Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Asa Torell

Asa Torell

02-10-2008 om 20:01

Broek met zijsluiting of zonder rits

Na twee zwangerschappen is mijn buik inmiddels wel het onvoordeligste lichaamsdeel en dat wordt zo heerlijk benadrukt met een rits die daar nog eens uitsteekt. Ook niet zo mooi met de lange t-shirts die op het moment in zijn en waar je die sluiting dan doorheen ziet bobbelen.
Heeft iemand een tip waar je broeken kunt vinden met sluiting van opzij? Of helemaal zonder sluiting?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Mamba

Mamba

02-10-2008 om 22:00

Vroegah...

...had ik broeken van Corel. Stretch, met een rits opzij. Het ging destijds om het Marilyn Monroe model, ze hebben nl ook 'gewone' broeken. BTW een 'hoge' broek hebt, met bijvoorbeeld een brede riem camoufleert ook lekker.

Corel?

Vroeger had je van die broeken van Corel, met een rits aan de zijkant. Zouden die nog bestaan? (Zaten wel loeistrak!)

Marlies

Haha

tegelijkertijd getypt!

Mamba

Mamba

02-10-2008 om 22:17

Ja, dat werkt dus niet

een zin tikken, halverwege de hele zin veranderen, zoon een kus geven want bedtijd en dan gewoon op 'reactie verzenden' klikken. Met excuses voor de enorm kromme zinnen.

Ja die bestaan nog

Corel zit in Haarlem met een winkel, je wordt geholpen door de eigenaresse van dit merk (wat echt al flink wat jaren op de markt is).

De broeken met risten opzij verkopen ze nog.

Asa Torell

Asa Torell

03-10-2008 om 11:35

Corel

nog nooit van gehoord, bedankt dus! Desnoods ga ik er een keertje voor naar Haarlem.

Guinevere

Guinevere

03-10-2008 om 11:40

Haal er voor mij ook eentje dan asa!

Die had ik vroeger ook, zat héérlijk. Graag wel het model met de wijder uitlopende pijpen voor mij. Doe maar mt.38, donkergrijs. Haha, of misschien te krijgen via internetshopping?

Asa

Haarlem is echt een aanrader om een dagje te gaan shoppen, en daarna langs het strand even frisse neus halen en lekker eten in Bloemendaal ofzo.

Ben blij dat ik er woon, ik heb een beetje spijt dat ik nu niet meer aan het centrum woon, ik vind de oude kern heel erg mooi en prettig... (oh heimwee..)

Verkoopadressen opvragen via:

http://www.corelfashion.nl/

In Deventer zag ik bij Schräder ook die Corel-broeken weer hangen! Ze zijn dus niet alleen in Haarlem verkrijgbaar.

Elastiekjes

Ik had destijds ook heel wat Corel broeken, in allerlei kleuren (ook goedkopere neppers trouwens, mijn kleedgeld was niet zo ruim).

Ze moesten toen echt superstrak zitten, geen gezicht vind ik nu (i.t.t. Lidwientje heb ik juist wat teveel achterwerk, ook niet echt flatteus in zo'n broek).

Nadeel vond ik dat er na verloop van tijd altijd elastiekjes zichtbaar werden aan de binnenkant van d dijen (terwijl mijn benen niet zo dik waren dat ze daar schuurden).

Marlies

Asa Torell

Asa Torell

06-10-2008 om 21:39

Triple

bedankt, ik stuur ze eens een mail! Op zich is een excuus voor een dagje Haarlemshoppen (woon er niet al te ver vandaan) ook niet verkeerd...
Zag trouwens wel dat het vooral erg strakke modellen zijn inderdaad, dat moet ik nou weer niet hebben. Alleen die uitlopende pijp past bij mijn figuur (met buik en ook kont en ook heupen). Maar ja, 2 basic zwarte broeken en ik ben alweer erg gelukkig.

Asa

En dan nu nog een paar bijpassende sloffen! (zie draadje hieronder)

Klaartje

Klaartje

07-10-2008 om 15:17

Ik heb er 2 gekocht

Dit weekend 2 dezelfde broeken gekocht met zijsluiting. 1 zwart en 1 grijs. Ik was er niet naar op zoek, maar vroeg om broeken met een hogere taille. Toen kwam de verkoopster met deze aan, ze zijn echt heel hoog, maar dat vind ik niet erg.
Het was overigens in België bij Cassis. Wellicht voor de noorderlijke nederlanders wat ver, maar wie wel eens in België gaat winkelen en deze zoekt kan hier terecht. Volgens mij heb je in bijna alle Belgische steden wel een filiaal zitten.
Klaartje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.