Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Betaling ontvangen...


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Telebel.

Telebel.

02-10-2008 om 18:28

De envelop was niet van ons, maar dan zal het pakket nog wel komen, ik heb ook geen idee hoelang zoiets duurt. Gelukkig is de inhoud wel langhoudbaar.

Telebel.

En...

Als je via TNT verstuurd hebt, kun je op www.tracktrace.nl nakijken waar je pakket is.

jons

jons

02-10-2008 om 23:39 Topicstarter

Telebel!

hee, eind van de middag werd er een pakket afgeleverd! Joh, het voelt gewoon als pakjesmiddag als ik zoiets uitpak. Wat een leuke samenstelling heb je gemaakt, en die twee kleine flesjes wijn: *smakzoen*.

Echt heel lief! Ook dat je aan de kinderen hebt gedacht, we krijgen nog een leuk sinterklaasfeest en verjaardagsfeestjes, zo!

lief, dank je!
Jons

jons

jons

02-10-2008 om 23:40 Topicstarter

Sinilind

Kan het kloppen dat ik jouw envellop nog niet ontvangen heb? Je schreef dat het onderweg was, maar ik heb hem nog niet gezien, zou vervelend zijn als dat nou juist in de post verdween...

Kus,
Jons

Bastet

Bastet

03-10-2008 om 07:38

Ja hoor

Postbodes letten niet op de naam,alleen op het adres,komt vast goed!
Bastet

Telebel.

Telebel.

03-10-2008 om 07:40

Graag gedaan

En ja die flesjes wijn... ik hou zelf ook wel van een glaasje........ dus ik denk misschien jullie ook wel.
Ik denk dat er binnen kort wel weer een pakje komt, als ik jullie daarmee kan helpne dan doe ik dat graag, en t is voor mij een kleine moeite.

Even voor sinilid,
ik heb ook gewoon jons met haar adres en verdere gegevens op de doos geschreven, en hij is dus wel overgekomen.

Groetjes Telebel.

Sancy

Sancy

03-10-2008 om 09:32

Lol

Jons, daar gaat je anonimiteit, de postbode weet je OO nick

jons

jons

03-10-2008 om 19:36 Topicstarter

Sini en sancy

Sini, dank je wel, vandaag ontvangen! We hebben wat zieken in huis en dit is dus een heel mooie verrassing geweest! Liggend op de bank met een dekentje erom en Diego en Dora kijken!

Sancy, er staat niet bij dat het Jons van OO is, alleen Jons en ach, volgens mij heeft die man het al opgegeven, hoor

We hebben vandaag gesprek gehad met de kredietbank en we moeten nu gaan leven van 90 euro per week... Ik vind het toch wel heel confronterend, hoor. Ze was heel vriendelijk, maar het voelt alsof ik geen kapitein meer ben op mijn eigen schip. Heftig. Jonsman zit nu met de spierpijn in zijn rug en ik met hoofdpijn, goh, zou het stress zijn???

groetjes,
Jons

Sancy

Sancy

03-10-2008 om 20:05

Neem

even heerlijk tijd voor jullie zelf Jons. Verwen elkaar met wat wijn en een stukje kaas, een ontspannende douche, een lekkere body gel, een voetmassage, nek massage, rug massage. Zorg goed voor jezelf en elkaar. Tel je zegeningen, je weet wat echt belangrijk is in het leven.
die 90 euro, ja, dat zal slikken zijn. Maar: het is te doen, en jullie gaan het redden!

jons

jons

03-10-2008 om 20:46 Topicstarter

Sancy - zegeningen

Zoals jullie wel weten is onze oudste nogal 'apart'. Hij heeft, gelukkig, een beste vriendje, een heerlijk joch die uitstekend in ons gezin invoegt. Nu gaat hij voor de kerst verhuizen (90km verderop), en dat heeft hij onze zoon vande week verteld. Daarop is oudste thuis even onhandelbaar geweest. Toen we hem op schoot trokken en knuffelden, brak hij en vertelde snikkend dat zijn vriendje weggaat... Dat heeft ons weer behoorlijk geraakt, maar ook zo blij dat hij in staat is om zo'n relatie aan te gaan, dat hij het ons vertelt, dat hij emoties uit. Jongste was vanochtend mee op gesprek en heeft zich zooo goed gehouden, dan een ziek meisje uit school.

Zo hebben ze ons allemaal vandaag weer geraakt en ja, wij tellen onze zegeningen, hoor! We hebben een lekker flesje rosé, ik ga straks inderdaad lekker douchen en mezelf even lekker pamperen.

Sini, hoe was jouw spa-dagje?

groetjes,
Jons

Kaaskopje

Kaaskopje

03-10-2008 om 21:52

Valt mee

90 euro valt mee, daar is best mee te leven. Wij zijn met vier personen en hadden eerst 45 en tegen de tijd dat we er bijna uit waren en allebei werkten was het 80 euro en het grappige is dat we toen we 45 euro kregen het gered hebben en later met 80 het gevoel hadden dat we best veel geld hadden. We verbaasden ons toen over hoe we het met die 45 euro gefikst hadden. Echt, als je door die eerste zure appel heen bent ga je merken dat het met 90 euro best te doen is. Positief blijven

Zelfde Schuitje

Zelfde Schuitje

05-10-2008 om 13:42

Vraagje aan jons

Ik lees dat jij van verschillende lieve OO-ers allemaal dingen toegestuurd krijgt. Maar zit je nu officieel nog niet in de WSNP? Wij zitten er nu ruim een half jaar in en hebben een postblokkade die 1,5 jaar duurt. Alles gaat naar de bewindvoerder, gecontrolleerd en word later doorgestuurd naar ons. Dus contant geld toegestuurd krijgen is dan onmogelijk. Positief is dat zij ook veel 'vervelende' post al voor ons verwerkt en oplost van schuldeiders en deze krijgen wij dan niet eens meer onder ogen. Ik ben er onderhand van overtuigd dat wij het enorm getroffen hebben met onze bewindvoerder.
Dat van die geblokkeerde rekeningen vind ik ook een vreemd verhaal. Die van ons is om precies te zijn maar 3 dagen geblokkeerd geweest, en vrijwel meteen gedeblokkeerd door de bewindvoerder. Je móet namelijk een beschikbare rekening hebben voor de WSNP.
Verder wens ik je alle sterkte, en houd vol! Uiteindelijk komt het allemaal wel goed.

jons

jons

05-10-2008 om 20:29 Topicstarter

Zelfde schuitje

Hoi, ik heb nog geen idee of wij het getroffen hebben of niet met onze budgetbeheerder, ze lijkt me aardig. Of ze competent is, moeten we nog afwachten...

Nee, er is bij ons (nog?) geen sprake van een postblokkade. Kan me voorstellen dat het fijn is dat de negatieve dingen al weggehaald zijn bij je. Kreeg er dit weekend ook weer 2 die ik liever niet had gezien, maar al met al hou ik toch echt het liefst zelf de post. Wij krijen antwoordenvelloppen waarmee we onze rekeningen kunnen doorsturen naar hun.

En over die rekening, tja, de Postbank heeft zo zijn eigen motieven (waaronder het feit dat wij bij hen de grootste schuld hebben?) om het zo te willen doen. Ach, al met al heb ik er nu geen last meer van. Mijn vaders vriendin wil wel een rekeningetje betalen als ik iets op internet zie dat ik wil bestellen (net heeft ze voor mij 2 'veters zonder strikken' besteld). Nog een poosje en dan zal het wel gewend zijn, allemaal.

groetjes, en sterkte ook voor jou/jullie!
Jons

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.