Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Cynthia

Cynthia

15-09-2009 om 07:39

Tip: pampers stuntaanbiedingen

Voor degene die het nog niet weten:
Pampers is flink aan het stunten de laatste tijd. Al een paar weken 3 pakken Pampers voor 20 euro (deze week bij Etos). Dat maakt Pampers al soms goedkoper dan sommige huismerken. Zelf heb ik inmiddels al flink ingeslagen (12 pakken), maar met een zoontje van 3, die misschien binnenkort wel eens zindelijk kan zijn en een dochter van 6 die 's nachts ook ineens droog kan zijn is het wel een beetje gevaarlijk. Maar voor ouders met wat jongere kinderen is nu de tijd om in te slaan.

http://epub01.publitas.nl/etos/etos_gaat_los/magazine.php#/f/2/

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ja prettig

ze zijn nu nog maar E 0,14 cent per stuk (babydry midi 3).

liora

liora

15-09-2009 om 17:37

Nummer drie

Hoe lang gebruiken baby's die nummer 3 Pampers? Ik wil nu best zes pakken inslaan, maar ben zo bang dat ze dan ineens te klein zijn. Herinner me wel dat mijn oudste jarenlang nummer 4 had.

Liora

Midi op

balen vanmiddag voor niets naar de etos geweest, maat 3 was op en ik heb nog geen zin in nr 4 want dat staat dan in de weg. Er komt nog wel een volgende aktie schat ik zo in.

Liora, ik heb geen idee, hangt ook erg van de bouw van je baby af als je een brede-taille-baby hebt dan gaat het vast sneller. Maar de aktie is voor elke variant dus dan kan je toch 2x 3 en 4x 4 in slaan ? Hier is dochtertje best mollig en nu zo'n 6 kilo en die past nog wel een maandje in 3 schat ik zo in. Maat 3 is voor 4 tot 9 kilo lees ik nu.

Oh en de doekjes

zijn ook vaak in de aanbieding, ik zit te wachten op een doos van zwitsal billendoekjes (6 pakjes) voor een tientje.

gut, ik zie dat albert ook bestellingen van etos levert, jammer dat de bezorgkosten mij te duur zijn, dat zou gesleep schelen.

liora

liora

15-09-2009 om 21:38

Albert

Hoi Manda,

Helaas gelden de aanbiedingen meestal niet bij Albert. Wel handig voor het flesvoer, maar de luiers sleep ik ook mee hoor.
Laatst negen pakjes Pampers billendoekjes bij Kruidvat gehaald. Ik vind de Pampers billendoekjes toch echt het beste, by far.
Zoon weegt nu bijna 5,5 kilo, volgens mij heeft hij precies de bouw van mijn oudste, dus dan doe ik nog wel een jaar met nummer drie, hahaha.

Groetjes,

Liora

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.