Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Peetje

Peetje

14-09-2010 om 22:25

Ach, mn kat...


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

He, gelukkig

.. gaat het de betere kant op!

En nee, Peetje, dat verveelt niet! We leven allemaal mee, hebben zoals ik het lees allemaal ook een kat(ten) of andere huisdieren en weten allemaal hoe veel je om zo'n beest kunt geven. Ze zijn ook zo afhankelijk van je... en jouw Harry (geweldige naam idd!) boft met een bazin zoals jij die alles in 't werk stelt om hem beter te maken.

Wij hebben ook zo'n geweldige lief 'ex-'katertje, Moos (naam is destijds door OOL-ers aangedragen). En we zijn allemaal stapeldol op hem. Ik zou ook vreselijk verdrietig zijn als er met hem iets gebeurd, dus ik duim met alle andere OOL-ers dat Harry er weer helemaal bovenop komt!
En dat jullie bij de eerstvolgende Postcodeloterij of zoiets een lekker bedragje winnen dat die 1400,- euro aardig dekt .

Houd je ons op de hoogte van Harry's herstel?

Mare

Harry!

Het verveelt niet, ik heb aan Harry gedacht en het draadje telkens gecheckt. Dochter kijkt wel een beetje raar op nu ik blij kan melden dat het goed gaat met Harry; zo heet opa ook namelijk

Klaartje

Klaartje

17-09-2010 om 07:32

Harry

Ik hoop dat Harry snel weer op de fatboy ligt te luieren. Maar wat een rekening zeg!! Hoest dat maar s ff op. Onze oude kat is in Juni overleden, en ondanks dat we er nog 2 hebben is het wel raar om 'm na 17 jaar te moeten missen.
Groetjes

Puck

Puck

17-09-2010 om 09:32

Klaartje

Ze hebben niet voor niets ook ziektekostenverzekeringen voor dieren. Dan hoef je het in ieder geval niet in 1 keer op te hoesten, maar betaal je het via je premie.
En Peetje, ook ik ben blij voor jullie dat Harry zoveel moeite doet om bij jullie te blijven. Kennelijk is hij erg aan jullie gehecht: eerst naar huis kruipen en dan nog zo zijn best doen om weer beter te worden. Hoe was het ziekenbezoek gisteren?

Peetje

Peetje

17-09-2010 om 12:36

Harry is thuis!

Hallo allemaal,

Zojuist hebben we Harry opgehaald! Hij heeft eerst gegeten en wilde toen alleen maar naar buiten... echt hij ging bijna door de deur .

Hij is duidelijk afgevallen, kaal geschoren buik en aan beide pootjes ook een stuk geschoren (van de infusen). Maar hij gaat helemaal opknappen. Nog wel een aantal dagen aan de anti-biotica en pijnstillers en als hij er veel aan gaat likken krijgt hij zo'n kraag om. Maar we zijn allemaal heel blij!

Hij wordt patient van de maand bij de kliniek, dus wie volgende maand over hem wil lezen: http://www.dierenkliniekoudenoord.nl/index.htm (en dan rechts op de site).

En weer (ik val in herhalingen ), ontzettend bednakt voor jullie reakties en betrokkenheid! Omdat ik niet uit mijn hoofd meer de namen weet van de mensen die wat vroegen; mijn reaktie maar niet gepersonaliseerd.

Bij zowel de chirurg als de dierenarts kon niet in termijn worden betaald, maar bij de laatste heb ik het niet gevraagd. Harry is zeker een 7 million dollar kat, of althans een 2000 euro kat. Heel, heel veel geld, maar goed, hij is er nog en ik kan niet anders zeggen dat hij heel veel geluk heeft gehad, met goede keuzes van de dierenarts, een zeer kundig chirurg en meer dan betrokken assistenten (bij de dierenkliniek)!
Misschien toch maar eens een staatslot kopen, wie weet wat we winnen (postcodeloterij oid doen we niet aan mee ).

Hopelijk gaat het ook goed met opa Harry, zal wel verwarrend zijn voor je dochter! Onze Harry heette eerst Dirty Harry, omdat zijn ontlasting zo onwijs stonk toen hij net bij ons was. Maar met andere voeding ging dat snel over dus toen hebben we het stuk 'dirty' er maar afgehaald.
Harry waardeert het kriebelen achter zijnoor trouwens bijzonder (zijn favoriete kriebelplek ), bedankt!

En Pelle (jouw naam herinner ik me nog wel van de reaktie); Harry is in augustus 3 jaar geworden, een jonge vent dus nog.

Nou, pffff, wat een avonturen in een paar dagen...

groeten,
Peetje

Vera*

Vera*

17-09-2010 om 12:53

Pffft

Wat een geluk dat hij weer thuis is! Verwen hem maar lekker de komende tijd.
Heel fijn nieuws om te horen.

Vera

Julia64

Julia64

17-09-2010 om 13:43

Hoera!

Wat een goed nieuws! En gelukkig is Harry nog jong, dus de kosten ga je er nog wel uithalen..
(Moest stiekem wel een beetje lachen om dat "patiënt van de maand". Ik ga zeker kijken tegen die tijd!)

groetjes en een knuffel voor Harry!

Puck

Puck

17-09-2010 om 14:21

Wat fijn peetje

Zo snel al weer thuis! Dat gaat ineens dus goed met hem. En net als Pelle: ik wil ook graag het verhaal lezen maar vergeet dat zeker weten. Dus wil je het over een maand nog een keer noemen (en dan gelijk een update geven van Harry). Ik wil nu wel eens zien hoe een 7 million dollar cat eruit ziet.

klokje 2

klokje 2

17-09-2010 om 14:38

Hup harry!

onze kat is ook meer dan bekend bij dierenkliniek oudenoord..grappig.
Veel sterkte en beterschap voor Harry! Is niet niks zeg.

Bastet

Bastet

17-09-2010 om 15:53

He gelukkig

Wat fijn dat hij weer thuis is!

Yvonne

Yvonne

17-09-2010 om 19:33

Fijn

Fijn te horen dat Harry weer thuis is en zo te horen ook weer snel is opgeknapt als hij meteen weer naar buiten wil. Dat mag hij zeker nog niet teveel infectie gevaar denk ik? eerst even de wond laten genezen en weer wat aansterken. Geniet van van hem! en dat hij maar heel oud mag worden

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.