Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Wat gaan we lezen deze zomer?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
krin

krin

14-06-2010 om 22:19

Algemene zoekboektip

http://www.flashlightworthybooks.com/
Snuffelt lekkerder dan Amazon of Bol, want thematisch gerangschikt.
(bijvoorbeeld:
-Where Utopia Distorts into Dystopia: Dystopian Novels
-5 Killer Reads. Serial Killer, That Is
-Books That Will Make You Hug Your Kids... Tightly.)
Van dat werk. Ze doen ook aan non-fictie, trouwens.

margje van dijk

margje van dijk

14-06-2010 om 23:11

Mark haddon!

Op IngridT's aanraden in het kinderboekendraadje (al terziele waarschijnlijk) had ik eens in de boekhandel gezocht naar Mark Haddon. Ik had dus nóóit dat boek met dat incredible hondje gelezen, wat al jaren oud is, en waarvan ik me in retro-herinnering ineens realiseer dat vrienden me dat wel eerder aangeraden hadden, maar wat ik nu eindelijk eens spontaan gekocht heb, omdat "Boem" er niet bij stond. Wel in het Nederlands trouwens, omdat ik dacht dat het ook voor mijn zoon leuk zou zijn. Nou. Mensen, in één ruk uitgelezen, dat boek. Dus wie dat nog niet gelezen heeft (toegegeven, dat zullen er niet veel zijn), meteen kopen. Ik heb het gisteren aan mijn vader geleend, die op bezoek was, die eigenlijk nooit leest, maar van wie ik zeker wist dat hij hiervoor zou vallen, en hij was al bijna halverwege toen hij weer naar huis ging.

Dus Krin, ik had nog niet door dat hij nog méér heeft geschreven (ik ben altijd wat traag), maar dat ga ik nou ook maar meteen proberen. "Boem" staat ook al te wachten. Maar ik ben nu nog de Meester van de Zwarte Molen aan het lezen, en dan staan er nog wel twintig kinderboeken te wachten (o nee, die ging ik toch meenemen voor de vakantie?).

Toch wel fijn, deze fase waarin het even niet lijkt uit te maken of je nou een kinderboek of een 'gewoon' boek aan het lezen bent. Lekker genieten zeg. Als kind kon ik me al niet voorstellen dat er ooit een moment zou komen dat ik zou kiezen voor die saai uitziende 'volwassenenboeken', terwijl je ook gewoon altijd kinderboeken kunt blijven lezen. En nu is - op mijn 42e - het moment aangebroken dat ik mezelf daarin gelijk geef. Al vermoed ik dat het inderdaad ook weer een fase is en dat ik straks vast wel weer eens gewoon een Voskuil pak of zo

Margje

Massi Nissa

Massi Nissa

15-06-2010 om 07:13

Krin

Ik vond A Spot of Bother ook fantastisch, zo droog. En The Curious Incident is natuurlijk een top-tien-kinderboek, heb het aan iedereen opgedrongen, haha.
Bedankt voor de goede tip van die website, ik moet nog alles bestellen voor Marokko .
Groetjes
Massi

IngridT

IngridT

15-06-2010 om 19:48 Topicstarter

Margje...

spot of bother had ik 1 of 2 jaar terug mee op vakantie. Erg, erg leuk 9t was ook niet voor niks dat ik 'boem' onmiddellijk uit eht rek trok bij de bieb toen ik het zag. Spot of Bother is trouwens ook een bijzonder aan te raden boek voor mensen met licht hypochondrische neigingen. Zeer verhelderend leesvoer, en nog grappig ook!

Ingrid (die vanavond eindelijk op bol of amazon wil gaan neuzen. Ik zag dat bol een interessante 3-voor-15 euro actie had met engelse boeken, eens zien of daar nog wat verrassends tussen zit.

Ps overigens nog een leuke recensie gelezen over een door Bill Bryson gecoordineerd boekwerk met een aantal wetenschappelijke essays, over het nut van allerlei rare dingen, en weet ik wat. heel breed, en heel intrigerend. Het was iets wegens een (science) institute dat zolang bestond? Klonk erg interessant. zal het nog even nazoeken.

Nederlands lezen?

Het valt mij altijd op dat hier zoveel engelstalige boeken worden genoemd.
Ben ik de laatste die Nederlands leest?
ik heb net uit: een al te mooi meisje van Jan Seghers en ben nu bezig met Camilla Lackberg.
Beide detectives.
Ook gelezen, de eenzaamheid van de priemgetallen, Paolo Giordano.
Erg mooi en onroerend.
en ik vond John Boyne met Winterpaleis ook erg mooi

Mijn krat met boeken voor mijn vakantie moet nog vol dus ik ben benieuwd

Net zoals bij izar

Nederlandse schrijvers lees ik in het Nederlands. De rest in het Engels. Ik heb daar verder geen hoger doel mee. Ik vind het gewoon wel lekker om mijn Engels een beetje bij te houden, en het leest inmiddels wmb net zo makkelijk weg als in het Nederlands.
Mometeel bezig in: dreams of rivers and sea, van Tim Parks. Ik moet er nog even inkomen, maar de setting is helemaal okee, India.

Dorsvloer vol confetti

..dat vind ik dan weer leuk, een nieuwe frisse stem.

Maar de achtste Grunberg, nee, sorry. Het NL taalgebied is zo klein. Na een NL roman denk ik vaak had ik maar een buitenlands boek gepakt, die taalgebieden zijn zoveel groter dat je een veel grotere keuze in mooie boeken heb voor lagere bedragen.

Als ik me helemaal te buiten ga in een buitenlandse boekhandel ben ik nooit meer dan 70 euro kwijt, hoe erg ik ook mijn best doe. En dan heb ik een hele stapel. In NL heb ik dan drie dikke ingenaaide boeken die ik nooit meer inkijk na het lezen.

Massi Nissa

Massi Nissa

17-06-2010 om 15:53

Rodebeuk!

Ik heb Dorsvloer ook liggen hier, alleen de eerste drie bladzijden gelezen (feest der herkenning, trouwens). Verder ben ik nu bezig in "The Arsonist's Guide to Writers' Homes in New England", een gek boek met zeer onverwachte wendingen. Het duurde lang om erin te komen (ik kan ook vaak maar een kwartiertje aan een stuk lezen, dat zal zeker meespelen), maar nu heb ik de smaak helemaal te pakken. Ik vond de titel trouwens steengoed, de reden dat ik het boek heb meegenomen.
Ik heb inmiddels een lijst met zeker zestig titels liggen en ga kijken welke ik zeer goedkoop op de kop kan tikken. Ik laat alles zoals altijd weer achter in Marokko. Als een van mijn neefjes/nichtjes daar ooit Engels gaat studeren, zitten ze gebeiteld .
Groetjes
Massi

Eeuhh

ik heb 'm als sprinter bij de bieb gelezen!

Kweet niet hoe hoog jouw jaarlijkse boekenbudget is, maar ik vond het voldoende om hem te lenen.

Wel echt een goed boek.

Massi Nissa

Massi Nissa

18-06-2010 om 07:00

Haha

Ik heb Dorsvloer ook aangevraagd bij de bieb. Er was een lange wachtlijst, maar ik heb nu nog anderhalve week om 'm uit te krijgen. Ik koop zelden boeken, behalve als ze meegaan op vakantie, dan kan ik ze achterlaten.
Groetjes
Massi

Door dit draadje

even gegoogled op 'Dorsvloer ..'. Spreekt me zeer aan. In combi met jullie enthousiaste reacties wil ik 'm graag lezen.
Vanavond weer leesclub, dus ik zal zo even wat recensies uitprinten en kijken of mijn leesmaten het er mee eens zijn. Zelf ga ik 'm in ieder geval lezen.

En een tip voor anderen: (net in begonnen maar lees heerlijk) 'The Gathering' van Anne Enright.

Mare

Mijn lijstje

Dit jaar gaat mee:

De schilder en het meisje - Margriet de Moor
Zoete Mond - daar is-ie weer: Rosenboom
Jeugdherinneringen - Voskuil
Zwartwaterkoorts - Rascha Peper (kan geweldig verhalen vertellen, ik kan iedereen een Spaans hondje aanbevelen)
Goede tijden - Edzard Mik (ken ik nog niet)
Een soort familie - Kees van Beijnum
Op jacht naar het verloren schaap - Haruki Murakami
3 delen uit de Schijfwereld van Terry Pratchett (bizarre erg grappige fantasy/sf)
Veritas - Monaldi&Sorti (relithriller), jawel, die stond er vorig jar ook op, ben er dus een heel jaar niet aan toegekomen!
Het eerste deel van A la recherche du tempss perdu - Proust
En nog 2 van Heinlein: Voorbij de horizon en Vreemdeling in een vreemd land.
Ik heb nog wat reserveringen bij de bieb uitstaan, maar die heb ik ff niet paraat.

Ja, waarom

die knipoog daar staat, geen idee?? Vind er ook niks grappigs aan, heel serieus lijstje hoor
Heb nog ff gekeken wat ik bij de bieb had gereserveerd: Dorsvloer vol confetti (hoe kon ik het vergeten), en de biografie van Bernhard, van Annejet van der Zijl.

Haha

Nee hoor, ik ga verre van alleen (met man en 3 kinderen onder de 7). Ik lees snel, en iedere vrije minuut (vanaf dat de kids slapen tot ik zelf ga dus). Maar dan nog blijft er wel wat over hoor, die Veritas is ook overgeschoten van vorige zomer. Ik vind het fijn wat te kiezen te hebben.

reina

reina

18-06-2010 om 14:35

Anneque

Ik herken het, hoor, in de vakantie neem ik 5 boeken pw mee, soms zijn ze uit, soms hou ik over. Ik ben 's ochtends altijd heel vroeg wakker en pak dan heerlijk een boek, soms in bed, soms vroeg buiten met een kop thee, dat is pas echt vakantie! Ook onderweg lees ik al heel wat af (man rijdt, we gaan naar midden-Italië, dus dat zijn heel wat uurtjes! Deed ik vroeger met de kinderen erbij ook al. Ik heb nu in elk geval 2 dikke pillen van de Milleniumserie klaarliggen en een boek over het verhaal achter de Taj Mahal (daar was ik in december), de rest komt nog

Heerlijk zo'n lijstje

Ik heb er al weer een paar aangevraagd bij de bibliotheek. Ik koop zelden boeken, krijg ze nog wel eens cadeau. Maar alle boeken die uitkomen bestel ik bij de bieb.
Heb je toch een lekker nieuw boek en het kost zo goed als niks.
Voor onderweg nemen we sinds een paar jaar luisterboeken mee. Ook van de bibliotheek. Voor onze dochter Thea Beckman. Ze leest ze nooit, vind ze te dik maar als ze voorgelezen wordt vindt ze het geweldige boeken. En voor ons een heerlijke detective.

Dorsvloer heb ik gelezen, heel herkenbaar en daarom vond ik het pijnlijk. Deed echt wat met me.
Kom maar op met de lijstjes.

Wat ik ook nog wel eens doe is bij bol.com kijken welke boeken ik mooi vind, dan staat er links dat lezers die dit boek bestelde ook de volgende boeken bestelde en dan volgt er een lijstje. Levert altijd wel weer een tip op.

Ik lees veel maar voornamelijk op vakantie. Kan er bij voorbaat al van genieten. Kopje koffie, ochtendzonnetje, mooi boek, de hele dag nog voor je.

Heerlijk...

Maylise

Maylise

18-06-2010 om 21:13

Inspiratie opdoen

Ik kan hier mooi even inspiratie opdoen. Ik de laatste weken nauwelijks wat gelezen ter ontspanning. Op vakantie wil ik wel een paar boeken mee. Ik kan natuurlijk ook ter plaatse wat kopen maar ik wil wel een of twee boeken mee in elk geval voor tijdens de vlucht. Ik ga hier dus even inspiratie opdoen want ik heb zelf echt geen idee op dit moment. Ok, een paar titels weet ik wel.

Their eyes were watching God- Zora Neile Horston
Push - Sapphire (waar de film precious is op gebaseerd)
People of the book: a nove; - Geraldine Brooks

Die liggen alle drie nog te wachten.

Maylise

IngridT

IngridT

29-06-2010 om 22:49 Topicstarter

Okeee..komt ie....(erg, erg, erg lang)

Ik heb de knoop maar doorgehakt. Even een avondje Amazonnen, en voila, ik ga er niet eens langer over nadenken, heb net de bestelknop ingedrukt...tadaaa....

In willekeurige volgorde:

Alex's Adventures in Numberland / Alex Bellos

Tja, da's een beta-book voor fanaten, hoewel best toegankelijk denk ik. Las een zeer lovende recensie in de NRC vorige week. Het is een dikke pil vol wonderschone beschouwingen over getallen, wiskunde, etcetera, heerlijk!

The Passage
Justin Cronin

Liep ik zomaar tegenaan op amazon. Nogal een hype begreep ik. Dikke 800 blz vampier-thrill;er...leuk!!
Quote van amazon: '"Cronin's massive novel transcends its cliches and delivers a feverishly readable post-apocalyptic-cum-vampire chiller. It's not only a brilliantly told story, with thrilling plot twists and graphic action sequences, but a moving psychological portrait of survivors facing up to the poignant fact of a lost past and a horrifically uncertain future." (THE GUARDIAN ). Klinkt toch niet echt als pulp. En ik houd erg van heel dik, en een beetje obscuur...

The Legacy
Katherine Webb

Ook een toevalsaankoop. Brandnieuw & 5 sterren, klonk als heerlijke vakantiekost: In the depths of a harsh winter, following the death of their grandmother, Erica Calcott and her sister Beth return to Storton Manor, a grand and imposing Wiltshire house where they spent their summer holidays as children. When Erica begins to sort through her grandmother's belongings, she is flooded with memories of her childhood - and of her cousin, Henry, whose disappearance from the manor tore the family apart. Erica sets out to discover what happened to Henry, so that the past can be laid to rest, and her sister, Beth, might finally find some peace. Gradually, as Erica begins to sift through remnants of the past, a secret family history emerges; one that stretches all the way back to turn-of-the-century America, to a beautiful society heiress and a haunting, savage land. As past and present converge, Erica and Beth must come to terms with two terrible acts of betrayal - and the heart-breaking legacy left behind. THE LEGACY is an unforgettable, deeply satisfying story that will stay with you long after the last page has been turned.

Of Bees and Mist
Erick Setiawan

ook al een gokje deze. ik geloof dat ik een beetje van de mystiekige ben deze zomer...'It's rare to read a work of fiction that is so uniquely intoxicating, it becomes necessary to put life on hold while you let it work its magic. What makes Setiawan's achievement even more wonderful is that this is his debut novel...This is a bewitching, achingly romantic fairy tale and a truly epic undertaking - one that addresses some of lifes most universal themes of love, loyalty and betrayal'

The Girl with Glass Feet
Ali Shaw

Obscuur theme. Meisje verandert langzaam in glas. In de recensies werd een vergelijking gemaakt met 'the time travellers wife' wat ik een prachtig boek vond. Dus deze ook maar gekocht (ach 4 pond of zo, daar kun je je ook geen buil aan vallen)

Play Dead
Harlan Coben

Oud, eerste boek van klaarblijkelijk inmiddels bekende schrijver, dat opnieuw is uitgebracht, en klaarblijkelijk een van zijn beste boeken is. Thriller/detective. Voor de verandering (en dan heeft man ook nog wat aan mijn stapel

A Wild Sheep Chase
Haruki Murakami

Jaja, ik heb iook nog wel een beetje naar jullie geluisterd. Deze heb ik blind besteld op aanraden van Margje (die ook altijd heel dociel al mijn tips onmiddelijk koopt of leent)

A Perfectly Good Family
Lionel Shriver

Van dezelfde auteur als 'let's talk about kevin'. Deze is ook redelijk disturbing. Geloof dat de family niet zo goed is als de titel doet vermoeden. Hoeft ook niet allemaal koek en ei te zijn wat je leest toch?

The Help
Kathryn Stockett

Leuk. Werde vergeleken met 'the crimson petal and tthe white', wat ook al een van mijn favorieten van een paar vakanties terug was (aanrader van Cobi? dacht ik?)

'Enter a vanished and unjust world: Jackson, Mississippi, 1962. Where black maids raise white children, but aren’t trusted not to steal the silver... There’s Aibileen, raising her seventeenth white child and nursing the hurt caused by her own son’s tragic death; Minny, whose cooking is nearly as sassy as her tongue; and white Miss Skeeter, home from College, who wants to know why her beloved maid has disappeared. Skeeter, Aibileen and Minny. No one would believe they’d be friends; fewer still would tolerate it. But as each woman finds the courage to cross boundaries, they come to depend and rely upon one another. Each is in a search of a truth. And together they have an extraordinary story to tell...

At Home: A Short History of Private Life
Bill Bryson

Ja, dat had ik in mijn startbericht al geroepen dat ik die wilde. Hardcover was in de aanbieding voor de halve prijs, altijd leuk!

59 Seconds: Think a little, change a lot
Prof. Richard Wiseman

stond in de bestseller top 10 en klonk erg lollig. Beetje een 'how to improve your life' boek, maar niet te zwaar en zweverig. Ook een beetje voor man, die heeft nogal eens wat refelecterende momenten tidens de zomervakantoe. T covert:
1. Happiness
2. Persuasion
3. Motivation
4. Creativity
5. Attraction
6. Stress
7. Relationships
8. Decision Making
9. Parenting
10. Personality

Nou, dat belooft wat!

A Canticle for Leibowitz (Bantam Spectra Book)
Walter M. Miller Jr.

Tip van Mirreke. Oud, maar klonk erg goed in de beschrijvingen op amazon. SF.

Pfiew.

Nou dat was ie.....

Ingrid

neteret mut

neteret mut

30-06-2010 om 01:34

Maylise

Grappig een boek over de Sarajevo Haggadah. Toen wij op huwelijksreis waren ( in juli terwijl we in april getrouwd waren, maar als studenten konden we dan veel langer weg) in Sarajevo in 1986 , hebben we replica van die haggadah gekocht, Dan is zo,n roman ook wel iets voor ons.

Massi Nissa

Massi Nissa

30-06-2010 om 08:15

Ha ingridt!

Dat wiskundeboek heb ik (heel slim) aan mijn vader cadeau gedaan voor vaderdag. Dat heeft-ie zo uit en dan mag ik hem lezen.
Die Canticle for Leibowitz staat ook op mijn verlanglijst (waarop zeker zestig titels staan). The Passage staat daar ook al op, ik heb gezocht op dystopische romans (een grote favoriet, naast 'koude' romans over Franklin enzo).
Heb nog niets gekocht, maar ik zet de lijst erop zodra ik alles heb. Ik begin volgende week met zoeken en inkopen.
Groetjes
Massi
O ja: ik vond 'Dorsvloer vol confetti' een prettig boek en door mijn achtergrond zo herkenbaar. Ik zat te lezen en riep tegen mijn man: "O mijn god, ze leest Rianne Rolstoel!". Man keek mij meewarig aan .

mirreke

mirreke

01-07-2010 om 14:06

Amazon.de

Ingridt, ik begrijp dat je via Amazon.co.uk koopt. Kijk ook eens of je via amazon.de kunt bestellen, of eigenlijk of dat niet (veel) goedkoper is. Ze hebben vziw (vrijwel) alle Engelse boeken, soms zelfs ook Nederlandse, de prijzen zijn laag, en de verzendkosten moeten beslist lager zijn omdat je niet over het kanaal hoeft. En het is SNEL!
Verder, ja ik vond A Canticle for Leibowitz echt erg indrukwekkend. Nog steeds als ik het herlees.
Bedankt ook weer voor jouw/jullie tips.

mirreke

mirreke

02-07-2010 om 08:39

Ann cleeves

Kent iemand die? Ik heb net een boek van haar besteld, Hidden Depths. Nog nooit van haar gehoord, trouwens. Harlan Coben ken ik wel, inmiddels al heel wat van gelezen. Verder lees ik bv ook graag Val McDermid, van Wire in the Blood (tv-serie, is begonnen als boek). Ik ben ook geïnteresseerd in Lionel Shriver (mooie naam voor een schrijfster), vooral We have to talk about Kevin intrigeert me. Ik denk dat ik dat ook ga bestellen.
Verder goed: Sarah Dunant, The birth of Venus bijvoorbeeld. Kate Atkinson (UK), geweldig, haar humoristische beschrijvingen, haar manier om iets gewoons ineens in iets bizars en griezeligs/raars te laten overgaan, echt goed. Bv. (wat ouder) Behind the scenes at the museum. Barbara Kingsolver (US), Pigs in heaven bijvoorbeeld, maar ze schrijft gewoon goed. Barbara Erskine ook.
Verder hou ik ook erg van fantasy.

Katja

Katja

03-07-2010 om 21:41

En bestellen..

Via play.com! Spotgoedkoop snel en alles incl vrzndkstn. Succes!

Katja
via Iphone

mirreke

mirreke

06-07-2010 om 17:45

Nou, inderdaad zeg!

Dat is erg goedkoop. Hoelang duurt het voordat een bestelling in huis is? Want dat is voor mij het voordeel van amazon.de. Als ik het overdag bestel is het er meestal de volgende dag al, ook gratis bezorgd. Maar de boeken zijn wel wat duurder...

Sancy

Sancy

06-07-2010 om 21:42

Deze

wil ik toch even onder de aandacht brengen: The Ministry of Special Cases, van Nathan Englander.
Op de gok op de kop getikt voor 2 euro en absoluut van genoten. Een verhaal over een joodse man die in alle opzichten een buitenstaander is en die na de verdwijning van zijn zoon op zoek gaat naar antwoorden. Het verhaal speelt zich af in het Argentinië van eind jaren zeventig, de tijd waarin veel mensen plots 'verdwenen'. Het ministerie uit de titel doet mij denken aan de beruchte scenes uit Astrix en Obelix waarin ze bijkans gek worden van de bureaucratie in zo'n Romeins kantoor.

krin

krin

06-07-2010 om 23:25

Ja!

The ministry of special cases vind ik ook een aanrader. En ook over de verdwijningen: Kamtsjatka van Marcelo Figueras. Heb ik al vaker aangeraden hier, maar je weet maar nooit wie je er dit keer een plezier mee doet, nietwaar.
Onlangs ook met plezier ge- of herlezen: The distance between us van Maggie O'Farrell, alleen het eind was me wat te voordehandliggend; en Making History van Stephen Fry, een ouwetje, maar hij blijft lekker. Ook goed: Incendiary van Chris Cleave.

Nogmaals...

Ik raad het toch nog eens aan, deze prachtige boeken van Nancy Turner: These is my words, Sarah's quilt en The Star Garden. Over een pioniersvrouw in Arizona.

Oké

Je hebt ze idd eerder angeprezen, ik heb ze nu dan toch op de lijst gezet! (voor na de vakantie, want daarvoor heb ik nu > voldoende)

Yes!

eindelijk succes...

Massi Nissa

Massi Nissa

11-07-2010 om 10:48

Shortlist

Dit is het lijstje waarmee ik komende week (en later natuurlijk) in allerlei tweedehands boekwinkels ga neuzen:
Albom, Mitch Tuesdays with Morrie
Ballard, J.G. The Drowned World
Bradbury, Ray Fahrenheit 451
O’Brien, Flann The Third Policeman
O’Brien, Tim The Things They Carried
Brooks, Max World War 2
Conroy, Pat
Cook, Elizabeth Achilles
Dick, Philip K. Do Androids dream of Electric Sheep?
Dunn, Katherine
Elffers/Greene The 48 Laws of Power
Eliott, George Middlemarch
Eugenides, Jeffrey
Findley, Timothy Not wanted on the Voyage
Gaiman, Neil & Good Omens
Terry Pratchett
Gediman, Dan This I Believe
Gibson, William Pattern Recognition
Herbert, Frank Dune
Knapp, Caroline Appetites: Why Women Want
Martin, George RR A Song of Ice and Fire (series)
Meyer, Stephenie Twilight
Miller, Walter M. A Canticle for Leibowitz
Millet, Lydia
Min, Anchee Empress Orchid
Monk Kidd, Sue The Secret Life of Bees
Moore, Christopher Lamb
Morgan, Richard Altered Carbon
Niffenegger, Audrey The Time-Traveler’s Wife
Palahniuk, Chuck
Patchett, Ann Bel Canto
Pelzer, Dave A Child Called It
Picoult, Jodi My Sister’s Keeper
Pullman, Philip His Dark Materials
Rand, Ayn Anthem
Roach, Mary Stiff
Robbins, Tom
Russo, Richard Empire Falls
Saramago, Jose Blindness
Sawyer, Robert J. Calculating God
Scott Card, Orson Ender’s Game
Sebold, Alice The Lovely Bones
Sedaris, David
Shute, Nevil A Town Like Alice
Simmons, Dan Muse of Fire/Hyperion/Endymion
Sladek, John Tik-Tok
Stephenson, Neal Snow Crash
Stoddard, James The High House
Teran, Boston God is a Bullet
Tuchman, Barbara A Distant Mirror
Weiner, Jennifer
Weisberg, Jacob A Supposedly Fun Thing I’ll Never Do Again
Wilson, Jacqueline The Story of Tracy Beaker
Veel titels zijn boeken die ik normaal gesproken straal voorbij zou lopen, maar ik wil mijn horizon verbreden.
Groetjes
Massi

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.