Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

#~ TESS ~#

#~ TESS ~#

02-11-2008 om 20:17

Wie heeft er ervaring met een cooker?

wij zijn druk aan het denken over ons nieuw te bouwen huis, nu vragen mensen aan ons of we ook zo'n makkelijke cooker nemen, zo'n kraan waar kokend water uit komt, wie heeft daar ervaring mee en hoe duur kosten die dingen ongeveer, alvast bedankt voor het meedenken kunnen wij ook weer verder fantaseren...

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
angel3

angel3

02-11-2008 om 21:49

Geen ervaring maar

in meerwerklijst van onze nieuwbouwkeuken stond een kostenpost (als je die zou nemen) voor het leidingwerk mbt de cooker en dat was al bijna 400 euro. Geen idee wat het app. zelf kost.
Ik vind het met kleine kinderen in huis geen optie. Te link voor mijn gevoel.

Hier wel ervaring

Het zat al in de keuken ingebouwd toen we dit huis kochten. Wij vinden het ideaal. Zelfs toen hij laatst stuk was gegaan hebben we toch weer een nieuwe (geen imitatie) quooker gekocht.

Vonda

sw4

sw4

03-11-2008 om 14:34

Maar mieke

je zegt dat het scheelt in gas/stroomverbruik. Maar dat water dat er uit komt moet toch 24 uur per dag heet zijn? Of wordt het water pas gekookt op het moment dat je de kraan aanzet en dan gewoon 20 keer zo snel als een waterkoker of zo?

Jolijt

Jolijt

04-11-2008 om 21:39

De buren

hebben er eentje... en buurvrouw is absoluut poetsziek... maar dat ding zit eeuwig onder de kalk. Nu wonen we in een superkalkrijkgebied, maar ik zie dit wel als een fors nadeel. (ik ben anti-poets...)

Zoek even in het archief

Er zijn al diverse draden over geweest waarin voor- en nadelen en ervaringen op een rij gezet zijn.

Qooker

Volgens mij heet het geen cooker maar iets met een q.
Tip voor als je gaat zoeken in het archief.
Of was het quooker?

Quooker

Ik heb hier een origineel boekje.
Vonda

Fantastisch ding

toevallig trouwens net ontkalkt, had ik al maanden niet gedaan en er zat amper kalk op. Maar oke, zit in het zuiden, misschien scheelt dat.
Verder is ie ideaal bij het koken (meteen heet water) thee zetten, flesjes maken (beetje heet, beetje koud), sopjes maken (heet, beetje koud) en meer van dat soort dingen. Echte een aanrader!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.