Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

lizaa

lizaa

12-11-2008 om 09:59

Eigen vuilnisbak


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Kliko laten staan

toch kan het heel vervelend zijn als mensen hun kliko laten staan.
wij hebben een in de straat een parkeerplaats waar op maandag ochtend tussen 8 en 11 uur niet geparkeerd mag worden,deze is dan gereserveerd voor de kliko,s.
vaak halen mensen hun kliko pas op woensdag of donderdag weer terug ,waardoor die parkeerplaats steeds bezet is en wij of anderen in een andere straat moeten parkeren.

evelien1

evelien1

14-11-2008 om 20:40

Hier wel huisnummer er op maar dan gaat het soms nog mis

Van de week wilde ik mijn container in de tuin zetten maar die van ons stond er niet meer. Er stond nog 1 grote en 1 kleine dus heb ik aangebeld bij de mensen waarvan de kleine container nog op de parkeerplaats stond. En ja hoor, zij had die van ons in haar tuin gezet. Ze zou hem wel weer buiten de pport zetten. Ik heb dit in de gaten gehouden en dat was maar goedc ook want er zat al een vuilniszak in, deze dus nog gauw in haar container gestopt want die had ze nog niet terug in haar tuin gezet.

Evelien

Kaaskopje

Kaaskopje

15-11-2008 om 01:18

Jaahaa

Ik weet echt wel dat ik fout zit! Het is ook niet elke week, maar ik zal proberen het beter te doen, goed? Sjonge, ik biecht nog eens een zwak punt op... pruttel pruttel.

Slot

Oja, ik vergat nog iets. Tegelijk met de invoer van dat diftar-systeem hier, kon je aangeven dat je (tegen betaling uiteraard) een slot op je container wilde. Wij hebben dat niet, maar een paar buren wel. Die containers meenemen heeft dus geen zin, want je krijgt ze niet open

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.