Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Salie

Salie

15-07-2009 om 15:27

Zonnebrand zonder uitsmeren.

Ik zag pas op de reclame dat er zonnebrand bestaat die je alleen op je huid hoeft te sprayen. Weet niet of het wat is, maar lijkt me ideaal. Dat vieze gedoe altijd.
Ik was vannochtend in de winkel en daar hadden ze er twee. Voor kinderen was het er niet.
Weet iemand of dat voor kinderen ook bestaat?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Haha

Op je huis, dat lijkt me inderdaad ideaal, ik houd niet zo van dat kleffe spul op mijn huid
Maar zonder gekheid: bedoel je gewoon een spray zoals die al een paar jaar bestaat? Ik heb er een maar dat is totaal zinloos: de helft spray je ernaast, zeker bij je armen en zo, en je moet het even goed nog uitsmeren nadat je het gesprayd hebt. Ik spray nu altijd in mijn hand zodat het er niet naast gaat en dan smeer ik het alsnog uit op de gewone manier. Totaal nutteloos dus, tenzij ze nu écht iets goed hebben bedacht!

Salie

Salie

15-07-2009 om 15:40

Elissa

Nee, ik bedoel niet gewoon die spray die je daarna inderdaad nog moet uitsmeren. Je hebt ook die lekkere groene voor de kinderen.
Ik weet niet of het nieuw is, maar ze noemen het ook wel transparant. Op de reclame is het gewoon even sprayen en klaar. Ben ook wel benieuwd of iemand het al eens gebruikt heeft?

Gr. Salie

Sigrid70

Sigrid70

15-07-2009 om 16:48

Nivea of ambre solaire

Heb ik altijd, de transparante idd. Na het sprayen moet je het nog wel een beetje uitsmeren maar dat gaat heel makkelijk (en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet de helft ernaast spray hoor, alleen voor mijn gezicht doe ik even op mijn hand eerst). Ik vind het ook supermakkelijk om de kinderen mee in te smeren, het plakt niet en geeft niet zo'n witte waas als het nat wordt.

Ik weet niet of er speciaal een kinderversie bestaat maar er is in ieder geval wel factor 30 (en dat is voor mijn kinderen genoeg als ik regelmatig spray/smeer).

Yta Chalne

Yta Chalne

15-07-2009 om 20:14

Kinderversie

Kinderen hebben geen speciale anti-zonnebrandmiddelen nodig, als de factor maar in orde is.

Salie

Salie

16-07-2009 om 09:06

Bedankt

Het lijkt me toch wel handig. Wellicht ga ik het proberen. Ik dacht altijd dat kinderen speciale moesten hebben en die voor volwassenen niet mochten gebruiken.
Gr. Salie

Mirage

Mirage

16-07-2009 om 21:48

Verleiden

Wat je ook doet, laat je in de winkel niet verleiden tot het kopen van het eigen merk ivm. de prijs. Jeetje wat heb ik daar een spijt van zeg.....
Vies plakkerig eigen merkt spul, waarvan de helft ernaast spuit inderdaad. gatver.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.