Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

oela

oela

10-11-2008 om 09:31

Fondant hard geworden

hallo! een tijd geleden heb ik het taarten versieren ontdekt. Hele leuke taartjes gemaakt met een mooie fondant laag erover. Nu ik het weer tevoorschijn haalde voor een nieuw project bleek een groot deel van mijn voorraadje toch wel erg hard geworden te zijn. Is er een mogelijkheid om dat nog te gebruiken?
vast bedankt voor jullie reactie!
groetjes van Elske

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Minet

Minet

10-11-2008 om 10:09

Au bain marie

Ik zou de fondant au bain Marie verwarmen, waarschijnlijk is het dan nog wel bruikbaar.

Lukt dat niet, dan kun je het evt. oplossen in een beetje kokend water, en de fondant dan weer in laten koken.
Groetjes, Minet

Jessica O

Jessica O

10-11-2008 om 15:03

Magnetron

even in de magnetron doen, dan wordt het weer warmer en soms nog kneedbaar.
Maar fondant moet je echt mega luchtdicht opbergen, liefst in folie, minimaal 2x ingerold.

Jessica

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.