Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Bastet

Bastet

21-12-2008 om 13:03

Kerstpakket

Zo,de kerstpakkettentijd breekt weer aan.Wij kregen van TNT een aardig pakket,met als absolute hoogtepunt een echt origineel TNT Playmobil poppetje,een collectors item dus..) Verder een trolley,handdoek,douchegel,voetbal,springtouw,stappenteller,en een kookboek.
Hoe is jullie pakket en wat vindt je ervan?
Groetjes,Bastet


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Temet (o.t)

Hier ook een agis kraampakket. Ik vond de cadeautjes wel erg leuk, maar ook wel errug blauw. Geeft niks maar ik kan me voorstellen dat een iets neutralere kleur voor sommigen leuker was geweest.
Had jij ook alles in het blauw, of hebben ze verschillende kleuren en weet Agis toevallig dat wij hier een jongetje verwachten?

Nieky

Nieky

21-12-2008 om 21:30

Minet......dezelfde pakketten

Hee Minet,

Hier precies dezelfde pakketten in huis. Werkt jouw man bij een bedrijf met een oranje logo?

Dynastie

..ik kreeg de indruk dat die Villeroy en Boch in vergelijking met de andere aanbiedingen een betere deal zijn. Het bedrag dat jij noemt is de uiteindelijke winkelprijs, inkoop is natuurlijk aanmerkelijk minder. En misschien wil V&B met zo'n aanbieding wel mensen prikkelen om helemaal voor dat servies te gaan. Het zelfde geldt voor de aanbieding voor een kort abonnement op een tijdschrift. Daar heeft de leverancier de kans om zijn product subtiel onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten die niet op zoek waren naar een tijdschrift.

Als ik naar de andere mogelijkheden kijk denk ik toch echt dat gemiddelde prijs niet meer dan 25 euro kan zijn. Wat dacht je van een 1 persoons toegang tot een sauna of een suf spelletje voor de computer. Of het pakket met wat gerookte vis. Die kosten toch echt niet meer dan 25 euro.

Ja stom he. Ik blijf erbij, je moet niet zeuren over kerstkadoos. In het verleden heb ik dit soort bonnen wel weggegeven aan mensen waarvan ik dacht dat ze ze beter konden gebruiken maar het is een paar keer voorgekomen dat mensen ze niet op tijd inlosten, dus ik ben wat voorzichtiger geworden.

Christa.A

Christa.A

21-12-2008 om 22:23

Jaaaa dat tnt playmobil poppetje

Mijn dochter en ik hebben erom gevochten En ik heb gewonnen :p Springtouw is ook naar dochter gegaan en thermoskannetje is na 1 keer gebruiken al stuk
Maarrrrr heel leuk pakket van meneer TNT ))))
Christa.

Fraz

Fraz

21-12-2008 om 22:34

Hier

1 pakket met dienblad, mand, 2 flessen wijn, 4 kop en schotels en heleboel eet/drink werk van mijn ene werk. Van mijn andere werk had ik een geschenk a la Carte gekregen. Heb daar een kort tijdschriftenabo voor genomen. Van sinterklaas had ik van mijn ene werk ook een tinteling bon gekregen en heb die ook besteed aan weer 2 andere kort lopende abo's. Ik heb dus lekker veel te lezen de komende maanden.

dynastie

dynastie

21-12-2008 om 23:34

Klopt rodebeuk

Er zaten een hele hoop minder leuke dingen in, waarbij ik ook wel twijfel aan de waarde. Toen ik de tas en het horloge zag, dacht ik ook dat het een goedkoper pakket was . Ik heb gekozen voor een bon voor herinneringenoplinnen en een bon van 35 euro thuisgehad inmiddels, die dus wel een jaar geldig is. Heb hem dus direct ingewisseld, lijkt misschien wat hebberig, maar ik vind de tijd die je hebt om hem in te lossen echt heel kort en ben bang dat ik hem anders vergeet.

Lys Lionne

Lys Lionne

22-12-2008 om 00:51

Bonnen

Net als alle andere jaren kreeg ik van mijn werkgever 2 tegoedbonnen om mijn boodschappen (deels) mee af te rekenen in een van zijn filialen Niet erg origineel om te krijgen, maar je kunt er natuurlijk wel wat van die lekkere luxe dingetjes dingetjes van halen die je anders zou laten liggen.
Voor mijn vrijwilligerswerk kreeg ik een leuk Italiaans pakketje (samen met manlief) met pasta, tapanade, klein flesje rosé etc.
Man kreeg een hele leuke rieten mand met allerlei lekkernijen erin en een plankje met daarop 2 dipschaaltjes.... Hij kwam na zijn rit ook nog thuis met een paar flessen sect en rode/witte wijn. Wordt hier allemaal niet gedronken, dus daar maken we (schoon)moeders blij mee

Lietje

Lietje

22-12-2008 om 08:12

Cadeaucarrousel

Hier had manlief een keuze bij cadeaucarrousel. Ik mocht kiezen, kinderen hadden het liefst het smulpakket, maar ik ben voor het weekendjeweg gegaan. Het is alleen geheel onduidelijk voor welk bedrag. Kan dus nog een duur weekendje gaan worden, we wachten de bon maar af.
Lietje

Minet

Minet

22-12-2008 om 08:38

Nieky

Het logo is inderdaad oranje, maar zal per 1-1 overgaan naar het blauw van.........
Groetjes, Minet

Esmee (agis)

Dat blauw is gewoon de Agiskleur.

Wij verwachten (zeer waarschijnlijk) een meisje trouwens, maar zoals ik al eens eerder in een draadje heb gemeld, heb ik een pesthekel aan de kleur roze dus als de cadeautjes roze waren geweest had ik ze dezelfde middag nog bij de kringloop ingeleverd.
Ik vind dat kobaltblauw wel een leuke kleur eigenlijk. Die tas is lichter blauw, dat vind ik wat minder, maar het is nog niet echt pastel. Maar goed, tassen zat hier dus dat ding krijgt vermoedelijk een ander baasje.

Eigenlijk onzin trouwens, die frutsels erbij. Ik bedoel, het is wel leuk natuurlijk, maar het kost toch allemaal weer geld dat vast beter te besteden was geweest (premiekorting?)

Heb overigens ook een afhaalbon van Felicitas binnen, dus dat wordt 'kerst'pakket nr 3.

Groeten,

Temet

Hiero

Mijn "kerstpakket" was een doosje van Ikea (MIEN) een spaarlamp, dextro-energy, ledlampjes op batterij, 2 chocolademunten (voor zoon en vriendje) en een yourgift-card twv €10,-. Het pakket van manlief zie ik volgende week als hij weer thuiskomt van z'n werk (vrachtwagenchauffeur). Dat is altijd zo'n traditioneel pakket met onzin-blikjes en wijn enzo. Heb trouwens van mijn zus een fles champagne gekregen (Dom), zij lust het niet....mjammie

Roos

Roos

22-12-2008 om 11:19

Heel leuk

Hier van mijn werk (zorg) een pakket met een trolley (jawel ook dus) en wat zeep en dingetjes erbij in het lime groen.
Man (ministerie) een super eet pakket. Hij had ook een uitzoek kado gekregen maar dus het verrassingspakket gekozen. Echt heel leuk met allerlei écht lekkere dingen zoals celebrations, mashmellows, lekker nootjes, drop enz. Het enige aparte was een blik kippensoep van echt zo'n b-merk wat 30 cent kost in de winkel. Niet dat ik er niet blij mee ben, maar viel een beetje uit de toon.
Van pleegzorg ook weer een erg leuk pakket met dingen die kinderen ook lekker vinden en een kerstdvd.
Roos

Temet

Daarom zei ik ook: "een neutraler kleurtje". Knalroze was ik (zelfs al zou het een meisje zijn) niet blij mee geweest.
En inderdaad, eigenlijk is het onzin, maar toch vond ik deze "cadeautjes" leuker dan die ik bij mijn andere kinderen in het pakket van een andere verzorger kreeg. Enige voordeel vond ik toen alleen dat dat in een leuke kist zat, die ik nu nog gebruik om spulletjes van de kinderen in te bewaren. Nu moet ik dus voor dit kindje op zoek naar iets leuks.
Felicitas pakket had ik al (ook niks bijzonders), zit nu nog te wachten op het prenatal pakket.

Esmee (ot)

Ach, ik vind kobaltblauw redelijk neutraal, hoewel knallig (of bedoel jij met neutraal iets van beige of wit?).
Dat felicitas-pakket is dus niet veel soeps? We zullen zien. Dat Prenatalding was de vorige keer nog wel de moeite, met o.a. een pakje Pampers newborn luiers, een Aventflesje en een doosje met pampers babydoekjes. Daar hadden we wel wat aan. Kruidvat was niks...
Wel stuurt Felicitas een mevrouw langs met het babypakket (tja, dan zit moeder, weerloos door de hormonen, toch nog thuis met bevallingsverlof zullen die linkmiechels wel denken). Daar had ik even geen rekening mee gehouden

Groeten,

Temet

els

els

22-12-2008 om 14:47

Warchild

hoi
wij konden er voor kiezen om de waarde van het kerstpakket (50 euro) aan warchild te geven, waarbij mijn werkgever de waarde verdubbelde naar 100 euro.
helaas geen kerstpakket, ik moet het doen met een 'goed gevoel';

groetjes
Els

Margriet*

Margriet*

22-12-2008 om 16:20

De mijne staat er nog niet bij

Ik kreeg een sneeuwbol van Bol.com twv 50 euro. Ik denk dat ik daar wel wat kan vinden. Beter dan het pakket van vorig jaar dat zonder de etenswaren linea recta naar de kringloopwinkel ging.
Man kreeg een kunstwerk wat erg persoonlijk is. Een glazen gebogen plaat met figuren erop. Ik vond het niet mooi...man eigenlijk ook niet... Staat nu op de schoorsteenmantel maar ik ga manlief adviseren het ergens op zijn werkkamer te zetten. Zonde kost veel geld maar niet onze smaak en dat zal vaker het geval zijn.
Van de aannemer kregen we een grote pot met sythetisch stinkende lavendelolie waar je houden stokjes in moest steken. De enige goede plek leek mij het toillet...
Ik ben wel blij met mijn 'bon'.

Hier niet zo'n....

succes.
Manlief had een pakket van zijn werk met voornamelijk tapas dingen(olijven,kaasjes etc) waar we niet van houden.Oma was blij...die houdt er wel van en ook de schaaltjes gingen naar haar.
Ook nog een pakket van een opdrachtgever met veel wijn( drinken we niet) en nog een aantal losse flessen van weer anderen...dus opa ook weer blij dat zijn wijnvoorraad weer goed op peil is.
Toch 2 mensen blij,haha.
En een envelop met een geldbedrag, altijd leuk, nu zorgen dat het niet in de grote hoop verdwijnt maar er echt iets van kopen wat man leuk vindt!.
Het lekkerste vond ik de luxe stol van de echte bakker, die is altijd heerlijk!
Ik kreeg een bon van de HEMA...das leuk en ook gaat ook op.( moet m wel uit de buurt van dochter houden haha)

Wilma

Wilma

22-12-2008 om 19:37

Bastet

Leuk kerstpakket ! Er zou hier voor iedereen wat wils inzitten, voetbal voor zoon, playmobiel voor dochter, stappenteller voor papa en kookboek voor mij, léuk !

Groetjes,
Wilma

Temet (wordt steeds meer o.t)

Ik ben nog niet bevallen dus dat Felicitas pakket van mij is het "zwanger-pakket". Vond het niks bijzonders maar wie weet is het baby-pakket wel de moeite waard hoor.
Overigens kun je ook gewoon bij felicitas duidelijk maken dat je geen prijs stelt op huisbezoek! Dat heb ik na mijn derde kind gedaan, ik had het na 2 keer zo'n dame op visite wel gezien

Nasha the first

Nasha the first

22-12-2008 om 20:25

Nou vandaag

dus ook mijn pakket, niet onaardig, leuke lekkere dingen er in en een keuzekado cheque, had gehoopt games voor de wii te kunnen uitzoeken, maar helaas....nu maar een abonnement op een tijdschrift genomen, toch leuk, gratis....

Mamba

Mamba

22-12-2008 om 21:11

Hier

van Capitool reisgidsen een gids en kaarten voor wandelen door Nederland (leuk!), fles wijn, beetje choc, minizakje drop en een kompas.
Manlief niets, dat viel tegen.

Christa.A

Christa.A

22-12-2008 om 21:36

Wilma

Hier is de voetbal voor de hond, playmobil voor mamma (Ik ben tenslotte de postbode hier en niet zij haha :oP), springtouw voor dochter, stappenteller voor de kast, kookboek voor pappa en de rest heeft ook een bestemming hier in huis ;o)
Christa. (dochter heeft overigens het poppetje van collega van mij gekregen ;o))

M. Dielessen

M. Dielessen

22-12-2008 om 22:19

Minet...........yes!

Klopt als een zere vinger.....

Wel grappig gewoon, precies dezelfde kerstpakketten in een huis; AH en CWI.

Nieky

Nieky

22-12-2008 om 22:22

Minet.......oeps

Gelijk mijn nick in de kerstboom gehangen ))

Nasha the first

Nasha the first

22-12-2008 om 23:16

Grappig

zie hier dus 2 "collega's" in het draadje, die van het oranje logo dat in blauw gaat veranderen...

Esmee (nog steeds ot en dan houden we op)

Zag nu dat ik mijn gebruikelijke truc had toegepast en een ander nummer had opgegeven: als de Felicitas-mevrouw belt krijgt ze de fax van de afdeling Juridische Zaken van de sociale dienst aan de lijn
Die mevrouw wil dus niet eens meer langskomen straks, denk ik.

Groeten,

Temet

Hier

Ik zelf krijg nooit een pakket maar geld Dit gaat in ons vakantiepotje. Ons kerstpakket van mijn man geven we altijd weg. Meestal aan de daklozen of voedselbank maar dit jaar hebben die al genoeg gekregen.

Nu heb ik iemand geschonken die het goed kan gebruiken.

Temet (oke, echt de laatste)

Ja, zo kom je er ook wel vanaf

Over en uit!

Tirza G.

Tirza G.

23-12-2008 om 22:33

Dat heb ik dan weer (ik snap het niet)

In Tirzaman's kerstpakket zaten twee zilverkleurige bollen, olielampjes zo bleek. Van boven kun je er een soort grote dop/kurk uittrekken, waar het lontje in zit en waar een reservoirtje onderhangt wat je dient te vullen met de bijgeleverd lampolie (door zoon hardnekkig lam-polie genoemd). Maar: we krijgen dat suffe reservoirtje dus niet ópen. Niet met draaien, niet met trekken, niet met proberen er af te wippen. Eh......zo blijft het wel schoon ja
Iemand misschien toevallig ook zo'n ding gekregen?

Tirza

Tirza G.

Tirza G.

23-12-2008 om 23:15

Bijna goed

Het reservoirtje is een soort dop/kruk ín die bol, je kunt het er makkelijk uitpakken. Hier zie je hem:
http://www.krabbendam-geschenken.nl/N_frame.html?http://www.krabbendam-geschenken.nl/Bolkandelaar+_persia+bronze__+groot+per+stuk+N_art_942.html
Het is dus echt de bedoeling dat de olie in dat reservoirtje gaat. We hebben twee bollen van verschillende grootte, maar dat reservoirtje is universeel, dat past in allebei. Als we het nou toch eens open konden krijgen We durven er geen mes tussen te zetten

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.