Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Vic

Vic

08-12-2010 om 13:56

Het kerstpakket


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
vlinder72

vlinder72

15-12-2010 om 15:04

Ook een kerstpakket

En ook voor het eerst in jaren.

Zo leuk. En eigenlijk ook allemaal lekkere dingen. De kinderen vonden het prachtig.

Nasha 1st

Nasha 1st

15-12-2010 om 16:03

Nashaman al wel 1

ik weet niet of mijn baas dit jaar nog wat doet...Man had een Cliniclown pakket met een tas en handdoek van zijn werkgever. Wel mooi. Etenswaren zijn ook dingen die je normaal gebruikt. En een boek met leuke verhalen voor de kinderen....Best wel een aardig pakketje dus...

Kaaskopje

Kaaskopje

15-12-2010 om 23:01

De spanning stijgt hier

We krijgen een groot pakket, zo groot dat je er niet mee kunt fietsen en het is een DING, geen dingetjes... Ze maken het wel spannend zo. Nog een week wachten.

Kaaskopje

Kaaskopje

16-12-2010 om 12:06

Pelle

Ja, dat kan gunstig zijn, zo hebben we allebei een warme badjas en houten bakken die mooi synchroon langs de muur staan. We zien het wel

1+1 =

ooit heeft mijn man als klusjes man gewerkt in het bedrijf waar ik werkte,ook wij kregen toen beide hetzelfde kerstcadeau: een koffer op wieltjes.
we hebben er al jaren plezier van.

Terpi

Terpi

17-12-2010 om 10:00

Ik had liever daar gewerkt

Ik denk dat ik vrolijker was geworden van het pakket in nasha's posting dan van mijn eigen pakket... ik krijg, in tijden van bezuinigingen in de jeugdzorg snotverdorie een spaarpot!!! En hij was nog leeg ook

Yta Chalne

Yta Chalne

17-12-2010 om 15:47

De kerstpakketten voor de medewerkers staan klaar, en voor mezelf heb ik in plaats van een pakket (waar ik toch niks van kan en mag eten) een grote doos vijgen omhuld met pure chocola en gevuld met room en brandewijn gedaan. Voor de anderen wordt het (als ze nu meelezen is de verrassing eraf maar vooruit maar) een cadeaucard van de Bijenkorf (voor de mensen onder de 20: gewoon geld), een verse roomboter/ amandelspijs banketstaaf, een supergrote Duitse peperkoekman om zelf te versieren en de kersteditie van de Donald Duck extra, en voor allemaal een handgeschreven kaart met iets persoonlijks en een bedankje.
Sinds kort heb ik nog een baan, en ik ben heel benieuwd of daar pakketten worden uitgedeeld. Zou wel leuk zijn, voor het eerst in jaren een verrassingspakket!

Jaymza

Jaymza

17-12-2010 om 20:26

Wij kregen dit jaar

een dinerbon. Ben ik heel tevreden mee.

Jaymza

Jujube

Jujube

18-12-2010 om 11:43

Leuk pakket

Hier een leuk kerstpakket: het spel 'koehandel', een heleboel kerstlekkers (kransjes, kerst m&m's, koekjes, candy canes, etc.), een fles prosecco, fles wijn, glazen pot gevuld met waxinelichtjes, zoute lekkernijen, etc. Echt heel veel en voor ons verrassend. Ons bedrijf (tenminste, de studentenmarkt) is namelijk door een ander bedrijf overgenomen dit jaar. Van ons 'vorige' bedrijf kregen we altijd een cadeaukaart en een fles château migraine, dus een zeer aangename verrassing!
Groet,
Jujube

Werk bij itbedrijf dus een 'gadget'..

vorig jaar een netbookje (waar ik nu heerlijk op zit te OOL-en). Dit jaar is de iPad even als suggestie langsgekomen maar dat vond men toch te gek, we hebben allemaal een mooie Flip Mino gekregen. Is een soort van heel platte videocamera, zo plat en klein dat het net een mobieltje is. Fantastisch beeld, en vooral voor het snel kunnen uploaden van filmpjes naar YouTube en Facebook.
Daarnaast is er een budget waarvan iets gezamenlijks
gekocht gaat worden voor kantoor.

Man had dit jaar ook weer een pakket; heerlijk vol met lekkers als gluhwein, koekjes, thee, zoutjes, noten maar ook een waterkaraf met glazen.

Wij zijn dus goed bedeeld dit jaar!

reina

reina

18-12-2010 om 18:51

Pakketje

Hier een klein pakketje, met wat zoutjes, klein flesje bubbels en een leuke gadget. Aangezien er enorm bezuinigd moet worden, wat mensen hun baan gaat kosten, zou een duur pakket niet op zijn plaats geweest zijn.

Lynna

Lynna

18-12-2010 om 20:01

Kiezen

Wij mochten kiezen, net als vorig jaar. We kregen een warme lunch aangeboden, met daarbij een soort kerstpakketten markt. We konden kiezen uit wijn, douchepakket voor man of vrouw, wereldwinkel pakket (fietstas met pak sap en boekje), plaatselijke productenpakket of mediterraan pakket. Erg leuk.

Marian

Marian

18-12-2010 om 21:56

Een brood voor de bakker, een wetboek voor de advocaat.

Zo voelde mijn kerstpakket. Ik heb een boek gekregen met de canon van de Vaderlandse Geschiedenis. Gewoon vakliteratuur, wat standaard op school aanwezig zou moeten zijn.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2010 om 00:44

Marion

Geef je geschiedenis dan? Ik zou er blij mee geweest zijn. Dat zou in iedere huiskamer moeten staan.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2010 om 00:46

Ik weet 't , ik weet 't

en het is... de zitzak. Voor ons dus twéé zitzakken!
Ach, ik zie mezelf er niet op zitten, maar mijn dochters ongetwijfeld wel.

Sascha2

Sascha2

19-12-2010 om 08:21

Ook kraampjes

Wij kregen een kerstbuffet en borrel aangeboden met daarbij een kerstmarkt. Daar kon je zelf je pakket samenstellen. Keuze uit boeken, wijn, wijnglazen, princesskeukenapparatuur, verzorgingsproducten, spelletjes, irischeques, chocolade en kerstkransen. Bovendien kon je loten kopen voor een loterij met behoorlijk wat prijzen. Er was een goed doel (uit dezelfde plaats als werkgever is gevestigd) gekoppeld aan deze viering, de opbrengst van een aantal producten en de loterij ging naar dit doel. Ik vond het super!

Biene M.

Biene M.

19-12-2010 om 09:04

3 cadeaus

Een inklapbare geisoleerde picknickmand met deken van de organisatie waar ik werk, best een leuk cadeau, zeker vergeleken met de (kapotte) paraplu van vorig jaar Van de afdeling heb ik een pluim(pje) gekregen. En voor onze eigen organisatie heb ik Douglas cadeaucards geregeld en ik kreeg er zelf ook een Daar ga ik volgend jaar wat leuks van uitzoeken (antiwallencreme of zo).

Massi Nissa

Massi Nissa

19-12-2010 om 13:54

Hier twee maal

Man kreeg een mand vol biologisch Italiaans eten, heerlijk. De biscotti zijn al aangebroken, haha. En ik kreeg een flesje dure olijfolie en veertig euro, waar ik heel blij mee ben - iets voor de baby en een mooi boek, had ik in gedachten.
Groetjes
Massi

Lou

Lou

19-12-2010 om 17:10

Wazige pan

Mijn kerstpakket vond ik leuk: een echt lekkere fles wijn (hij is al bijna op) en een mooi klein boekje over geluk. Mijn man kreeg een soort pizzapakket met parmezaanse kaas, tomatensaus, een helaas nogal slecht kookboek en een wazige pan met een stekker, op de voorkant van de doos staat een foto van paëlla, maar kennelijk kun je er ook een pizza in bakken. Iemand behoefte aan een wazige pan met een stekker? Wij hoeven 'm niet.

Pan met stekker?

Cobiiiiiii ! Waar ben je?

Haha lou

die pan heb ik ook een keertje gekregen. we hebben hem een keertje gebruikt op vakantie. Pizza afbakken in de vouwwagen...wat een fiasco! Voor vijf euro heb ik hem verkocht op Marktplaats.

Hier een veiligheidspakket gekregen. Zaklamp, zakmes, watervaste lucifers, regenponcho etc. en wat vreterij. Wat de kinderen het leukst vonden....kleurwedstrijd uitgezet door de brandweer. Als je wint mag je een middagje mee met een uitrukploeg.

groetjes van Purk

Margriet*

Margriet*

19-12-2010 om 18:29

Aaah terpi

Wij kregen een bol.com bol a 50 euri en ik werk ook in de jeugdzorg. De bezuinigingsronde hadden we vorig jaar al gehad met een bezuinigingspakket, waar welgeteld echt maar 1 handig ding in zat: een stekkerdoos met aan en uitknop met voetbediening waarmee de tv en stereo in een keer uitgaan, wordt hier intensief gebruikt.

ijsvogeltje

ijsvogeltje

19-12-2010 om 21:13

Ha ha lou

Zo'n pan heb ik ook een keer gekregen! Ik vond het helemaal niets, ha ha. Hij is maar voor 1 ding handig: voor pizza tijdens het kerstdiner op school. Daarna staat ie weer een jaar in de kast.
Vorig jaar heb ik 'm ingepakt en meegenomen naar een Sinterklaas-avondje, waarbij iedereen oa een 'zolderkado' moest inbrengen (dus iets waar je héél graag vanaf wilde). Een collega was er op haar beurt erg blij mee, ze gebruikt 'm heel regelmatig bij buffetten en feestjes.

Marian

Marian

19-12-2010 om 21:37

Kaaskopje

Ik werk in het basisonderwijs. Van ons zeer grote team waren welgeteld twee mensen blij met het cadeau. Ik weet over het gegeven paard enzovoorts, maar een boekenbon was dan leuker geweest. Misschien speelt ook mee dat het bestuur niet zo lekker ligt, het wordt ervaren als een steek onder water. "Denk eraan, hou je vakliteratuur bij."
Ik heb het in de boekenkast gezet voor als de kinderen groot genoeg zijn om het te kunnen gebruiken.

Sinds lange tijd weer in loondienst

maar ik heb geen kerstpakket gekregen en ook geen kaartje oid ! Ik wacht vol spanning de uitbetaling van mijn 13e maand af, haha, kan ik zelf iets kopen (kleren, heb alvast een spijkerbroek en een jurk gekocht).

Lou

Lou

20-12-2010 om 13:30

Nou purk en ijsvogeltje

Ik denk niet dat er nu nog veel gegadigden zijn voor mijn pan-met-stekker

Bol.com

..bon.

Helemaal leuk,
maar ik heb dan ook een flink aantal jaren niet in loondienst gezeten; mij maak je gauw blij!
Ik vind het echt een leuk gebaar.

Kaaskopje

Kaaskopje

20-12-2010 om 20:25

Marian

Als de verhoudingen niet lekker liggen, vallen dit soort zaken eerder verkeerd. Wij zitten momenteel met onze directe leidinggevende ook in een negatieve situatie. Zo jammer.

Minet

Minet

21-12-2010 om 10:28

Ze zijn gek geworden

Vorige week kreeg manlief, werkzaam bij het UWV, via de post een Tinteling als Kerstgeschenk.
Vandaag kwam er met de post nog iets achteraan:
Een boekje: 13 spannende verhalen uit het leven van collega's.
De subtitel is: Thrillerervaringen van collega's
Daaronder van elk verhaal een zin, waarvan ik er een paar tikken:
Nu heb je niet meer zoveel praatjes, he rat? Zijn adem stonk naar rauwe uien. "Mijn geld, nu!"
"Ik ga je vermoorden! Het bleef galmen in mijn gedachten."

En dat stuur je dan als werkgever naar je werknemers, die nogal eens geconfronteerd worden met agressieve klanten.........Fijne Kerstdagen!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.