Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

bastogne

bastogne

07-10-2008 om 12:34

Verharend vestje

Ik baal ontzettend! heb ik eindeljk HET vestje gevonden voor op een zwarte jurk (grijze wol), ik doe t aan vandaag en mijn hele jurk zit onder de "haren" echt niet normaal meer...terugbrengen kan niet meer dus wat doe ik nu? eerst wassen of dragen en hopen dat t een keer ophoudt?

bastogne

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck2

Puck2

07-10-2008 om 12:59

Chenille?

Als het vestje van chenille is dan vrees ik het ergste voor je. Ooit eens een trui van dat spul gehad en die bleef verharen. Niet alleen op mijn kleding maar gewoon door het hele huis. Als ik de vloer swifferde dan vlogen de rode wolken chenille door de kamer. Op het aanrecht: ook allemaal pluizen. Het was een ramp. Na 2x dragen en wassen was het nog totaal niet verbeterd en toen heb ik 'm maar in de recyclingcontainer gegooid. Wat een ellendig spul, nooit meer!

bastogne

bastogne

07-10-2008 om 13:05

Geen chenille

tis lamswol met nylon , chenille begin ik al niet aan

bastogne

Bastogne

Het wordt in de loop van de tijd iets minder, maar over gaat het verharen niet van je lammetje...Ik heb ook wel eens een lamswollen trui gehad. Ik droeg hem maar op èèn bepaalde broek en hij lag in een plastic tas in de kast. Kriebelen deed hij ook, werd er gek van. Was dus een truitje voor speciale gelegenheden en al vrij snel verdween hij in de kliko....Hoop dat jij meer geluk hebt. Het is wel erg mooi...lamswol.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.