Check onze 10 slimme tips om geld te besparen op je volgende gezinsvakantie
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Laarzen met extra wijde schacht?

Probleem.. dikke kuiten! Ik wil zo graag voor de winter mooie zwarte laarzen, maar mijn kuiten zijn te dik, grrr. Iemand een idee waar ik laarzen met een extra wijde schacht kan kopen?
Kan ik met de feestdagen misschien pronken met mijn nieuwe laarzen

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Kaaskopje

Kaaskopje

15-11-2008 om 15:11

Minet

Minet

15-11-2008 om 16:16

Duoboots

www.duoboots.nl
De site voor laarzen in alle schachtwijdtes!
Groetjes, Minet

Gabor en lamica

Ik heb laarzen van Gabor (bepaalde modellen hebben ze in verschillende wijdtes) en Lamica (hebben ook wijdvallende modellen). En toevallig net een paar besteld bij duoboots.nl.
Je ziet trouwens wel vrij veel sportieve laarzen zonder hak met een relatief wijde schacht, maar wat elegantere modellen met een hakje zijn moeilijker te vinden.

Nina

Nina

15-11-2008 om 18:43

Duoboots

Hier ook bij duoboots mijn laarzen gekocht, zelfs voor mijn schachtmaat hadden ze laarzen (48 cm!) Ik heb ze inmiddels twee jaar en ben er nog steeds heel blij mee.
Omdat het goede kwaliteit is blijven ze ook mooi. Goede service ook via internet. Je kunt de laarzen ook in het echt zien en kopen in Amsterdam, achter Magna Plaza.

Astrid

Astrid

15-11-2008 om 18:56

Ook duoboots

Ook al 2x een paar laarzen gekocht bij Duoboots. Bevallen erg goed. Ik heb schachtmaat 38 en pas nooit laarzen uit de winkel.

sw4

sw4

15-11-2008 om 20:36

Ziengs

Vorig jaar heb ik een paar laarzen gekocht bij Ziengs. Volgens hen was het geen extra brede schacht, maar ik pas in heel veel laarzen (lees: bijna alle) niet en in deze wel. Ook heb ik van de week een paar bij Bristol gekocht, die heeft nu ook met extra brede schacht.

Hoi
Ik koop JJ laarzen, die hebben verschillende schachtbreedtes en je kunt er ook losse zooltjes in doen. via google en de site kun je er achter komen waar je ze kunt halen. ik heb net vrijdag hele mooie zwarte gekocht

Gruffalo

Scapino

bij scapino hebben ze ook (niet extreem dure) nu laarzen met brede schacht. nieuw in het assortiment. ik weet niet of ze er bij jullie nog zijn (waren er al zo'n 2 maand geleden) maar hier hadden ze van de week nog een behoorlijk aantal. en 'normaal' koop ik ook laarzen in de wat duurdere winkels, maar die van scapino pasten mij ook. is nu ook nog 3 halen 2 betalen (koop je meteen wat kleren erbij ofzo).
groeten albana

Kaatsheuvel en breda

zit shoerama, die hebben ook veel breedte-maten in de schacht.
En inderdaadbij scapino hadden ze nu zwarte laarzen met gespen, die over een soort extra tussenstuk gingen wat je dus open kunt laten gaan zeg maar.

Sanneke*

Sanneke*

16-11-2008 om 20:09 Topicstarter

Tips!

Bedankt voor de tips!
Ik heb op de site van duoboots gekeken, maar wat mij opviel is dat je de laarzen wel kan retourneren, maar... de verzendkosten zijn dan voor jezelf.
Iemand wel eens laarzen besteld bij duoboots die niet pasten?
JJ heb ik ook gezien, ben helemaal gevallen voor een speciaal paar, maar.... die wordt hier in de buurt niet verkocht! Balen!
Groetjes!

Bianca M.

Bianca M.

16-11-2008 om 22:35

Ruilen duoboots

Ja, ik!
Ik heb drie weken geleden laarzen besteld bij Duoboots. Snelle levering, helemaal prima. Helaas was de schacht te breed (dat het kon!). Terugsturen voor eigen rekening (maar dat is bij wel meer zaken)
Nu wacht ik al drie weken op andere exemplaren!! Ik wordt niet op hun initiatief geinformeerd over de status alleen als ik mail. Eerst was de reden, vertraging in de pakbonnen, toen een nieuwe koerier... Ik zou ze begin deze week echt moeten krijgen? Maar ja, geen bericht dat het verstuurd is tot nu toe. En wat als ze dan weer niet passen??
Groetjes, Bianca M.

Puck2

Puck2

17-11-2008 om 14:38

Heloiform

Voor mijn benen voorzien van een "vollere kuit" zoals dat zo mooi in de folders staat heb ik vorig jaar laarzen van Helioform gekocht. Het eerste paar dat ik paste was veel te wijd (wist ook niet dat dat kon). En helioform heeft niet alleen van dat gezondheidsschoeisel maar dus ook hele elegante dameslaarzen die heerlijk zitten.

Minet

Minet

19-11-2008 om 09:09

Blij met en voor magnolia

Ik herken jouw blijdschap! Er gaat wat kleding betreft ineens een wereld voor je open als je een paar laarzen hebt! Ook ik heb dat zo ervaren, weet dus precies hoe gelukkig jij je voelt

Groetjes, Minet

Sanneke*

Sanneke*

19-11-2008 om 12:40 Topicstarter

Mooi!

Fijn Magnolia dat je zo blij bent! Ik heb uiteindelijk bij de Neckermann een paar laarzen gevonden. Ik krijg ze gewoon dicht, zo fijn!
Maar ik hou duoboots zeker in mijn gedachten, kan nooit kwaad!
Bedankt voor alle tips.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.