Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Nog een keer huizen: hoeveel bied je?

ik dacht dat hier al eerder een draadje over was, maar kan het niet vinden, hoeveel bied je onder de vraagprijs? Het huis staat al 6 maanden te koop, is tegenover een school en een tussenwoning. Vraagprijs 299, graag tips!!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
mousa

mousa

27-09-2008 om 16:34 Topicstarter

Dat is al wat

dus 10% eronder zeker.

Juliëtte

Juliëtte

28-09-2008 om 11:39

Onderzoek doen

Hallo Mousa,

Kijk eens in het archief, er zijn de afgelopen 2 jaar genoeg draadjes hierover geweest.

Sommigen zeggen idd 10% er onder maar dan heb je ook een kans dat je niet serieus genomen word. Ik zou dus eerst een beetje onderzoek doen wat de prijzen van omringende huizen hebben gedaan de afgelopen tijd. Misschien is dit huis al heel scherp geprijst en lachen ze je uit met je 10% er onder.

Via het kadaster kan je (ook online) tegen een klein bedrag de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de straat/buurt opvragen.

Ter info: ons oude huis stond erg scherp geprijst en werd voor e4000 onder de vraagprijs verkocht. Het eerste bod was idd 10% onder de vraagprijs en dat hebben we zonder meer afgewezen, dat stond in geen verhouding tot de verkoopprijzen van andere identieke huizen in de straat. Onze buren stonden ook te koop maar voor een hoger bedrag, zij hebben het voor hetzelfde bedrag als ons verkocht.

Gisteren gevonden!

Op de site van zoekallehuizen.nl (zah.nl) is sinds kort ook de optie om verkochte huizen te bekijken. Het enige wat je daarvoor moet doen is een korte registratieprocedure doorlopen. Vervolgens kun je de vraagprijzen bekijken en de prijs waarvoor een huis uiteindelijk verkocht is. Zit vaak toch een groot verschil tussen...

Succes

Janne1969

mousa

mousa

29-09-2008 om 15:34 Topicstarter

Geweldige tip

ik ga meteen kijken! Bedankt hoor!

20%

wow, dan heb ik wel grof geboden op ons huis destijds. Ik ben meer dan 20% onder de vraagprijs gaan zitten en we werden het bijna halverwege (aan mijn kant) eens.

mousa

mousa

30-09-2008 om 10:13 Topicstarter

Daar denk ik ook aan

de huizenmarkt is toch echt niet zo geweldig en het is niet mijn schuld dat iemand anders al een duur huis heeft gekocht en denkt de huidige woning met dikke winst te verkopen? Ga laag bieden en dan maar niet hoor.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.