Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Anti-birkenstock (in navolging op anti-croc)


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Miss Praktisch

Miss Praktisch

12-08-2009 om 21:43

Handig

Tsja, ik ben niet van de Crocs en de Birckenstocks. En ik voldoe zeker ook niet aan het beeld van de Betty Boops (met een te strakke legging?) Maar ik ben wel erg praktisch. Ik heb dus geen handtassen, maar rugtassen en veel (binnen)zakken. En als ik zomerkleding draag waar geen zakken inzitten, dan komt het buideltasje weer uit de mottenballen. Al met al vind ik zelf wel dat ik me redelijk "sexy" kleed.
En nog even over Birckenstocks en verzorgde voeten (was dat deze draad of die andere?). Vorig jaar heb ik een tijd naast een man moeten zitten met de allerlelijkste voeten van de hele wereld en omstreken. Onzettende eeltlagen. Vies! In Birckenstocks. Gatver de gatver, ik word weer misselijk. Als ik zulke voeten had zou ik toch echt niet zonder sokken over straat durven. Dit was voor mij een enorme afknapper.

tonny

tonny

12-08-2009 om 23:27

Minder mooie tenen

dus mensen met minder mooie tenen en door voetschimmel geterroriseerde nagels moeten bij 30 graden zomerweer altijd sokken aanhouden ofwel wegkwijnen in dicht schoeisel?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een paar dagen geleden door deze discussie mijn nette niet-birckenstock-slippers-met-blote tenen heb verwisseld voor zweterige pumps toen ik naar AH ging.

Ach bah, ik moet me gewoon niks van jullie aantrekken

Tonny

Miss Praktisch

Miss Praktisch

12-08-2009 om 23:38

Nee joh, tonny

Ik heb ook geen mooie tenen. En een schimmelnagel valt ook wel mee. Ik heb het over enorme hoeveelheden eelt. Maar dan echt heel erg erg veel en dik. En vies. Want eelt is natuurlijk ruwe huid. En dat in combinatie met slippers, daar blijft veel aan hangen.
Maar ik denk eigenlijk wel dat ik een schimmelnagel bedekt zou houden op straat. Eventueel met pleister.

Kees

Kees

13-08-2009 om 08:59

Inderdaad berber

Maar helaas lijkt het gros van de bevolking niet op Brad Pitt of supermodel Doutzen Kroes. Dan noem je er wel een zeg! Die zien er nog charmant uit in een vuilniszak! Met uitzondering van jou natuurlijk die er fantastisch uitziet op Birckenstocks met Betty Boop shirt en ongekamde haren.

Wat ik hier zie rondlopen in die outfits is het andere uiterste. Dat heeft echt niets met uitstraling te maken. Als ze al wat uitstralen is dat van: blijf aub ver uit mijn buurt. Van die types die je echt niet met zo'n legging ding aan wilt zien, maar het wel aanhebben. Brrrrrrr.

Sancy

Sancy

13-08-2009 om 09:56

Kees, ja!

"Als ze al wat uitstralen is dat van: blijf aub ver uit mijn buurt."
Een houding die erg effectief gebleken is tegen mannen die vrouwen op hun libido-gehalte beoordelen, in plaats van op hun capaciteiten...

Sancy

Sancy

13-08-2009 om 09:57

Nou ja

Het staat er wat krom. Maar mannen die het uiterlijk van een vrouw beoordelen op hoe deze inwerkt op hun mannelijk libido, bedoel ik dus. Of zoiets.

Wees blij

I have a dream...die algauw een nightmare wordt als ik me voorstel dat alle mannen en vrouwen er perfect, sexy, sprankelend en aantrekkelijk uit zouden zien.

Nee, dan liever de verscheidenheid, zo hou je wat om je druk over te maken, om een lach op je gezicht te krijgen, om weer eens kritisch naar jezelf te kijken etc etc.

Dus het is vooral positief, die verschillen!!
Lang leve de Birckenstocks, Crocs, Betty´s BOOBS etc etc..

(al word ik wel minder blij van oude zweetluchten, orale stank en echte viezigheid)

reina

reina

13-08-2009 om 10:49

Sancy

!! Sommige mannen kunnen er niet tegen als vrouwen ook of meer capaciteiten blijken te hebben dan zijzelf, dan beoordeel je vrouwen denk alleen op hun uiterlijk. Ik heb weer een hekel aan gladde mannen die overduidelijk erg met hun uiterlijk bezig zijn, dan heb ik altijd het idee dat ze qua brains ws weinig te bieden hebben.
Dit wordt wel erg ot

Sancy

Sancy

13-08-2009 om 11:33

Reina (nog meer o.t)

Ik ondervind dat natuurlijk welhaast aan den lijve. Het grappige is dat mannen (uitzonderingen daargelaten) doorgaans niet doorhebben dat ik mijn uiterlijk aanpas op de tactiek die ik hanteer om een boodschap duidelijk over te brengen

Miss Praktisch

Miss Praktisch

13-08-2009 om 13:33

Smaken verschillen!

Kees houdt er niet van en ik vind het ook niet mooi. Maar ik denk dat er best veel mannen zijn die Betty Boop shirts met legging en Crocs WEL mooi vinden. Het is namelijk een kwestie van smaak. En nu ga ik even heel erg generaliseren. Ik denk dat die smaak past bij een andere sociale klasse dan de doorsnee OOLer is. Laag tot niet opgeleid. De stem met veel accent en schreeuwerig. Veel blingbling. Die types. Of ga ik nu te ver?

Och

Reacties niet gelezen, maar persoonlijk loop ik al jaren in onooglijke sandalen vanwege moeilijke (lees, brede voorvoeten en hoge wreef) voeten. Voor mij wel geinig dat lekker lopen dit seizoen ook nog eens hip is. De mijne zijn overigens zilver, gecombineerd met schone, eeltvrije voeten met zilveren nagellak op de tenen

irene

irene

13-08-2009 om 23:10

Ik draag geen birkenstocks omdat ...

ik vind dat ze niet lekker lopen! De zoleen zijn zooo hard! Geef mij maar nep-birkies van het Franse merk TBS, of de slippers vam crocs (heeel anders dan die klompen, met twee bandjes)of een paar havaianas. Allemaal beter om het een dag op uit te houden dan birkenstocks. Ik vind Birkenstocks trouwens vrijwel altijd leuk staan en eigenlijk ook wel sexy (zeker onder een spijkerbroek. Ook voor mannen trouwens! Ik wed dat Doutzen, Brad en angelina ook over een paar birkies beschikken (of een paar paar).

Jakiro

Jakiro

13-08-2009 om 23:20

Kees heeft volkomen gelijk

Ik ga om de 3 weken naar de kapper en draag alleen maar pumps met minimaal 7 cm hoge hakken (oké,in de winter mooie strakke laarzen met dito hakken)
Iedere morgen sta ik een uur in de badkamer om mijn make-up zo secuur mogelijk op te brengen.
Ik heb 3 kinderen, maar die mogen niet knuffelen, want dan kreukt mijn kleding. Als ze verkouden zijn of misselijk draag ik over mijn kleding een schort met lange mouwen, want stel je voor dat het vies wordt.
Naast mijn deur hangt een spiegel en op het plankje eronder ligt een borstel, een lipstick en een doosje poeder; even alles bijwerken voordat ik open doe als er gebeld wordt.
Naar een speeltuin ga ik nooit met de kinderen, door het zand lopen met die hakken is niks. Ik ga uberhaupt nergens heen met de kinderen, de tweeling heeft nogal de neiging om een andere kant uit te gaan en ik kan ze niet bijhouden op de stiletto's en mijn strakke minirok.
De enige reden dat ik borstvoeding zo lang gegeven heb, is omdat ik dan een dikke cup C had en dus een prachtig decolete.
Echt waar, als ik op straat loop, heeft iedere man terstond zin om zijn vrouw als een hijgend paard te vergalloperen. En daar doe ik het alleen maar om, om al die mannen bloedgeil (excusez le mot) naar huis en haard te sturen.
Ik snap niet dat niet iedere vrouw dit doet.
Ik snap niet dat je als vrouw je kotsende kind lieflijk troost voordat je die zure lucht van je kind afspoelt. Dat je na een slapeloze nacht door datzelfde spugende kind met de wallen onder je ogen in een vormloos t-shirt onder de vlekken, met slippers (omdat je anders je kind niet kan dragen) de gang naar de huisarts maakt.
Ik snap niet dat je even snel een afbakpizza gaat halen bij de supermarkt in dezelfde kleren als waarmee je net in de zandbak met je kind 10.000 kastelen met slotgrachten gebouwd hebt.
Ik snap niet dat je zonder make-up in een joggingpak lekker tegen je vent aan gaat liggen op de bank en samen naar nietszeggende TV gaat kijken.
Inderdaad, Kees heeft helemaal gelijk.
Wij zijn er toch voor om alle Kezen hun libido te verhogen met ons uiterlijk ?
Jakiro

Miss Praktisch

Miss Praktisch

13-08-2009 om 23:28

Jakiro!

ROTFLMAO!
Maar ik geloof toch niet dat mijn man op jou zou vallen. Die houdt namelijk ook van praktisch

Jakiro

Jakiro

14-08-2009 om 00:15

Shoot

Ben ik toch niet geslaagd in mijn enige levensdoel...

Jakiro
PS Ik vind dus inderdaad wel birkenstocks, crocs en die rare berenvellen om je voeten geen gezicht. Maar ook gewone sandalen bij volwassenen vind ik geen gezicht.
Sorry berber, maar als Bradd Pitt voor mijn deur zou staan in sandalen met als hoogtepunt z'n sokken opgetrokken tot halverwege zijn kuiten, haak ik écht af. Die deur gaat zo hard dicht dat mijn poederdoosje op de grond te pletter stort.
Maar ik kan me wel voorstellen dat het heerlijk zit en aangezien de meeste mensen niet op de wereld gekomen zijn om mij sexueel te plezieren, kan ik met dat soort schoenenbezitters nog steeds heel leuk natafelen op een gezellig terras. (zelfs met die schoenen aan)

Sancy

Sancy

14-08-2009 om 10:19

Sorry berber

"Hij mag zijn sokken zelfs aanhouden" --> this is where I draw the line!
Sancy (nooit te beroerd om te helpen met -uit-kleden)

Jakiro

Jakiro

14-08-2009 om 11:16

Sokken

Mijn schoonvader heeft altijd sandalen met tot halverwege z'n kuiten opgetrokken sokken.
En geloof me, er is niemand die aan mijn schoonvader wil denken als Brad Pitt voor haar deur staat.

Jakiro
Oké, misschien één persoon; mijn schoonmoeder....

Tirza G.

Tirza G.

14-08-2009 om 14:30

Meisjes meisjes

Jullie weten toch: beauty is in the eye of the beholder. Ik beloof hierbij plechtig mijn ogen niet onder de knieen van Brad Pitt te laten komen om eventuele libido-killende accessoires geen kans te geven. Gelukkig blijft er dan nog heel veel Brad over om naar te kijken.

Tirza

Rembrand

Rembrand

14-08-2009 om 14:55

Brad.

Zolang er geen sok over zijn edele delen zit heb ik geen bezwaar
M.

Tirza G.

Tirza G.

14-08-2009 om 15:49

Snots (tops)

Dan blijft er weinig meer over om je op te concentreren. Niet onder de knie, niet boven de nek. Dan wordt het wel héél erg platvoers.

En Rembrand: jouw posting heb ik niet gelezen. Foei.

Tirza

MaximeM

MaximeM

14-08-2009 om 16:21

Berber valt door de mand....!

Berber schrijft:
Maakt mij geen pepernoot uit. Hij mag zijn sokken zelfs aanhouden (waarbij?!). Ik geef namelijk niks om uiterlijk...

WHAAAAAAAAAHAHAHAHA.

Je geeft niets om uiterlijk?? Waar heb je Brad Pitt dan op uitgekozen? Om zijn innerlijk? Weet je iets van hem persoonlijk dan? Heb je vaak met hem gesproken, is ie aardig?

Maxime

Jakiro

Jakiro

14-08-2009 om 16:46

Maxime

Brad en Angelina hebben samen 3 kinderen, waaronder een tweeling.
Google dit forum eens op Berber ?
...
..
.
Jaja, dat wist je niet hé ? Dat Angelina zo goed nederlands schrijft en van Marokaans theeservies hield !
Jakiro

MaximeM

MaximeM

14-08-2009 om 19:31

Maar dan ken je iemand toch niet?

Hoi,

Ik hoef Berber niet te googlen, maar feitjes over hoeveel kinderen iemand heeft en of iemand van een bepaald soort theeservies houdt betekent toch niet dat je iemand kent??? En ik geloof toch echt dat Berber schreef dat ze niets om uiterlijk geeft en dan vraag ik me af wat ze van het innerlijk van Brad Pitt weet te vertellen. Theeserviezen en aantal kinderen zeggen niet veel over iemands innerlijk....

Maxime

Jakiro

Jakiro

14-08-2009 om 20:29

Maxime

Elk cynisme en fictie ontgaat je ook totaal hé ?
Jakiro

MaximeM

MaximeM

14-08-2009 om 20:38

Nou zeg

Hoi,

Sorry hoor dat ik het verkeerd opvatte, dat is nou zo lastig met geschreven tekst... ik 'lees' de intonatie toch niet....?

Maxime

Jakiro

Jakiro

14-08-2009 om 21:47

Maxime (de laatste keer)

Ik neem het je ook niet kwalijk
Jakiro

amk

amk

14-08-2009 om 22:16

Jonny depp en wanstaltig

passen niet in 1 zin, die blijft altijd smakelijk om naar te kijken.

amk

amk

16-08-2009 om 10:37

Ja, maar

die willy wonka film had nooit uitgebracht mogen worden. De oude versie was gewoon perfect.

Jujube

Jujube

16-08-2009 om 17:23

Wow!

Alice in Wonderland is al zo'n prachtig verhaal, deze film lijkt me geweldig! De combinatie van sprookjesachtig en onheilspellend is altijd echt goed in de films van Tim Burton.
Groet,
Jujube

Bastet

Bastet

17-08-2009 om 19:33

Oooooooooooooooh

Mijn biosbonnen blijven nog even op de plank,joepie!))
Enne...Kees,vertel bou eens wat een vrouw dan wel aan mag?Hoe had ik de afgelopen dagen in de eifel gekleed moeten zijn,bij het belopen van de bergen?
Want je brult steeds wat vooral niet mag,maar wat dan we-hel??
Groetjes,Bastet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.