Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Flurry

Flurry

02-02-2009 om 14:18

8 persoons auto met laag gewicht

Voor ons grote gezin zijn we op zoek naar een auto voor 8 personen die licht is qua gewicht, tot 1450kg. Welke merken en modellen moet ik dan aan denken?

met vriendelijke groet,
Flurry

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Tja

ga eens googlen op 8 persoons auto's dan zal je typen en merken vinden en dan kan je daar weer op googlen hoe zwaar ze zijn.

Flurry

Flurry

03-02-2009 om 16:24

Googlen

Ik heb googlen geprobeerd maar ik kom niet verder dan een handjevol auto's. Ik ben helemaal niet thuis is auto's, laat staan nog een speciaal soort. Vandaar de vraag, er zijn vast mensen met grote auto's.

Sassefras

Sassefras

03-02-2009 om 16:52

8-persoons

De meeste MPV's zijn 7-persoons, (Renault Espace, Ford Galaxy, Volkswagen Sharan, Peugeot 807, etc) en ik denk dat er maar heel weinig 8-persoons auto's zijn. Misschien een Chrysler Voyager? Anders moet je volgens mij al gauw denken aan een klein busje ofzo. Is dat niet iets? Succes met zoeken!
Sassefras

Polly Shearman

Polly Shearman

04-02-2009 om 14:43

In onze espace

kunnen we een bank plaatsen ipv de achterste 2 stoelen dan is het een 8 persoons auto.. maar die plaatsen hebben dan alleen heup gordels en dat vind ik niet veilig genoeg.
Mijn espace drijft me tot waanzin trouwens, hoewel hij het jaren goed heeft gedaan hebben we het afgelopen half jaar er alleen maar gedonder mee gehad.

groet, polly

J o l a n d a

J o l a n d a

04-02-2009 om 15:38

Opel

ik heb een opel sintra!
heerlijke auto, voor acht personen!
nu kan er ook een vriendje mee

Sassefras

Sassefras

05-02-2009 om 17:13

Op de site van 'grote gezinnen'

Worden onder de rubriek 'vervoer' verschillende auto's/ oplossingen voor het vervoer van grote gezinnen geboden. Misschien kun je daar eens kijken?
Jolanda: Opel Sintra word niet meer gemaakt en was geen veelverkochte auto in het verleden; is dus moeilijk om nog onderdelen voor te krijgen als er iets kapot gaat. Ik zou er om deze reden niet aan beginnen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.