Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Temet: over roze prinsesjes


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
liora

liora

03-06-2009 om 23:57

Temet

Hoi Temet,

Mijn zoon hield ook van roze, totdat hij naar school ging. Misschien is jouw zoon wat minder gevoelig voor peer pressure, maar mijn zoon vond rose al heel snel lelijk en stom en voor meisjes.

Gelukkig vindt hij Barbapapa nog wel leuk!

Ik zag trouwens vandaag een meisje fietsen op een roze fiets met een roze kinderstoeltje erop. En dat gaat me echt te ver. Een moederfietsje voor een 4-jarige!

Liora

Majorettes

zijn er nog wel hoor, bij onze muziekvereniging (man en ik spelen er allebei in) bijvoorbeeld! Dochter wil er ook wel bij, dat hebben we tot nu toe nog weten te voorkomen. Ook omdat ze op de repetitietijd al naar bed gaat.
Miss Piggy, dat "krampachtig voorkomen" valt wel mee hoor,Dochter krijgt gewoon roze en glitters omdat ze dat graag wil, we moedigen het alleen niet aan.

Asa Torell

Asa Torell

04-06-2009 om 10:52

Van mij mag het allemaal

Poppenkinderstoeltje, roze fiets, tutu, majorettes, voetbal, spijkerbroek, jagen, eten koken... ik ben van plan om mijn kinderen (zoon en dochter) daarin gewoon hun gang te laten gaan. Ik hoop dat het lukt maar aangezien ik de hier beschreven afkeer (van roze, majorettes, enz) helemaal niet herken denk ik dat dat wel goed komt. Ik zat trouwens vroeger zelf op ballet. Ook daarvan heeft mijn moeder gelukkig geen seconde uitgestraald dat het tuttig zou zijn, alleen een tutu mocht ik niet. Ik zal eens navragen waarom eigenlijk niet!
Trouwens Liora, ik zag laatst een poppenmaxicosi op de fiets, voorop bij een papa. Vond ik best schattig . En dat peer pressure probleem herken ik, hier werd zoon op zijn 2e al raar aangekeken dat hij een ketting aan had naar de creche. Nu wil hij zulke dingen allang niet meer.

amk

amk

04-06-2009 om 15:45

Poppenstoeltje op de fiets

is erg handig want zonder pop wordt er zeker niet gefietst door dochterlief hier.
Dus ze heeft een groene fiets, met een winnie de Poohvlag en fietsbel, met een K3 poppenzitje achterop. Helaas het mooie rietenzitje paste niet op haar fietsje. Maar sinds dien geen gezeur meer over pop die ook mee moet, maar niet kan, en daarom maar vastgehouden moet worden in 1 van die handjes of weggestopt in haar jas.

Asa Torell

Asa Torell

04-06-2009 om 21:04

Alhoewel

echt jagen zou ik geloof ik niet zo leuk vinden.

Massi

Linedancen is voor zover mij bekend zeer populair in Indische/Indonesische kringen. Nederland heeft ooit eens een wereldkampioen voortgebracht (ja, er zijn wedstrijden in), en dat was ook een Indo. Dus het zou wel passend zijn als mijn twee Chindootjes zich op het linedancen storten.

Ik vind het een tikje aan de suffe kant maar zou er geen bezwaren tegen hebben. Maar die majorettes- brr. Nou ja, zie Tirza. Die majorettes bij ons vroeger zagen er ook altijd zo vreselijk sneu uit, en ik zag ze vaak met Alkmaars ontzet, op 8 oktober, liepen ze daar te rillen... Dan kon je beter in het muziekkorps zitten, dan had tenminste een lange broek en een stevig jasje aan, en nog iets leuks te doen.

Groeten,

Temet

Majorettes

neeeeeeeee, ik wil niemand kwetsen ! maar ik vind dat zo iets ordinairs. Je bedoelt toch die (vaak net te dikke blonde meisjes) in te korte knellende rokjes met witte leren laarsjes en zo'n stok in de hand, pluim op het rood bezwete voorhoofd. En dan zo'n scheel kijkende jongen met een trompet er naast in een te korte lange broek met bruine veterschoenen.

Nee. Dan zie ik liever een kind van mij op d'r 16e er gothic bij lopen met zwarte make-up tot op d'r enkels.

Kaaskopje

Kaaskopje

06-06-2009 om 00:49

Als het kind het maar leuk vind

Mijn oog viel op het woordje majorettes, dus ik spring er even bij.
Man en ik waren ook absoluut geen liefhebbers van majorettes. Prachtig hoor hoe ze hun best deden, maar ons wereldje was het niet. Totdat mijn dochters een vriendinnetje kregen waar het twirlen van moeder op dochter traditie was. 'Mam, mag ik daar ook op?' En toen was ik niet de beroerdste en liet mijn oudste dochter op twirlen gaan en later ook de jongste. Manlief liep grommend rond bij 8 oktober waar ze inderdaad rillend van de kou door de regen moesten, zo kwaad was hij dat ze het gewoon door lieten gaan, maar de dochters waren toch wel trots dat ze mee hadden gedaan. Het heeft nog geen 2 jaar geduurd, twee dure batons gekost en het vergde wat enthousiasme van onze kant en toen was het weer over. Wat ik er wel van heb geleerd is dat twirlen als het goed gedaan is een sport op zich is. Ik wil daar beslist niet lacherig over doen. De iets te dikke meisjes hebben wel lef, dat kun je niet ontkennen. Waarom sommige verenigingen nog steeds van die vreselijke pakjes uitdelen is mij ook een raadsel.

Massi Nissa

Massi Nissa

06-06-2009 om 07:18

Temet

Hee, dat wist ik dan weer niet, dat linedancen zo populair is bij Indo's. Het spijt mij diep dat ik linedancen en majorette-gedoe op een grote hoop heb gegooid. Ter verdediging, Kimberly en Kaylee droegen nogasl majorette-achtige outfits voor het linedancen, alleen dan uitgevoerd in spijkerstof. Ik zal voortaan zorgvuldiger zijn in mijn beoordeling van vrijetijdsbestedingen van kleine meisjes .
Groetjes
Massi

En de witte netpanty's

en gekke jasjes met lange achterkant met gouden knopen was ik nog vergeten

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.