Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Wat gaan we lezen deze zomer?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tihama

Tihama

12-07-2010 om 09:36

Shortlist?

Ik wil niet weten hoe jouw long list eruitziet, Massi

Ik heb overigens Ubik inmiddels gelezen. Heel intrigerend.

Tihama

Massi Nissa

Massi Nissa

12-07-2010 om 10:47

Tihama

Eh, dit is een lijst met voor mij relatief 'nieuwe' titels (behalve Middlemarch en wat andere klassiekers). Ik heb nog een lijst met ouwetjes die ik al jaren wil lezen. Die lijst zit zo vast in mijn hoofd dat ik ze er niet bij hoef te zetten. Ik heb trouwens al twee boeken gekregen van leerlingen: "Our Father" van Marilyn French en "The Rehearsal" van Eleanor Catton - die gaan sowieso mee op vakantie.
Groetjes
Massi

Massi Nissa

Massi Nissa

12-07-2010 om 10:49

O ja, ubik

Helemaal vergeten: wat leuk dat je Ubik hebt gelezen! Ik neem hem ook mee op vakantie, ben helemaal vergeten waar het over gaat. Zo gaat dat in mijn hoofd, ik herinner me meestal alleen nog een bepaalde stijl of sfeer die het boek opriep en wat ik er ongeveer van vond.
Groetjes
Massi

Momo en de tijdspaarders

Net aangeschaft bij Intertoys, gebonden versie, onbeschadigd, lag in de bak voor 1,99, bleek bij de kassa 99 cent te zijn!

Massi Nissa

Massi Nissa

12-07-2010 om 12:53

Beemer

Goeie vraag met een eenvoudig antwoord: op de oude lijst staan met name boeken die niet eenvoudig te vinden zijn - sommige boeken worden niet meer gedrukt (het werk van Daan Zonderland bijvoorbeeld), sommige boeken wil ik graag in de originele versie hebben (de Modesty Blaise serie, alles van Raymond Chandler). Daarnaast heb ik gewoon het budget niet om alles nieuw te kopen, dus loop ik veel tweedehands boekwinkeltjes af. Kan ook via internet, maar ik vind het snuffelen erg leuk.
En het gekke is, ik heb altijd een lijst bij me (zit standaard in mijn tas als ik naar de bieb ga of naar een boekwinkel), maar ik kies toch ook vaak boeken die ik niet ken en dus niet op de lijst staan.
Groetjes
Massi

Miss S

Miss S

25-07-2010 om 14:01

Leuk

hallo,
dat lijkt me wat ! Hou van Zweedse romans en als ze dan ook nog eens spannend zijn lijkt het me een echte aanrader. Ik schreef alvast de naam op.

Miss S

Miss S

25-07-2010 om 14:06

Mankell

Hallo
Las net de Daisy Sisters van Mankell, geen crimi, wel goed.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.