Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Lidl slecht?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Stroopkoeken en zo

Ingrid, de stroop_koeken_ zijn niet lekker, de stroopwafels zijn op zich prima (al vind ik ze te zoet, maar dat vind ik van bijna alle stroopwafels). Ze zijn ooit als beste getest bij Kassa. Verdere do's en don'ts:
GEEN: brood, krentenbollen, ketchup, wijn, jam
WEL: groente, fruit, billendoekjes al zul jij die niet meer nodig hebben schat ik zo in (voor geïnteresseerden: de enige die ik ken die NIET geparfumeerd zijn én ze zijn spotgoedkoop), bier, pasta, gezeefde tomaten, vissticks (kunnen in de oven), sappen (moet je wel opletten dat je niet eoa nectar te pakken hebt, die verkopen ze ook veel maar niet aan mij), ijsjes, luiers, maandverband, pinda's, pindakaas, (Tirza heeft gelijk: als enige naast Calvé ook 93% pinda's en verder nauwelijks toevoegingen, kóm er maar es om bij andere merken), appelstroop. Ik zal nog es verder denken.

janneke

janneke

07-09-2009 om 18:54

Als beste getest

Als beste getest bij de Lidl:

Kant en klaar maaltijden
Kippenbouten
stroopwafels
wasmiddel
cola
slagroom
kip siam
zalmfilet
grenadine siroop
en groente en fruit van Lidl komen als beste uit elke test.

http://www.lidl.nl/nl/home.nsf/pages/c.o.tst.index

Ik haal er elke week alle boodschappen voor de hele week, ben 100 euro kwijt voor 4 personen.

Nee, ik heb geen aandelen en ik werk er ook niet

Sinne

Sinne

07-09-2009 om 19:04

En verder

Bij de LIDL:
wel: Koffiepads, olijfolie(extra vierge is veel beter, en veel goedkoper dan bertoli bv), toiletpapier, 7 up(net spa groen) flesjes water, limonade multivruchten diksapachtige fles, kipfilet, hamburgers, yoghurt drink, toetjes, bbq chips (en alle artikelen in vorige draadjes genoemd)
niet: biefstuk(of rekening mee houden, kogelbiefstuk daar=biefstuk in c1000) naturel chips(zout en vet)
Sommige dingen zijn daar minder goed verkrijgbaar zoals gesneden groenten, verse kruiden ed. Daarvoor maken wij dan een extra rondje door de C1000

Sinne

Sinne

07-09-2009 om 19:06

Over wijn

Ik begreep van een kennis, en wijnkenner dat LIDL vaak partijen hele goede wijn goedkoop verkoopt, maar ja dan moet je wel even weten welke je moet hebben en dat weet ik natuurlijk niet..

Nasha 1st

Nasha 1st

07-09-2009 om 19:33

Brood

is prima hoor bij de Lidl, de bolletjes overigens ook en veel goedkoper dan bij andere winkels!

amk

amk

07-09-2009 om 20:41

Mijn favorieten bij de lidl

de seranoham: deze passie wordt vol ferve gedeeld door mijn 2 vensterbanktijgers. Daarvoor komen ze wel uit het zonnetje.
De aardappelwedges, niet te zout, wel lekker gekruid. Helaas hebben ze nu een ander merk stokbrood met kruidenboter in de dv. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar staat wel op het lijstje.

De winkel ligt voor mij net uit de route en nu is ook nog een deel van de route een omleiding geworden. Met een 1,5 persoons huishouden heb je ook niet zo veel nodig. Maar soms fiets ik er dus wel voor om.

Bij de Aldi haal ik altijd kattegrit. Met 4 zakken is mijn krat voorop vol. Maar vandaag belandde er wel forelfilet nog bij in de tas. Dochterlief kan jullie precies vertellen dat het heel lekker was, want van de 125g heb ik wel geteld 2 snippers gehad. Nog maar eens proberen zonder dochter er bij dus.

Hier juist heel gezellig personeel bij de Aldi, en ook al jaren voor het grootste deel hetzelfde, dat kan ik bij de AH niet zeggen.

Verder kom ik veel bij de natuurwinkel, want daar hebben ze van die lekkere kazen en de lekkerste olijven.

Ach sommige zaterdagen zie ik wel 5 supermarkten; in volgorde van bezoek: AH, Lidl, Aldi, natuurwinkel, Plus. Met tussendoor dan nog een bezoek aan de bibliotheek, en een lunch bij de natuurwinkel.

Nasha 1st

Nasha 1st

07-09-2009 om 21:01

Personeel

vind ik overigens minder boeiend dan de prijzen! Ik hoef de dames niet aardig te vinden, ik kom produkten kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Overigens ook weleens gehoord dat alle produkten van Lidl en Aldi gewoon uit dezelfde fabrieken komen dan de merk-artikelen en dan gewoon een andere verpakking krijgen....

Helen

Helen

07-09-2009 om 21:18

Vandaag..

.. ben ik even een Aldi binnegewipt: kilo bananen, 4bakjes tiramisu en doos met 3 witte "magnums": €4.13!! Dat is echt geen geld...!

Hier een fervente AH-ganger die vaak kiest voor het gemak van de bekende winkel, bekende merken en "fatsoenlijke" mensen.. Ik kies dus echt voor gemak en veiligheid van het vertrouewde. Klinkt blasé maar de Lidl en de Aldi liggen in mindere wijken hier en daar kom je toch ander soort volk tegen. Ik denk dat Astrid dat ook bedoeld met sloebers. Dat mag toch best gezegd worden? In de AH kom ik zo goed als nooit mensen tegen die heel erg stinken of oridinair door de winkel of tegen anderen roepen... Of het moet een verdwaalde zwerver zijn..

Maar goed, vandaag heb ik me weer voorgenomen om toch weer wekelijks naar de Lidl of de Aldi te gaan. Het scheelt euro's... Moeite waard om de knop om te zetten en je in te stellen op anders...

Goed uitkijken

Af en toe kom ik bij de Lidl (of Aldi). Ik koop er alleen basisspullen en onbewerkte producten. Ik vind nl. koek, worst, zoutjes, pizza, kant en klaar maaltijden, forelfilets gerookt, fruityoghurtjes, limonadesiroop etc zo zout (als het gaat om hartige producten) of zo zoet (als het gaat om gezoete producten), zeker in vergelijking met andere supermarkten.
Ik koop er bijvoorbeeld azijn, suiker(klontjes), toiletpapier, appelsap (die is wel lekker), biogarde naturel, olijfolie, schuurmiddel, verse (biologische) groente etc
Vlees koop ik er absoluut niet, ik heb ooit bij de Keuringsdienst van Waarde een item gezien dat er mn bij de goedkopere winkels vlees als biefstuk en ham geplakt wordt, dwz er worden losse (kleine) stukken vlees genomen, daar wordt een soort bindmiddel bij gedaan, dat wordt geperst in een plastic rol en wat geschud en gekneed en dat laat je even staan en volia, mooie grote ronde ham en mooie gelijke maat grote biefstukjes. Daarom wil ik absoluut geen vlees kopen bij Aldi en Lidl.
Over het algemeen als je let op aanbiedingen en huismerken etc kun je bij supermarkten als Jumbo en AH ook redelijk voordelig klaar zijn.

Vergeten

Dat van dat vlees geldt natuurlijk ook voor de mooie ronde ham van AH, Hema, Jumbo etc.

Lavendel

Lavendel

07-09-2009 om 22:30

Sfeer

Ik vind de sfeer in de Lidl niet fijn. Zoals de Wibra er lang niet zo leuk uitziet als de H&M. Maar we kopen bij de Lidl, de AH, Wibra en de H&M. Want het gaat uiteindelijk toch om wat ze verkopen. En bij de Lidl halen wij de stroopwafels, de krentenbollen (ja, echt waar!), sapjes, koffie en thee, chocola, bier voor de man in huis (niet mijn smaak, ik ga liever voor exotischere bieren) en nog veel meer. Eigenlijk moet ik zeggen: Man komt regelmatig bij de Lidl, en ik meestal bij de AH. Hij is dus sloeber en ikke niet

Tombonbons

ohh, die lekkere kerstomaatjes in zo'n beker van de Lidl! Heerlijk, verder veel groente, mozzarellakaasjes, beleg, koekjes, zoutjes (die pinda's hete mix....heerlijk). Verder koop ik vaak een zak rozijnen, amandelen en andere noten daar. Maak ik onze eigen mix...voor weinig.

groetjes van Purk

Rembrand

Rembrand

07-09-2009 om 23:28

Mijn favo's bij de lidl.

Eierkoeken,trostomaten,bananen,gemengde sla,komkommer,puntpaprika's,courgetes,forelfilet( errug lekker),plakjes kipfilet met groene kruiden erom,tapenade,geitenkaas,pianola vruchtenyoghurt,wasmiddel vloeibaar voor de bonte was, en poeder voor de witte was ( beste koop consumentenbond),wasverzachter,snoep,chinese mix zoutjes, cashewnoten, salades met verjaardagen,pitabroodjes,afbakbroodjes, gedroogde bieslook, soms vlees ( tartaartjes of kipfilet bijv. ).
M.

Tink

Tink

08-09-2009 om 00:35

Tja, sfeer

Ik kom niet in een supermarkt vanwege de sfeer, maar omdat ik er de noodzakelijke dingen voor het dagelijks bestaan haal . Het klopt dat je er in de Lidl-belichting uitziet alsof je al 3 dagen een griep onder de leden hebt (en de kleur van de uniformen helpt daar inderdaad ook al niet aan mee ), maar wat zou het? Daar kijk ik wel doorheen.
Is trouwens nog best duur hoor, dat 'goedkope' sfeertje: in 'mijn' Lidl zat eerst een Edah, pas helemaal heringericht, nieuwe vloer, wanden, plafonds etc. Toen ging Edah daar weg en kwam er de Lidl. En wat doet Lidl? Die prachtige nieuwe vloer en plafond eruit hakken en nieuwe 'goedkope' tegels erin leggen . Tja.

Volgens mij is het trouwens juist wel 'in' in bepaalde kringen om in de Lidl boodschappen te doen. Ik kom er regelmatig mensen tegen waarvan ik heel zeker weet dat ze het best breder kunnen laten hangen . Voel me dus echt geen sloeber als ik in de Lidl shop.

Die onbekende merken, dat is hetzelfde als met die onbekende-merk potjes en flesjes die je bij de Xenos ziet denk ik. In het buitenland kunnen het best bekende merken zijn, alleen WIJ kennen ze toevallig niet.

IngridT, lees vooral de draad vanaf het begin want daar staan al heel wat artikelen genoemd die medeforummers bij Lidl halen. Ik vergat nog de kokosmakronen, de Roosvicee-achtigen en de appelstroop, die is er ook prima. En de jam is ook goed. Waspoeder van Lidl moet ik nodig eens uitproberen. De salades voor op een stokbroodje of toastje zijn inderdaad lekker. Diepvriesspul ook: loempia's, bepaalde visschoteltjes, frikandellen etc.

Oh, en wat me de doodenkele keer dat ik een Appie van binnen zie altijd weer opvalt: hoe verschrikkelijk slecht de groenten en het fruit er daar soms uitzien. Dusdanig dat ik me zou schamen om het in mijn winkel te hebben liggen...

Tink

Tink

08-09-2009 om 00:37

Klopt trouwens

... van die Hema vs. V&D, Tirza . En de Blokker kan er ook wat van, qua chagrijnfactor.

Kaaskopje

Kaaskopje

08-09-2009 om 00:54

Astrid

Een buurman verderop is er bedrijfsleider, maar ik kan niet snappen dat je daar kan werken. Geldt overigens voor de Aldi ook. ===
Ik word altijd erg boos van dit soort reacties. Wees blij dat je buurman a. werk heeft en b. jou met zijn collega's de gelegenheid geeft er boodschappen, ook al is het alleen voor Apenkoeken, te doen. Zonder personeel geen winkel.
Als je de Apenkoeken wel lekker vindt zou je de rest ook eens kunnen proberen. Het is een Duits concern en Duitsers weten wat lekker is volgens mij. De toetjes zijn heerlijk, gezonde sapjes heerlijk en goedkoper dan in de C1000. Bij Lidl de Wedges, ongeschilde gekruide aardappelpartjes... mmmm. Schoonmaakmiddelen van W5, prima. De olijfolie staat goed aangeschreven, net als de cola, moet ik nog doorgaan?
Mensen die naar dit soort winkels gaan zijn beslist niet 'dus' armoedig. Wat je in de Aldi in een wijk bij ons in de stad ziet is dat daar juist ook 'geld' rondloopt. Als je minder van je geld hoeft uit te geven hou je er namelijk nog meer van over (uitleg 1). Als de Aldi dichterbij je huis ligt dan Appie of Super de Boer en je bent bekend met de goede kwaliteit van de producten, waarom zou je dan verder rijden? (uitleg 2)

Kaaskopje

Kaaskopje

08-09-2009 om 01:16

Beneden modaal en zo

Millenia: En ik meen ook net als Astrid dat het publiek er toch gemiddeld wat meer richting beneden-modaal uitziet dan dat van de AH (die om de hoek zit). Bij de AH meen ik wat meer boven-modale kleding en kapsels te ontwaren dan bij de Lidl. Nou is dat van dat TL-licht he-le-maal waar. Blij dat ze geen spiegels hebben hangen, volgens mij wordt iedereen grauw in zo'n winkel.===
Wat betreft beneden modaal, ja en nee en ook nog verschillend per locatie heb ik de indruk. Bij ons in de binnenstad heb je soms wel eens de indruk dat het wat sloeberiger is, maar dat kan ook door de sfeer in deze winkel komen. Maar in de winkel in de woonwijk kan ik niet zeggen dat ik er alleen maar 'armoe' tegenkom, zeker niet. Dat geldt ook voor de Lidl. Heel gemengd publiek. Maar dat er een grote groep beneden modaal rondloopt is toch logisch? Je zou toch gek zijn als je met een klein inkomen niet naar goedkopere winkels gaat?
Bij Albert Heijn kun je ook heel voordelig inkopen. Zolang je je blik maar naar beneden richt. Maar is het léuk om met een platte portemonnee naar Albert Heijn te gaan? Als je zuinig moet doen en je wordt verleid door al die smaakvol uitgestalde producten dan voel je gewoon dat het er voor jou niet inzit, daar wordt je pas depri van.
Ik ben laatst weer eens naar AH gegaan, gewoon omdat het assortiment daar groot is, dacht ik, maar ik werd er doodongelukkig. Ik wordt juist niet vrolijk van dat stemmige licht bij het brood en het fruit, appels die in in gedimd licht liggen, broodjes die zo'n warme uitstraling hebben... Geef mij maar gewoon tl balken. De C1000 heeft ook fel licht, niet alleen 'een' Lidl of Aldi. Dan zie ik tenminste wat ik zoek.

Moppie1

Moppie1

08-09-2009 om 07:51

Lidl juist goed

Wij halen elke week de grote boodschappen bij de Lidl. Ja, het is er misschien niet gezellig, maar de AH vind ik ook niet gezellig!
De meeste produkten van de Lidl zijn gewoon erg goed. Het is niet voor niets dat ze vaak op de 1e of 2e plek komen in consumententests.
Ik voel me niet armoedig als ik daar rondloop, sterker nog, ik ga lekker lang langs alle bakken, want ze hebben echt heel erg leuk spul, en zo ga ik met een kar vol, voor weinig geld naar huis.
Trouwens, ik haal sommige produkten nog wel gewoon bij de Emté of AH, zoals DE kofie etc...
oh....en wat de cassieres betreft, die zijn erg vriendelijk, wachten netjes totdat je alles ingepakt hebt voor ze de volgend klant helpen! Dat is weleens anders in de AH.
Moppie1

Yta Chalne

Yta Chalne

08-09-2009 om 08:28

Onbekende 'merken'

Da's een mooi verhaal, die merknamen bedenkt directeur Aldi zelf. De margarine heet Annelies, net als z'n secretaresse, en de chocopasta is genoemd naar zijn vrouw, ofzo.
Die producten worden wel door bekende merken gemaakt, al dan niet met aangepast recept. Zo heeft Aldi tegenwoordig de chonelly's en kanelly's van Bolletje, maar dan onder de naam Bachman.
Ik kom soms bij Aldi (zit hier niet in de buurt, Lidl ook niet) en dan is mijn indruk dat ik vooral minder kwijt ben doordat er veel minder keus is.

Jetske

Jetske

08-09-2009 om 09:45

Gezellig

Grappig, dat sommigen een supermarkt kiezen vanwege de gezellige uitstraling. Ik vind boodschappen een noodzakelijk kwaad en het moet nu eenmaal gebeuren willen we wat te eten hebben in huis. Ik ben een fan van de Lidl, niet alleen vanwege de prijs maar ook vanwege de goede kwaliteit. Ik haal er veel: voor degene die het wil weten: rode wijn, afbakbroodjes, pittabroodjes, fruit, groenten (sla, komkommer, tomaten, bonen, etc), kaas, geitenkaas, mozzarella, tappenade, jus d'orange, kleine pakjes fruitdrank, water, cola light, yoghurt (magere, in die ronde potjes: heerlijk!), frietjes, wc-papier, wasmiddel, schoonmaakartikelen, vuilniszakken, kattenvoer, melk, chocoladevla, chocolademouse, berenchips, eieren, frituurvet, augurken, salamiworstjes (soort Bifi), zoutjes, vlees, diepvriesvis, wedges, olijven... Er zijn eigenlijk maar een paar merkartikelen waar ik aan gehecht ben en waarvoor ik dus naar een andere supermarkt ga.

Jetske

Net de italiaanse salademix ontdekt

Ik koop al jaren bij de Lidl. Net zaterdag voor het eerst die mix geprobeerd, heerlijk! Er zitten pijnboompitjes en pistachenootjes in maar ook stukjes zongedroogde tomaat en knoflookcroutons. Ik vind de pecorinokaas ook heel lekker en de pistachenoten van de Lidl zijn echt veel lekkerder dan de AH. Verder zijn de vegetarische pizza's ook een topper wat mij betreft.

Nasha 1st

Nasha 1st

08-09-2009 om 13:58

Tink!

ik moest wel lachen om je opmerking dat juist vaak opvallend goed verdienden bij de Lidl komen....vorige week toen wij er onze boodschapjes haalden, liep er een mevrouw, type deftig.....volle kar....bomvol dus.....buitengekomen stond ze haar schapjes in te laden in een dikke BMW met lederen bekleding....ik bedoel maar....

janneke

janneke

08-09-2009 om 14:43

Haha

Haha, ik woon in een vrijstaand huis, zie er echt niet als een sloeber uit, maar koop nagenoeg alles bij de LIdl. Je bent toch gek als je meer betaald alleen maar omdat de winkel er leuker uit ziet?? En de producten zijn van topkwaliteit, heerlijke vis- en vlees soorten (en nee niets van oude restjes,die ronde (nep)hammen hebben ze ook bij de AH). Verrukkelijke verse vruchtensappen, betaal je elders het dubbele voor. Ook ik kan mn euro maar 1 keer uitgeven. Met het geld wat ik zo uitspaar kan ik heel veel leuke andere dingen doen.

Tirza G.

Tirza G.

08-09-2009 om 16:09

Tink!

Ooooooo! Blij met de herkenning! Hier in de regio werken bij de Blokker altijd oudere dames met van dat foute hippe haar die je dan zo afblaffen. Dat je het haast vervélend voor ze vindt dat je ze komt storen met je boodschap. De kassa staat in/op een soort blok, waardoor ze sowieso al op je neerkijken (en ik ben al zo klein). Neeeeeeeee, TijgerTirza is dan maar een stamelend sneu tiepje. I hate it when that happens

Tirza

Moppie1

Moppie1

08-09-2009 om 18:16

Wat ook héél lekker is bij de lidl

de ijsjes, ik bedoel dan die kleine nep magnums en nep solero's, oh....die zijn echt heerlijk.....mijn zoontje heeft ze getrakteerd in de klas. In 1 doos zitten 12 stuks en je betaalt maar iets van 1.80 ofzo, geweldig toch!
Oh ja, wat ook heel lekker is als je snel eten op tafel wilt: chicken wings, mmmmmm,even in de oven en klaar is deze dame.
Ik vind het een super winkel, haha
Moppie1

Maylise

Maylise

08-09-2009 om 20:28

Liddl/aldi

Toen wij net in Nederland waren woonden we eerst tijdelijk in een dorp waar vrij veel welgestelden woonden. In dat dorp is naast de AH ook een Aldi. Die was toen wij er woonden net een jaartje daar te plaatste geopend. En populair dat het was, hele rijen stonden bij Aldi. Enthousiaste mevrouwen in keurige dure golfkleding die ervaringen uitwisselden over hoe goedkoop en goed die Aldi toch was. Ook nu zit de Aldi nog steeds in dat dorp en is volgens mij nog steeds heel populair. Dus dat er "minder" publiek bij de Aldi komt lijkt me onzin. Persoonlijk interesseert het mij overigens helemaal niet wie er allemaal samen met mij boodschappen doen. Hier in de buurt is de Liddl ook in een wat volksere wijk maar dat boeit mij echt totaal niet.

Vriendelijk personeel vind ik wel belangrijk en ik zou inderdaad eerder naar een winkel toegaan met vriendelijke personeel dan een winkel met allemaal chagrijnige mensen zelfs als dat een paar euro meer zou kosten. Nu is het hier zo dat het personeel van de Aldi over het algemeen juist vriendelijker en behulpzamer is en meer kennis van zaken heeft dan het personeel bij de AH. Waarschijnlijk omdat de AH voornamelijk scholieren in dienst heeft en de Aldi meer vaste medewerkers die daar al jaren werken.

Zelf kom ik ongeveer 1x in de 3 weken bij of de Liddl of de Aldi. Ik vind de Liddl een fijner assortiment hebben maar de Aldi is hier dichterbij dus het hangt er van af of ik tijd genoeg heb. Ik koop daar weinige verse producten maar vooral bulk produkten als sap, kattenvoer, chips, snoep etc. Dan sla ik dus een keer een grote voorraad in.

De rest van de boodschappen doe ik bij de AH die hier vlak bij is en een groot assortiment heeft (en een uitstekende bedrijfsleider overigens) of bij de Jumbo die vlak bij mijn werk is en wat ik ook een hele goede supermarkt vind.

Mijn man haalt elke dag vers brood bij de Turkse winkel en neemt daar ook vaak groenten en fruit mee. Goede kwaliteit en goedkoop. Verder halen we ook veel groenten bij de biologische markt. Niet zo goedkoop maar wel lekker.

Onbekende merken vind ik geen probleem. Ik probeer gewoon alles uit en dan merk je vanzelf wel wat goed en wat minder goed valt op het thuisfront. Ik haal ook wel eens wat bij de Xenos. Die hebben vaak ook goede aanbiedingen op hun food afdeling.

Maylise

Tink

Tink

08-09-2009 om 22:26

Blokkerdames

Inderdaad, die kassa's bij Blokker zijn zwaar irritant als je verticaal ietwat uitgedaagd bent . De dames die er werken geven me het gevoel dat ik ze vreselijk in de weg loop, ze zijn ook áltijd aan het stofzuigen, met snoeren door de hele winkel. Nee, als ik niet hoef dan blijf ik daar weg.

Bij V&D kom ik eigenlijk alleen voor de heerlijke broodjes smeerkaas en de verse sapjes bij La Place

Femke_

Femke_

08-09-2009 om 22:30

Portemonnee leeg!

Ik moet wel een beetje lachen om dit draadje...als ik alles bij de lidl en aldi ga halen wat in dit draadje aangeprezen wordt ben ik direct door mijn maandbudget voor het eten heen
Ik zie wel allemaal lekker dingen voorbijkomen...misschien toch maar eens om een hoekje gluren
Femke

Kaaskopje

Kaaskopje

08-09-2009 om 22:38

Blokker

Ik kan niet zeggen dat ik Blokker een onplezierige winkel vind, vooral omdat ik de spullen die ze verkopen ´interessant´ vind, maar inderdaad... bij de kassa moet je het net treffen met hoe de pet staat geloof ik. Vreemd toch dat dat een nationale Blokkerkwaal lijkt te zijn.
Bij Aldi heb ik standaard het gevoel dat ik aan een wedstrijd mee doe, wie is sneller: de kassamevrouw zodat mijn fles cola eenmaal langs de kassa gekomen bijkans op de vloer valt of ik die de fles cola net op tijd bij de kassa vandaan kan trekken? Meestal win ik, maar het is een nek aan nek race.

Tirza G.

Tirza G.

08-09-2009 om 23:12

Tink (zwaar ot)

Tink, als je het broodje kruidenkaas van de V&D bedoelt: daar heb ik het recept van. Het is supersimpel en lekkerrrrrrrr. Geef maar een gil als je het wil

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.