Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Katja

Katja

31-12-2009 om 16:40

12,5 jaar getrouwd hoeveel geld?

hoi hoi

mijn zus was 12,5 jaar getrouwd nu gaan we gezellig uit eten, maar ik vraag mij af hoeveel geld je dan eigenlijk geeft ??
ik dacht aan iets van € 30,- euro of is dat te weinig ??

ik weet het echt niet

wat zouden jullie doen ??

groet Katja

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
tonny

tonny

31-12-2009 om 16:47

Doe wat je hart je ingeeft

Voor de een is 30 euro veel, voor de ander is het bescheiden.

Je moet niet afwegen wat jouw aanwezigheid op het etentje kost, daar gaat het niet om! Het gaat om een attentie voor het jubilerende paar.

Er zijn over het geef-gedrag al heel wat draadjes geweest, kijk maar eens in het archief.

Geld geven

Ik ben er nooit zo'n voorstander van. De gever bepaalt het budget maar wat de verwachtingen zijn dat is een ander verhaal

Maar ik vind 30 euro een heel mooi bedrag hoor. Om het geldbedrag nog wat extra cachet te geven kun je het ludiek inpakken, geldboompje, of in een ballon.

Ise

Ise

01-01-2010 om 13:55

Geld?

Vraagt ze ook expliciet geld of heeft ze het in het midden gelaten. Ik vind het zelf altijd leuk om iets van bonnen te krijgen (of te geven). Een tijdschriftabonnement wat voor beide leuk is, bioscoopbonnen en het aanbod dat jij dan op de kinderen past of ze bij je laat logeren.....
Bij geld vind ik ook dat het niet moet afhangen van de inhoud van het feestje, maar wat je hart je ingeeft en wat je kan missen uiteraard. Ook leuk is om in kleingeld een leuke tekst te maken en die op een poster te plakken met daaromheen allemaal oude foto's van het stel.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.