Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

ayla

ayla

21-04-2010 om 11:18

2e hands trampoline

dochter wil graag voor haar 6e verjaardag een trampoline, nu was ik erover aan het denken om te kijken op marktplaats. is dat aan te raden? of is een trampoline zo'n produkt wat je nou niet 2e hands moet kopen?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Lijkt me wel

Wij hebben een grote trampoline van vrienden overgenomen. We gingen er eigenlijk gewoon van uit dat die trampo in orde was. Ik zou wel gaan kijken, checken of alle veren vastzitten, kijken of de beschermrand nog in orde is, even testspringen (of dochter

Nooit gedacht trouwens dat dat ding (ook na langere tijd) zo'n aanwinst zou zijn voor onze computer- en gameliefhebbende kinderen. Maar ze pakken elke kans die ze krijgen om buiten te kunnen springen, heerlijk.

soepstengel

soepstengel

21-04-2010 om 19:58

Ik zou de onze niet gauw doen

je mag m zo komen halen hoor,maar verkopen?Nee dat zal ik niet doen; Hij heeft 6 jaar buiten gestaan en het veren is toch wel minder nu.Vinden tenminste onze (grote )kinderen, kan zijn dat het met kleintjes minder is?
Ik zou dan voor een goedkope nieuwe van bv cranenbroek gaan, die van ons is daar ook van.

andrea van zwol

andrea van zwol

21-04-2010 om 22:04

2e hands

Wij hebben 2 jaar terug ook een 2e hands (en gratis) trampoline gehad.
Niks mis met alle onderdelen van ijzer alleen moest de rand vervangen worden, trampo kwam van een camping aan de maas en de rand was verweerd en verkleurt doordat de kids er vaak direct vanuit het water op gingen spelen.
Er zit sinds vorig jaar een gaatje in het sprikngdoek wat niet verder kapot gaat maar nu wel de regel dat ze maar 1 voor 1 erop mogen (de jongste 2 zijn 13 en hun vriendjes ook rond die leeftijd).
We zijn nog steeds heel erg blij met de gift, er word veel en intensief mee gespeeld, en we hebben nog geen enkel ongeluk gehad

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.