Home » Forum » Fax

Fax

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
steffie G
Fax

hallo, kan iemand nakijken of ik wel of niet een fax heb ontvangen??
gr.Steffie

M Lavell
Bevestiging

Degeen die een fax verstuurt kan een bevestiging daarvan uitprinten (hij is verstuurd en op het adres aangekomen). Als je op het postkantoor faxt, dan kan dat zelfs met stempel en paraaf van de postbeambte.
Maar eh... als jij helemaal geen fax hebt.. dan kun je 'm ook niet ontvangen natuurlijk.
Groet,
Miriam Lavell

steffie G
Vanuit een hotel

degene zit in het buitenland,wij kunnen hem dus niet bereiken, heel vervelend.
Het is een zakelijke kwestie, die we op deze manier niet kunnen oplossen. Hij heeft een fax vanuit een hotel aan de andere kant van de wereld gestuurd. Ik wou het negeren en doen of ik hem niet gekregen heb.Maar waarschijnlijk kan dat dus niet. Heel vaak is ook de inkt op van dat ding en doet ie weken niet.... maar dan zal de zender wel een melding krijgen, dat het niet lukt.
Bedankt Steffie

Temet
Steffie

Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed dat een verzendbevestiging gegeven wordt op het moment dat het signaal aan de andere kant goed wordt opgepakt. Als er vervolgens toch geen papieren fax uitrolt omdat de inkt of het papier op is, dan is het signaal wel binnengekomen en heeft de andere kant dus waarschijnlijk wel het bericht gekregen dat e.e.a. goed is aangekomen.

Is bij de ontvangende fax het papier of de inkt weer aangevuld, dan komt het bericht - dat in het geheugen is opgeslagen - er normaal gesproken alsnog uitrollen (maar waarschijnlijk niet als je dat ding maandenlang zonder inkt laat zitten).

Groeten,

Temet

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.