Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Zijn er nog walkmans te koop?

Snik, het lijkt erop dat mijn walkman na een noodlottige val is bezweken... En ik wil geen mp3-speler/Ipod, want dan moet ik weer allerlei toeren uithalen om muziek in digitale vorm op dat ding te zetten. Daar heb ik helemaal geen zin in, ik wil gewoon die bandjes die ik heb liggen erin kunnen stoppen. Ik gebruik dat ding vooral in de winter, om op donkere koude dagen mijn oren warm en mijn humeur op peil te houden als ik door de stad fiets.

Zijn er nog walkmans (nieuw) te koop, of moet ik het tweedehandscircuit in (ongeveer net zoveel gedoe als de mp3-route, vrees ik...)?

Groeten,

Temet

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Temet

Temet

16-01-2009 om 17:09 Topicstarter

Linda! * smak*

Zoen op beide wangen! Wat geweldig, dit.

En zelfs keus uit meer dan éen apparaat. En zo fijn geprijsd ook. Ik ga weer opgewekt het weekend in, want ik werd al helemaal mismoedig bij het idee dat ik zo'n digitaal ding moest gaan inprogrammeren. Dat komt heus nog wel eens een keer. In 2016 ofzo...

Groeten,

Temet

Linda99

Linda99

16-01-2009 om 19:15

Graag gedaan

En nadat ik vanmorgen een ruime tijd bezig was om 1 cd op mijn mp3 speler te krijgen (eerst op de pc zetten, dan omzetten naar mp3 en dan pas op de mp3 speler kunnen zetten, grrrr) snap ik je helemaal Succes met uitzoeken!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.