Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

koentje

koentje

13-10-2010 om 09:20

Mannen en plassen en zo


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Kaaskopje

Kaaskopje

15-10-2010 om 00:57

Wat een rare opmerking

Besneden mannen en zittend plassende mannen zijn net zo mannelijk of niet-mannelijk als onbesneden en staand plassende mannen. Mijn conclusie: je praat uit gebrek aan ervaring, óf als je wel ervaring hebt, dan zat het gebrek aan ruige mannelijkheid niet in de 'jongeheer' of de plasgewoonte van je toenmalige geliefde, maar in de geliefde zelf.

Bastet

Bastet

15-10-2010 om 07:15

Zitten/staan

Mijn mannen bemoeien zich godzijdank niet met mijn plashouding,dus ik bemoei me ook niet met die van hen.En voor jullie gillen over spetters:zithoudingen zorgen ook voor spetters en druppels.Vrouwen morsen ook.

Merel

Merel

15-10-2010 om 08:00

Stinken

Ten eerste ik zie niet of mijn man zit of staat, maar ik ruik het wel naderhand Als ik het niet zie is het dus ook niet ruig/of minder ruig voor mij toch? En dat heeft m.i. niet met plassen te maken
Hier hadden we onlangs een mannelijke loge, en ik had al na een paar uur door dat hij staat te plassen. Het toilet stonk meteen naar urine, terwijl ik de wc normaal niet naar urine stinkt, niet /nooit eigenlijk, dankzij zittende mannen.
Die druppel trouwens.... die kom ik meestal tegen voor de pot, op de grond (is ook minder maar ja, ik zie daar vaak een ondefinieerbare druppel liggen, die ik dan maar met een wc papiertje wegveeg) Dit ruikt trouwens niet, ik denk dat het grote gespetter (links en rechts naast de pot tegen de muur is het dan echt gespikkeld van de urine) het ergste stinkt, maar daar zijn wij vanaf dus.

fladder

fladder

15-10-2010 om 08:27

Inderdaad

"Een druppeltje morsen is een stuk minder smerig dan een waas van microdruppels rondspuiten."

Pas op, ik ben beelddenker!!!

Maar serieus... Ik heb weinig heren op visite hier, maar áls ze er zijn en ze gebruiken de wc, dan merk ik het altijd. Blijkbaar is het statusverlies om te gaan zítten (ik heb toch echt geen controle-camera hangen hier, dus zoveel valt er niet te verliezen ), ik ruik het, en in het ergste geval kan de heer in kwestie niet eens mikken (wat voor mij een reden is geweest om die persoon nóóit meer uit te nodigen, gatverdakkie, wat was dat smerig!).

Het damesdruppeltje is ook een bekend gegeven. Kwestie van even een papiertje erover, even nabetten met een nat papiertje en voor de zekerheid onder de bril checken, klaar is klara.

fladder

fladder

15-10-2010 om 10:22

Berber

"Ik heb het trouwens gevraagd hoor, aan m'n vriend, of ie wilde gaan zitten maar ik kreeg als antwoord dat 'als ik een zittend plassende partner wil ik maar lesbisch had moeten worden'."

Ik begin opeens door te krijgen waarom het op relatiegebied maar niet op gang komt bij mij...! (en ja, één van de meneren die mijn vloer had volgezeken was een prille vlam Die zal zich mogelijk nog steeds afvragen waarom ik opeens zo koeltjes was... )

fladder

fladder

15-10-2010 om 10:24

En een verzoek...

Hou alsjeblieft op over "rondsproeiende mannen"...! Als beelddenker heb ik al 2x mijn Senseo (extra dark) van mijn laptop moeten vegen vanwege een koffiesproeisessie!

krin

krin

15-10-2010 om 10:56

Ik zie het niet

dat übermannelijke in staand plassen. Ja, als ze na het schieten van die beer een stevige boom opzoeken, de voeten wijd, de schouders breed en dan gaan - dan wel. Of op een rij in een vuige kroeg in zo'n plasgoot, en dan met een schuin oog elkaar de maat nemen. Dan ook.
Maar gedomesticeerd en wel, op de eigen wc? Ik zou het ervan nemen en lekker gaan zitten, als man.
De mijne zit ook, en daar heb ik niets aan gedrild. Dat deed hij al toen ik hem leerde kennen. Lui aangelegd, vermoed ik. Toen had ik ook heel even zo'n atavistische oprisping dat echte mannen staan, maar zodra ik merkte dat hij niet geneigd was tot plees poetsen, was ik allang blij dat hij zelf voor een sproeiarme oplossing had gekozen.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

15-10-2010 om 12:19

Smerig

Ik vind dat staand plassen van mannen zo smerig. Ik baal er altijd van als mannelijk bezoek naar de wc gaat, het stinkt gelijk een uur in de wind en ik kan gelijk met de chloordoekjes in de weer

Bastet

Bastet

15-10-2010 om 16:10

Aanpraten?

Pelle,wij hebben gewoon boeiender gespreksonderwerpen dan zithoudingen op toilet.En een man die ook weleens de wc boent,is niet lui.(Urinoirs worden trouwens natuurlijk net zo vies.)

Bastet

Bastet

15-10-2010 om 16:11

Overigens

Ik vind het op damestoiletten vaak ook bijzonder smerig,ik vind niet dat dat aan mannen is voorbehouden....

Tirza G.

Tirza G.

15-10-2010 om 16:24

Heel eenvoudig

Zittend plassen is beter voor je sexleven (als man dan he). Meer argumenten lijken me overbodig.

Tirza

fladder

fladder

15-10-2010 om 17:15

Berber

" So be it, I'll take it like a man. "

Staand of zittend...?

Bastet

Bastet

15-10-2010 om 17:22

Pelle

Joh,niet zo nijdig,waar gaat dit nou helemaal over? En er is dus toch een waas die schoongemaakt moet worden,hoe dan ook.Ik geloof er niks van dat die waas volledig binnen het urinoir blijft.

fladder

fladder

15-10-2010 om 18:38

Cobi

Het plasgedeelte probeer ik even te negeren (staand tegen een boom is geen probleem, maar zelfs zo'n ongerept brok natuur moet ZITTEN op mijn wc), maar verder... *kwijl*

Katoen

De inlegkruisjes die ik gebruik, zijn van hennep en katoen. Dat broeit niet en is wel zo milieuvriendelijk. Maandverband trouwens ook.
Man en zoon doen het staand, maar ik blijf roepen dat ze zitten moeten. Altijd spettert er wel één op de rand, en als ze schudden vliegt het in de rondte :-b
Ja, ik vraag ook of zoon papiertjes wil gebruiken, maar dat joch is bang voor water, het zwijntje...stiekum niet tandenpoetsen of wassen, blegh...

krin

krin

15-10-2010 om 22:36

Jeumig cobi

"en mijn sexdrive is voor weeeeeeken van brandstof voorzien."
en dat faciliteer ik? Wow. Wist niet dat ik het in me had.

Tirza G.

Tirza G.

15-10-2010 om 23:13

Even een kleine zijstap over besnijdenis

en hygiene (het werd al eerder in het draadje gebracht). Vandaag kwam ik viavia op deze website:
http://www.drmomma.org/2009/07/how-male-circumcision-impacts-women.html

Jeumig.

Tirza

Kaaskopje

Kaaskopje

16-10-2010 om 00:11

Zittend plassen is beter voor je sexleven (als man dan he)

Ah... vandaar

Maylise

Maylise

16-10-2010 om 02:13

Natuurlijk afvegen of wassen

Ik ben eigenlijk verbaasd om te lezen dat er zoveel mannen/jongens zijn die zich niet afvegen of wassen na het plassen. Ik heb mijn zoons altijd geleerd om zich te netjes af te vegen na het plassen en het liefst als de omstandigheden dit toe staan zich te wassen. In publieke toiletten kan dat laatste natuurlijk niet. Verder ook zittend plassend. Ze zijn inmiddels de leeftijd voorbij dat ik weet wat ze precies doen op het toilet maar zover ik weet zijn ze wel redelijk hygiënisch bezig. Van mijn man weet ik heel zeker dat hij zich na het toiletbezoek wast.

Overigens heb ik mijn man nooit gevraagd om zittend te plassen. Dit heeft hij altijd uit zichzelf gedaan. Toen ik hem leerde kennen wist ik nauwelijks dat er mannen waren die zittend plassen. Het valt mij trouwens inderdaad op dat het toilet soms behoorlijk geurt als er mannelijk bezoek is geweest. Misschien dat die dus staand plassen of gewoon niet er hygiënisch bezig zijn.

Maylise

Maylise

Maylise

16-10-2010 om 02:15

Tirza

Mijn persoonlijke ervaring is dat nummer 1 tm 10 niet waar zijn. Misschien dat andere vrouwen er anders over denken maar ik geloof niet dat het besnijden zijn van een penis veel impact heeft op het genot van de vrouwen.

Een besneden penis is wel makkelijker schoon te houden en gezien sommige mannen/jongens die hier in dit onderwerp voorbij komen is dat wel een groot pluspunt.

Maylise

Mesje

Mesje

16-10-2010 om 06:52

Zijstap over besneden mannen

Tirza, als ervaringsdeskundige (condoomloze seks gehad met vier mannen, waarvan twee besneden) kan ik je zeggen dat het ongelooflijke onzin is wat er op die site staat. Het is vast toeval, maar de seks met de besneden mannen was beter dan met de onbesneden mannen en van al de pijn en ongemakken die de besnijdenis volgens die link bij mij zou veroorzaken heb ik niets gemerkt.

Eline

Eline

16-10-2010 om 09:41

Maylise

Was je jezelf ook na een plasje? Of hoort dit in het draadje hier bovenaan?

Massi Nissa

Massi Nissa

16-10-2010 om 12:10

Even aanlsuiten bij mesje en maylise

Wat er op site staat over seks met besneden mannen is hilarische onzin. Mijn machoman denkt er trouwens niet over om zittend te plassen. Daarom mag hij de wc schoonmaken. En dat doet-ie trouw.
Groetjes
Massi

Tirza G.

Tirza G.

16-10-2010 om 14:39

dan heb ik niet goed genoeg gekeken. Ik kreeg hem toegestuurd via een facebook-gedoetje nav een sterfgeval na besnijdenis. Daar wordt dan een facebookgroep voor aangemaakt (How Many More - die categorie) en daar vandaan kwam deze link dan weer.
Zodoennnnnnnde.

Tirza

Maylise

Maylise

16-10-2010 om 17:41

Eline

Ja, als het enigszins mogelijk is wel.

Wassen?

Hoe moet ik me dat wassen dan voorstellen? In zo'n miniwastafeltje die bij de meeste mensen op het toilet hangt?

Kaaskopje

Kaaskopje

17-10-2010 om 21:14

Triple

:0)

Bianca1969

Bianca1969

18-10-2010 om 09:42

Plassende manntjes en plasstickers

4 mannen (3 klein en 1 groot) die staand plassen. en nee, het is niet altijd even prettig om de wc binnen te komen.
we hebben hier een afspraak: bril omhoog!(omlaag kan ik zelf wel) en doortrekken. Verder maak ik gewoon iedere avond de wc even schoon. zeker als er zo'n dag is geweest waarop het huis vol vriendjes was, is het even onprettig om die wc binnen te komen. het blijft blijkbaar lastig om te mikken (ook voor grote mannen). ik heb nu wel een plassticker gekocht. meer uit grap, maar wie weet werkt het...maar goed, met chloor en Dettol kom ik een heel eind en ruikt het 's avond als alle kleine mannetje slapen weer heerlijk fris!
(oja, plassen doen ze dus beneden. de wc boven is off limits voor de spelende vriendjes. misschien een beetje raar, maar zo is er in ieder geval altijd een heerlijk fris wc-tje over.
mijn vriendin heeft in haar wc naast de gewone pot ook een urinoir. handig! en je kunt zelfs urinoirs kopen die je aan de muur vastplakt...moet je ze wel legen na het plassen....da's dan weer minder handig.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.