*Sophie*

23-09-2008 om 11:12

Lidwientje

precies!

dorien

dorien

26-09-2008 om 09:37

Net verzorgd

Ik houd van nette verzorgde kapsels en niet van die piek-haren-laat maar groeien-kapsels zoals in die Oreo-reclame en nu ook weer bij dat blonde jongetje in die MC Donalds reclame; Echt geen gezicht en erg armoedig.

Verder en LOS daarvan houd ik inderdaad ook niet van paardenstaarten bij jongens. Dat staat er los van. Dat vind ik echt voor een meisje ook als is die paardenstaart nog zo netjes bijgehouden. Je trekt zo'n knul toch ook geen jurkje aan. Nee, niets voor mij.

Lekker belangrijk

Lang haar, kort haar, piekhaar, dun haar, dik haar, rood haar, blond haar, wel pony, geen pony, kuifje, scheiding, krullen, steil,met gel, zonder gel, staartje, los haar,...pffff, lekker belangrijk. Leuk hè, al die verschillende mensen. Het zou saai zijn als we allemaal hetzelfde kapsel hebben.Ook de kinderen zijn allemaal verschillend. Ziet er erg gezellig uit op de klassenfoto van school. En met armoedig heeft het al helemaal niets te maken. Hoogstens met smaak. En over smaak valt niet te twisten.

dorien

dorien

29-09-2008 om 10:28

Wil40

Jij mag vinden wat je zelf wilt. Ik heb een andere mening en dat is dat ik het armoedig vind.

*Sophie*

*Sophie*

29-09-2008 om 11:12

Ooo..., dorien...

"Jij mag vinden wat je zelf wilt. Ik heb een andere mening en dat is dat ik het armoedig vind."

-------------

Het IS niet armoedig, jij vindt het armoedig staan! Dat is wel een groot verschil, denk je ook niet?

Ik vind

het niet bij alle jongens mooi staan, echt lang haar maar das persoonlijk. Zo'n tussenlengte vind ik wel grappig. als het maar lekker schoon is. hier loopt wel een manneke dat zijn haar behoorlijk vet heeft in sliertjes en dat vind ik niet mooi om te zien.
Zoon heeft ook ooit zijn haar langer gewild maar helaas. zelfs de kappers zeiden..jongen daar is jouw haar echt niet geschikt voor. Hij wordt dus echt een pleeborstel het groeit alle kanten op.

dorien

dorien

29-09-2008 om 18:44

Pffff sophie

Je kunt nu wel zo stellig proberen het door mijn strot te duwen dat het NIET ARMOEDIG IS, maar dat is JOUW mening.
Prima hoor dat jij dat mooi vind, maar IK vind het NIET mooi en erg armoedig staan! Nogmaals, ieder zijn eigen mening.

Vrijheid van meningsuiting heet dat hier.

*Sophie*

*Sophie*

29-09-2008 om 21:41

Hee dorien ;- )

nou zeg je het dus wel goed! Kijk, ik zal het je proberen uit te leggen:

Ik vind het helemaal superprima dat jij lang haar niet mooi vindt staan en van mij part mag je het ook armoedig vinden staan. Echt nul problemen mee.
Maar zodra je gaat zeggen dat je het armoedig vindt, dat het armoedig is, dan stel je dat dat ook zo is. Dat is het verschil tussen iets vinden en zeggen dat iets zo is. Begrijp je wat ik bedoel? Het ene is een mening en het andere een feit. Daar ging het mij alsmaar om.
Lang haar kan helemaal niet armoedig zijn, maar je kunt het wel armoedig vinden staan.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Iets stellen sluit andere meningen gelijk zo drastisch uit en daar heb ik een beetje moeite mee. Ik heb daarentegen helemaal geen moeite met een menig, een smaak van een ander en dus ook niet met jouw smaak.

Ik probeer je dus al helemaal niet iets door je strot te duwen. Ieder haar eigen mening, dus jij ook en ik ook. Oke?

vriendelijke groet, Sophie.

Annika

Annika

30-09-2008 om 18:00

De vraag

was volgens mij trouwens totaal niet wat iemand van lang haar vindt, maar hoe ze het een beetje leuk lang kan laten groeien.
Ik heb helaas geen tips, Bianca, hier ook een kleine jongen met heel sluik haar, ietwat lang en nog een pony. Geen idee hoe dat zich gaat ontwikkelen. Misschien moet hij een tijdje door een lastige haar-in-ogen periode heen totdat de pony lang genoeg is om met de rest achterover te kammen of zo. Succes, Annika

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.