Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

ayla

ayla

09-12-2008 om 09:30

Staat de kerstboom al?

eben wel even nieuwsgierig, wie heeft de kerstboom al staan of bij wie hangt er al een kerstmannetje voor het raam? en dan helemaal fout, wie heeft de kerstkaarten al verstuurd?

Trouwens, ik moet het allemaal nog doen


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
ayla

ayla

15-12-2008 om 10:57

Jons

oohh wat fijn zeg, toch een boompje voor jullie, was al bang dat het vanaf hier niet zou lukken namelijk.En volgens mij moet je voor 15 euro best wat leuks kunnen krijgen/

Guinevere, ja hij staatniet helemaal hetzelfde en dochter heeft met vriendinnetje er meteen mee gespeelt dus het is nu een beetje een ratjetoe geworden maar we leuk.

Nog mooier!

We hebben hier in het dorp dit weekend, zoals al eerder gezegd, een midwinterfeest gehad. Bij alle toegangen naar het oude centrum stond een poort, inclusief bomen. Ook op het parkeerterrein bij het winkelcentrum. Daar informeerde ik bij de bloemist naar zijn bomen, maar dat waren alleen maar Nordmannen vanaf 20 euro. Maar, zei hij, daar naast de ingang van de bank staan nog een paar bomen, dat zijn wel het goedkopere type. Die zijn niet van mij, misschien van de supermarkt? Afijn, van de supermarkt naar de drogist, naar de slager, nee, de bomen waren waarschijnlijk van het midwinterfeest-commitee (oei, mooi scrabblewoord). Ik naar hun plekje toe, niemand meer aanwezig. Dus een mail gestuurd met het verhaal dat ik 15 euro max te besteden heb en waarom, of die bomen van hen zijn en of ze er 1 aan me willen verkopen.

Ik word vanavond gebeld, of ik er maar eentje van de drie wil weghalen! Voor er mensen zo brutaal zijn om ze gewoon mee te nemen zonder toestemming. Voor niets dus!

Jonsman is meteen in de auto gestapt, voelde zich erg stiekum maar heeft de boom in de auto geschoven en hij staat nu in de achtertuin! Morgen even recht afzagen, hij is een beetje scheef, maar het is een mooie boom, zeker 1.60 meter.

Nu ben ik echt blij, want ons budget loopt harder weg dan ik rennen kan, dus ik kan de 15 euro van mijn mama gebruiken voor boodschappen. (heb haar daar overigens wel over gebeld, hoor).

Wat zullen de kinderen morgen opkijken!

helemaal blij!
Jons

Bastet

Bastet

16-12-2008 om 07:26

Jons

Ah,wat mooi,zie je,het wordt een mooie kerst!!
Liefs,Bastet

Verrassing

Het was vanochtend een enorme verrassing voor de kinderen, ze vonden hem heel mooi. Ze kunnen niet wachten om vanmiddag te gaan versieren

Jons

knevel

knevel

16-12-2008 om 11:35

Jons, soms zit het mee

Echt waanzinnig leuk dat jullie een grote boom hebben gekregen (en zo die 15 euro voor andere doeleinden kunnen gebruiken). Veel plezier met het versieren van de boom vanmiddag!!

groetjes,

Eveline

Guinevere

Guinevere

16-12-2008 om 11:53

Mijn kerststal gesloopt

Snif, mijn mooie duplostal is alweer in handen gevallen van mijn dreumes. Die vond 'm reuze leuk maar besloot 'm op het laatst toch maar uit elkaar te halen.
Dus ik denk dat ik elke dag een nieuwe mag bouwen, nou ja, met déze kerststal kan tenminste gespeeld worden. Vroeger thuis mocht dat helaas nooit met die breekbare aardewerk poppetjes...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.