Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Bastet

Bastet

21-12-2008 om 13:03

Kerstpakket

Zo,de kerstpakkettentijd breekt weer aan.Wij kregen van TNT een aardig pakket,met als absolute hoogtepunt een echt origineel TNT Playmobil poppetje,een collectors item dus..) Verder een trolley,handdoek,douchegel,voetbal,springtouw,stappenteller,en een kookboek.
Hoe is jullie pakket en wat vindt je ervan?
Groetjes,Bastet


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Minet

Minet

21-12-2008 om 13:25

En hier teveel

Man kwam thuis met een Fare Trade pakket vol etenswaar, en daarbij een bon waarmee we op een kadosite nog iets uit kunnen zoeken.
Beide kinderen, vakkenvullers bij AH, kwamen thuis met een grote door vol met Excellent producten! Mjammie wat een verwennerij!
En ik.....ik kreeg niets

Groetjes, Minet

Chantelle

Chantelle

21-12-2008 om 13:42

Hier...

Ikke niets...en manlief een accuboormachine (mocht kiezen uit 5 apparaten). Ik koop voor mezelf maar een lekker geurtje (want wél een nieuwe baan per 1-1 mét flinke salarisverhoging en eindejaarsuitkering (okee, daar moet ik nog een jaar op wachten maar ik neem maar vast een klein voorschot, toch?)

Massi Nissa

Massi Nissa

21-12-2008 om 13:50

Geweldig

Een grote doos Belgische bonbons van een fijn merk en een boekenbon. Ik had het zelf niet beter kunnen uitzoeken.
Jullie kerstpakketten klinken trouwens allemaal goed, blijkbaar is die tijd van rare blikjes wel voorbij.
Groetjes
Massi

Nasha the first

Nasha the first

21-12-2008 om 13:52

Morgen

weet ik het

Man had best een leuk pakket met produkten die we ook echt kunnen gebruiken, vind ik altijd wel prettig (wat moet je met eendenleverpate als je het toch niet lust....) En wat ik persoonlijk wel weer fijn vindt, vorig jaar zat er een Kika-beer in, werd de Kika dus ondersteund met de aanschaf van het pakket, dit jaar is het de KNGF, geleidehonden....dus nu een klein hondenknuffeltje erin )

Guinevere

Guinevere

21-12-2008 om 13:56

Troep en kwaliteit

Nee hoor Massi! Man kwam thuis met zijn jaarlijkse pakket vol Z-merken. Ze gaan bij hem uit van het principe: hoe meer hoe beter. Helaas krijg je dan dus echt bijna geen goede spullen. Tja, een gegeven paard mag je niet in de bek kijken....
Mijn pakket was gelukkig kwalitatief goed in orde. Een trolley met o.a. goede wijn en lekkere chocola.

Chantelle

Chantelle

21-12-2008 om 14:06

Tja

Tja, ik vind veel pakketten dus best wel mooi alleen WIJ hebben er niets aan. Een trolley? Zet maar naast die 3 andere trolleys op zolder. Idem met bidons, sporttassen, rugzakken, handdoeken, picknicksets, dienbladen. Hoeveel wil je er hebben? Dingen met logo's vind ik echt verschrikkelijk. Wijn, koffie en bonbons. Lusten we niet, okay daar kunnen we dus wel iemand anders blij mee maken. Ik moet altijd wel lachen op Koninginnedag; dan zie je alle attributen uit het kerstpakket voorbij komen. Sommige dingen zijn zo afzichtelijk; sorry die breng ik meteen naar de kringloop. Sorry voor al die mensen die dit jaar werden opgezadeld met de verschrikkelijke klus om een leuk kerstpakket uit te zoeken.
Dat Excellentpakket van de AH lijkt me trouwens heerlijk!

En hier

Van het werk van mijn man: een mooie leren weekendtas, die ook helemaal uitgeritst kan worden en dan als kledinghoes kan dienen. Deze was gevuld met allerlei lekkere dingen voor zowel ontbijt, lunch en diner als lekkers voor tussendoor. Lekkere sapjes en een fles water (met op het etiket "water bij de wijn", haha) en een fles siciliaanse rosé. Behalve de fles wijn zat er niks in wat niet minstens 1 iemand hier in huis lust dus het was een geslaagd pakket.

Jujube

Jujube

21-12-2008 om 14:24

Van alles

Man heeft het geld van pakket 1 gedoneerd aan een goed doel; van een opdrachtgever mocht hij bij V&D voor 50 euro iets uitzoeken tijdens een speciale koopavond. Van andere opdrachtgever krijgt hij deze week nog iets.
Ik heb van mijn werk een 'tinteling' gekregen (zelf iets uitzoeken dus) en een fles wijn. Van mijn vrijwilligerswerk kreeg ik een grote mand met van alles; zoals het spel 'Jenga' (kinderen blij), chocola, drop, wijn en nog veel meer. Erg leuk allemaal!
Groet,
Jujube

Oh ja, ook nog

Het halve kerstpakket van de buren
Bijna elk jaar zitten er in de pakketten die zij krijgen iets wat ze óf niet lusten óf waar varkensvlees in zit (moslims, eten dus geen varkensvlees) en dat geven ze dan aan ons.

Guinevere

Guinevere

21-12-2008 om 14:40

O ja, van de buren

Ja, van de buren hebben wij ook wat gekregen. Brie, paté, tapenade, toastjes en een snijplank. Nou, dat eet ik vanmiddag wel lekker op. Ik heb toch van alles te vieren (altijd wel trouwens).
Pelle, goh, ik wist niet dat ik zóóón makkelijke nick had zeg! Ik ben altijd al blij als de mensen 'm goed tikken

pleeg

pleeg

21-12-2008 om 14:40

Niets

Niets, werk in het ziekenhuis in Lelystad, mag blij zijn als ik mn baan hou........

Wiesje

Wiesje

21-12-2008 om 15:07

En hier

En hier een Tinteling (zelf iets onzinnings uitzoeken)

Perensuiker?

Hier ook wel een leuk (klassiek) pakket: port, dessertwijn, bonbons, champagneglazen, kaas, etc. Er zat ook een fles met perensuiker in. Iemand een idee wat je daarmee kunt doen? Is dat voor stoofperen ofzo?

akkemarie

akkemarie

21-12-2008 om 15:28

Ontzettende verwennerij hier

Van mijn ene werkgever irischeques. Van de andere een keuzekadobon. Van de overblijf van school een dienblad met kaarsjes, blondmok, Ah Excellentprodukten (theedoos, chocol.mannen, jammetjes, choc kerstballen, kaneelbrood, koffiedoos enz enz. plus nog 2 vrijkaartjes bioscoop. Van laatste werkgever een mega rotanmand gevuld met mos en narcisjes plus een tuinbon van 20 euro om nieuwe bolletjes te kopen.

Mijn ega: een paar wijnpakketten. Verder veel sterke drank. Een levensmiddelenpakket. Een vleespakket. Een wereldwinkelpakket vol levensmiddelen en sfeerdingen. Een pakket vol groningse produkten.

Schandalig verwend dus. En heerlijk om uit te delen in de omgeving.

Akkemarie

Sara

Sara

21-12-2008 om 15:29

Hier

doe ik het zonder kerstpakket en moet manlief de zijne nog krijgen. Maar de afgelopen drie jaar hebben ze ook kunnen kiezen uit leuke hebbedingetjes tijdens de kerstborrel. Dit jaar was het kiezen tussen een sony surround system, wii, een hele sjieke blender en een beauty verwendag voor twee personen. Het is het surround system geworden. Vorig jaar hadden we een Nintendo ds en het jaar daarvoor een Canon ixus fotocamera.

reina

reina

21-12-2008 om 16:02

Niets

Op mijn school worden geen kerstpakketten (of kerstcadeaus) gegeven en mijn man is ZZP-er, dus hier geen kerstpakket.

Bastet

Bastet

21-12-2008 om 16:40

Pelle

Volgens mij zijn de stappenteller en de thermoskan voor tijdens het postlopen..)
De trolley vind ik wel handig voor mijn saunaspullen of een weekendje weg,de handdoek gaat op de stapel,de douchegel komt wel op,de bal en springtouw gaan naar de kinders,en het poppetje krijgt een ere-plaats..)
Groetjes,Bastet

Kaaskopje

Kaaskopje

21-12-2008 om 16:46

Sober

Vergeleken met vorige jaren is ons pakket een wat sober pakket van een wijn- en notenhandel. Goede kwaliteit dus, dat wel. Maar ja, niet zo verwonderlijk hoor. We zijn vrijdag net in een nieuw pand getrokken, dus daar is het geld dit jaar in gaan zitten. In januari krijgen we nog een nieuwjaarsfeest. Vorig jaar was dat feest erg leuk, dus ik verheug me erop.

Sancy

Sancy

21-12-2008 om 17:21

Bio en kaart

Ik kreeg de traditionele kado-bon van het werk, die ingeleverd kan worden bij winkels en restaurants of theater etc, maar alleen bij zaken die daarover een afspraak hebben met mijn werkgever. Die van afgelopen jaar ligt hier nog, ik vond het aanbod toen niet zo denderend. sancyman heeft een bio-pakket gekregen, allelei biologische producten. Leuk en niet te overdadig

Tinteling bleek hier gegeven paard

..ik voelde me zo'n verwend ding, er was niets dat me echt trok. Wschl omdat mijn werkgever de goedkoopste had uitgekozen. Vond het allemaal net niet. Ben maar voor de 2 New wave-mokken van Villeroy en Boch gegaan - en we hebben niet eens een Senseo..en ze zijn voor rechtshandigen en ik ben linkshandig.

Verder supergul 2x 50 euro iriskaarten van het werk van mijn man en een envelop met een half maandsalaris van mijn nieuwe werk. Oh ja en een rare bureaukalender van het werk van mijn man, uitsluitend voor de 1e drie maanden van het jaar. Ze zitten in een reorganisatie, zouden ze iedereen eruit kieperen? Niet te hopen.

Karin J

Karin J

21-12-2008 om 18:23

Minet ing?

He Minet, werkt jou man soms bij de ING Bank, die van mij kreeg namelijk hetzelfde pakket..

Trolleys zijn in dit jaar

Maar verder viel mijn kerstpakket dit jaar n beetje tegen. Ben ik niet gewend van mijn werkgever maar goed, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, zoals reeds eerder hier gezegd.

Enige leuke erin is n doosje rituals, met n klein flesje badschuim, shampoo en bodylotion.
Er zat ook een manicuresetje in, was ik errug blij mee, tot ik het wilde gebruiken, vijl werkt niet, knippertje knipt niet, schiet op he?

De etenswaren die er inzaten heb ik gister afgeleverd bij mensen die aan het inzamelen waren voor de voedselbankpakketten, komt het nog goed terecht.

gula

Inge M

Inge M

21-12-2008 om 18:50

Tinteling weggeven

Ik geef mijn Tintelingen weg aan iemand die het beter kan gebruiken dan ik. Als je niet veel te besteden hebt, dan is het veel aparter om iets uit te kunnen zoeken.

Minet

Minet

21-12-2008 om 19:45

Karinj

Nee, hier geen ING medewerker maar een CWI medewerker (per 1 jan. tot zijn grote verdriet UWV medewerker)

Groetjes, Minet

Kadoklikken

na jarenlang verwend te zijn geweest met tassen (in allerlei vormen en maten) kregen we dit jaar kadoklikken.

Ik vond er niet veel aan, dan krijg ik toch liever een pakketje met wat lekkere etenswaren.

Voorbeelden van de klikken kado´s: 3 flesjes port (20 cc per flesje (??!)
of 2 flesjes wijn
of kurkentrekker
of die ritualsset (die ik hier voorbij zag komen) 3 kleine tubetjes (volgens mij kost het meer aan verzendkosten!)

Nou ja, uiteindelijk heb ik een tijdschriftenabo gekozen, maar doe mij toch maar, ouderwets een doosje wat je met rode koontjes van verwachting uit kunt pakken

En hier

... krijg ik via mijn werk geen pakket (want zelfstandige - wel leuk trouwens, Fladder, dat jij wel wat kreeg!), maar mijn vrijwilligersbaantje leverde een aardig pakketje op met een fles nepchampagne, een grappig klokje, zoute koekjes en 2 cd's die door mensen van de organisatie waren samengesteld.

En zaterdag kreeg ik een loeier van een doos thuisbezorgd: het kraampakket van Agis. Met daarin naast al het medische spul een knuffeltje, een meetding voor aan de muur en een luiertas. Die tas is best praktisch en ook voor andere doeleinden bruikbaar, maar we hebben al een prima luiertas en ook verder tassen zat, dus het ding zal wel naar de kringloop gaan. Zonde eigenlijk.

Desondanks: toch een feestelijk gevoel, zo'n grote doos (tot je die netslips uitpakt ....)

Groeten,

Temet

dynastie

dynastie

21-12-2008 om 20:22

Rodebeuk

"Wschl omdat mijn werkgever de goedkoopste had uitgekozen. Vond het allemaal net niet. Ben maar voor de 2 New wave-mokken van Villeroy en Boch gegaan - en we hebben niet eens een Senseo..en ze zijn voor rechtshandigen en ik ben linkshandig. "

Hoewel ik de keuze ook wel een beetje vond tegenvallen, was dit niet het goedkoopste pakket, die mokken kosten samen 34 euro .

Leuke dingen

... zie ik langskomen!
En hier: ik niks, maar met Sinterklaas hebben we allemaal voor 15 euro aan Irischeques gehad, altijd leuk (en al omgezet in een nieuwe tas )
Manlief kreeg 2 dozen: eentje met wat lekkere dingen erin (o.a. chips, wijn, fles water, ontbijtsetje - jam, stroop, suiker) en een zalige zachte badjas. Echt heel mooi, en de oude is onderhand wel versleten dus het komt goed uit.
Daarnaast een doos met een hartvormige springvorm erin en 2 pakken mix (voor brood of taart ofzo, ik weet het niet zeker) en een receptenboekje, in het Engels, Duits, Frans en Spaans, heel handig LOL

Van alles

Gezellig altijd, die verwennerij rond de kerst. Opbrengst: Windlicht met kaars,chips, chocola,thee,wijn. Doos met italiaanse ingrediënten: pasta,saus,soep,brood enz. Een irischeque met een leuk bedrag en een envellopje met euro inhoud. Tot nu toe 4 leuke gevers, ik verwacht er eerlijk gezegd nog èèntje. Ondanks de kredietcrisis zijn we dit jaar erg verwend. Leuk!

amk

amk

21-12-2008 om 20:55

Ook kadoklikken

maar toch gekozen voor het ouderwetse kerstpakket.
Het thema was barbecue. Een barbecue met alle bijbehorende dingen dus behalve het vlees en salades. En in een formaat dat op mijn balkon past.

Vorig jaar een mooie grote sporttas met wieltjes uitgezocht. Het is zeker geen goedkope optie dat kadoklikken. Hangt er maar net vanaf wat je werkgever er aan uit wil geven.

Ik heb er elk jaar weer moeite mee om iets te kiezen.

Angela

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.